IPhone 14 Pro bakal gaduh desain anu langkung bulat tibatan iPhone 13

Desain iPhone 14 Pro

IPhone 14 aya dina biwir sadayana dina minggu kamari. poténsi Anjeun desain hareup anyar sarta novelties dina kaméra pungkur bisa jadi elemen diferensiasi tina generasi anyar. Tapi, masih aya sababaraha bulan rumor, konsép sareng bocor payun anu bakal ngajantenkeun datangna Séptémber langkung pikaresepeun. Render terakhir dipasang ku pangguna anu gaduh data bocor nunjukkeun iPhone 14 Pro kalayan sudut anu langkung buleud tibatan iPhone 13 Pro, pikeun cocog radii maranéhanana jeung radii tina komplek chamber pungkur. Urang ngajarkeun anjeun.

Apple badé ngarencanakeun langkung seueur desain iPhone 14 Pro

Ian Zelb nyaéta desainer FrontPageTech sareng parantos tanggung jawab pikeun ngahasilkeun rencana ieu ngaliwatan bocor sareng rumor ngeunaan iPhone 14. Kabaruan utama rencana ieu nyaéta ngaronjat roundness tina sudut iPhone 14 Pro. Lamun urang nempo duanana dina gambar nu lulugu artikel na dina awak urang tingali kumaha eta ngaapresiasi paningkatan dina ukuran layar kalawan ngurangan wates. Tapi salian ti éta, urang tiasa ningali kumaha sudut rotasi juru langkung ageung dina iPhone 14 Pro (katuhu) tibatan dina iPhone 13 Pro (kénca).

Modifikasi desain ieu tiasa disababkeun ku parobahan diwanohkeun dina kaméra pungkur. Émut yén iPhone 14 Pro ngagaduhan kompleks kaméra anu langkung ageung anu direncanakeun pikeun ngenalkeun kaméra 48-megapiksel. Ieu bisa geus dipaké ku Apple pikeun menerkeun parobahan dina juru. Qyén unggal waktos éta bakal nampilkeun desain anu langkung mirip sareng bunderan kompleks kaméra pungkur.

Desain iPhone 14 Pro

Tulisan anu aya hubunganana:
Gambar munggaran ngeunaan desain iPhone 14 salajengna disaring

Parobihan desain iPhone 14 Pro nyababkeun inconsistency antara sadaya garis sareng kurva unsur-unsur iPhone sareng ieu bakal nyababkeun Apple ngarobih desain na. Sanajan kitu, desain anyar ieu ngan bakal sadia dina model Pro ninggalkeun kaluar model baku sarta baku Max. Janten sudut anu langkung buleud ieu bakal janten ngabédakeun antara modél Pro sareng modél standar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.