IPhone 15 bakal terus masang modem Qualcomm 5G

5G chip

Sigana teu tiasa dipercaya kumaha Apple tiasa "nyekek" hal anu apriori saderhana pikeun aranjeunna, sapertos tiasa ngembangkeun chip sorangan anu tanggung jawab pangiriman data 5G. Saatos ngantunkeun proyék awalna pikeun nyiptakeun chip 5G sorangan, Apple ngagaleuh divisi Intel tina modem éta dina 2019 pikeun tungtungna tiasa ngarancang sareng ngadamel chip 5G sorangan kalayan jaminan pinuh, dumasar kana téknologi produsén prosesor Amérika Kalér.

Nya, tilu taun saatosna, kalayan divisi éta parantos diserep, Apple masih teu tiasa ngadamel modem 5G pikeun tiasa dipasang dina alatna, sahingga henteu gumantung kana Qualcomm. Teu malah jeung téhnologi Intel nu gaduh sanggeus pameseran Anjeun. Kuo nembé bocor yén iPhones taun payun masih bakal dipasang modem Qualcomm. Waduuh kain.

Ming-Chi Kuo nembé dipasang kana akun anjeun Twitter, yén anu ti Cupertino masih teu tiasa ngadamel modem 5G pikeun alatna. Anjeunna ngajamin yén iPhone taun hareup, anu desainna ayeuna dilaksanakeun, bakal terus dipasang modem Qualcomm 5G. Éta sanés rencana anu dibayangkeun ku Apple, tangtosna.

Apple parantos nyobian mangtaun-taun henteu kedah ngandelkeun wungkul sareng éksklusif ka Qualcomm pikeun hal anu penting sapertos modem 5G. Sarta tetep teu bisa meunang eta. Ampir lima taun ka pengker, anu ti Cupertino parantos nyobian ngarencanakeun chip 5G sorangan. Tapi aranjeunna ngagaduhan masalah panas teuing, sareng aranjeunna henteu tiasa mendakan solusi pikeun éta.

division 5G Intel urang

Janten sapertos Apple biasana, éta milarian sababaraha perusahaan luar anu parantos ngagaduhan téknologi anu langkung maju, sareng ngagaleuhna. Sacara prinsip, éta bet aman, saprak 2019 meuli division transmisi data 5G tina Intel, hargana 1.000 juta dolar, supados tungtungna tiasa ngadamel modem 5G sorangan.

Tapi teu kaharti, jelema 2.200 pagawé Intel anu janten staf Apple, teu acan tiasa ngarancang sareng ngadamel modem 5G anu dipikahoyong ku juragan énggalna, tilu taun saatosna. Numutkeun kana Kuo, iPhone 15 bakal terus masang chip Qualcomm 5G, sabab milik Apple henteu acan siap. Luar biasa.

Janten pikeun ayeuna, sanaos Tim Cook sareng timnya, salajengna iPhone 14 jeung iPhone 15 taun hareup (salawasna numutkeun kecap Kuo) aranjeunna bakal terus masang chip modem 5G ti perusahaan Qualcomm. Urang bakal ningali naha anu ti Cupertino tungtungna tiasa ngaleupaskeun modem na dina alat Apple ti ... 2024!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.