IPhone 14 Pro sareng Pro Max moal nambihan kiyeu

iPhone 13 Pro Max

The rumor ngeunaan layar anu bakal Gunung model handap tina iPhone 14 Pro sareng Pro Max disayogikeun ku LG sareng Samsung nunjukkeun yén perusahaan Cupertino daék ngaleungitkeun kiyeu. Dina hal ieu, urang ngobrol ngeunaan model mibanda liang pikeun kaméra, kawas sababaraha model Android boga.

Dina hal ieu, The Elec média echoes a gosip anu geus sabudeureun pikeun lila dina iPhone jeung kamungkinan ngaleungitkeun kiyeu loba hated tur tercinta. Warta anu asalna tina website MacRumors nunjukkeun yén ngan model Pro bakal nambahan jenis ieu liang pikeun kaméra, ceuk nanaon ngeunaan model iPhone séjén.

Kiyeu ngaleutikan waktu

Model Apple ayeuna henteu deui nambihan kiyeu ageung atanapi alis di payun jadi teu munasabah nu tungtungna ngaleungitkeun tina sababaraha model. Dina loba kasus, pamaké henteu ngalawan kiyeu, tapi lamun eta kajadian nu Apple ngaleungitkeun eta, lajeng pasti maranéhna bakal wareg jeung kaputusan. Pribadi kuring nyangka yén kiyeu mangrupikeun bagian penting tina iPhone pikeun nyumputkeun sensor sareng kaméra, sanaos leres yén tiasa nambihanana tanpa gaduh alis di luhur ogé bakal saé.

Masalah anu sanés nyaéta ciri anu ditawarkeun ku kiyeu sareng nyaéta yén sadaya anu dilakukeun ku Apple janten modis pikeun pabrikan sanés anu niru éta sanaos henteu leres-leres dipikabutuh pikeun alatna. Taun ieu urang ogé ningali datangna kiyeu ka MacBook Pro, hal anu urang teu nyangka jadi ngaleungitkeun tina iPhone dina generasi saterusna bisa jadi parobahan radikal dina desain na. Urang bakal nempo naon ends up lumangsung tapi gosip nunjukkeun yén kiyeu ieu gaduh dinten na wilanganana ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.