IPhone 15 Pro bakal gaduh Face ID disumputkeun handapeun layar

iPhone 15 Pro

Upami iPhone 14 bakal ngirangan kiyeu kana éksprési minimum, ngan saukur ku liang dina layar kaméra hareup sareng Face ID "pil", sigana dina iPhone 15 Pro Urang ukur bisa ningali kaméra, saprak sensor TrueDepth bakal disumputkeun handapeun panel.

Tanpa ragu, éta bakal janten novelty ngareureuwas dina ikonografi iPhone. Kalayan ngan ukur hiji modél transisi, iPhone 14, urang bakal angkat ti kiyeu luhur ayeuna bunderan leutik nu bakal boga imah layar hareup. Urang tingali.

The Elec karek diposting poe ieu laporan dimana anjeunna ngécéskeun yén Apple ngarencanakeun pikeun ngadopsi téknologi anyar ti Samsung, anu ngamungkinkeun sensor TrueDepth tiasa disimpen dina panel layar. Sareng iPhone munggaran anu ngadopsi sistem sapertos kitu nyaéta iPhone 15 Pro taun payun.

Laporan éta nyatakeun yén Samsung Display ayeuna nuju ngembangkeun téknologi kaméra handapeun-panel énggal, sareng bakal ngahasilkeun panél sapertos kitu supados Apple tiasa nyumputkeun Face ID anjeun dina layar dina iPhone salajengna taun hareup. Kalayan ieu, perusahaan Korea mastikeun pabrik panél sahenteuna iPhone 15 Pro.

Dijelaskeun ogé yén téknologi anyar tina Samsung Display bakal diterapkeun heula kana telepon lipat Samsung Electronics anu bakal diluncurkeun taun payun, sareng sakali di pasar, éta ogé bakal ditingali dina iPhone 15 Pro.

Kalayan téknologi anyar ieu bakal tiasa nyumputkeun kaméra handapeun panel, nu bakal ngawengku hiji lapisan pola logam ngagunakeun bahan topeng katoda. Dina panél OLED, cahaya anu dipancarkeun ku lapisan émisi di handap nembus katoda di luhur. Ieu disebut "mendung".

Janten katoda kedah transparan supados téknologi kaméra handapeun panel tiasa jalan. Said katoda dirancang supados tiasa transparan bari nyerep cahaya ti luar dina waktos anu sareng.

Ku cara kieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun imah kaméra handapeun panel emitting lampu arah luar, sarta yén bisa néwak lampu nu datang ti luar nuju sensor kaméra. Lamun téori ieu bener jalan, gambar iconic tina iPhones hareup bakal robah radikal, pasti. Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.