iPhone 5C sareng Touch ID sareng iPhone 6S dina bulan Agustus

iphone-5c-touch-id

Sahenteuna éta anu muncul tina poto anu nyababkeun warta ieu. Saatos gerakan sengit dinten-dinten ayeuna di Apple kami parantos perhatoskeun detail anu jelas tapi mungkin ngungkabkeun (éta sanés janten mimitina waktos éta kajantenan), sareng éta nyaéta gambar promosi dok kilat anyar anu ditepikeun ku Apple nunjukkeun naon anu bakal dilakukeun janten iPhone 5C nganggo TouchID, atanapi panginten iPhone 5S nganggo casing plastik. Naon hasilna, kontropérsi dilaksanakeun.

Salaku tambahan, salah sahiji analis anu paling terkenal, Mr. Ming-Chi Kuo prédiksi yén Apple tiasa nampilkeun iPhone 6S dina bulan Agustus, sabulan langkung tiheula tibatan biasana. Nanging, éta bakal sumping di toko kami dina tanggal peluncuran anu biasa.

iPhone 5C kalayan Touch ID

Urang tiasa ningali gambar ieu dina foto terakhir sési fotografik pikeun ngamajukeun darmaga dina halaman wéb resmi Apple dimana sanaos kontropérsi aranjeunna masih teras-terasan, di Kieu tautan. Hal kahiji anu narik perhatian urang kana gambar éta henteu diragukeun sanés conto iPhone nyaéta modél 5C, tapi modél ieu henteu kalebet Touch ID tapi anu aya dina poto éta henteu. Sareng sanés patarosan ngeunaan kacaangan atanapi paparan gambarna, sabab upami urang ngagedéanana, urang tiasa ningali ujungna anu ngagaduhan Touch ID, janten teu aya cangcaya.

Ideu na teu jauh-jauh teuing lamun urang nganggap yén waktuna pikeun ngapdet alat sareng Touch ID mangrupikeun cara yén Apple ngenalkeun sakedik-sakedik dina sadaya alat anu tiasa. Tanpa diragukeun, léngkah anu paling logis nyaéta pikeun pangsiun iPhone 5S, pikeun naékna iPhone 5C kalayan perangkat keras iPhone 5S, sakumaha anu parantos dilakukeun ku iPhone 5 dina jaman na. Nyatana, kuring yakin kana hal éta, sareng jalma-jalma anu parantos didamel khusus pikeun ieu di dunya Apple pikeun sababaraha waktos terang yén sering foto-foto atanapi "pengawasan" tangtu nyarios langkung seueur tibatan anu urang pikir, janten strategi pemasaran langkung dikenal.

Tangtosna ieu ngaluarkeun rumor ngeunaan kamungkinan iPhone 6C, kumargi tata ruang fisik pakakasna sareng kancing tombol jelas nunjuk kana versi anu didasarkeun dina iPhone 5. Naon anu tiasa janten kasalahan dina komposisi poto éta?Leres, ogé, tapi hayu urang serius, éta jarang aya kamungkinan, sareng langkung-langkung kumargi merhatoskeun yén urang parantos nyarioskeun perkawis masalah dina jaringan sababaraha jam sareng Apple bahkan henteu buru-buru ngaleupaskeun.

UPDATE: Apple nembé ngarobih poto éta jam 19:00 wengi ku nambihan tombol bumi normal kana iPhone 5C, nanging foto lulugu mangrupikeun gambar langsung tina gambar éta, sareng ningali kacaangan anu dipaksa sareng henteu wajar anu ditepikeun ku Imah anu anyar poto sigana aya anu kabur ti Cupertino.

iPhone 6S dina bulan Agustus

iPhone-6-Plus-11

Ayeuna giliran iPhone 6S, anu parantos dikabarkan tiasa ngandung seueur parobihan parobihan anu Apple panginten nganggap iPhone 7 kusabab revolusi anu disangka (hampura kuring ragu-ragu). Analis KGI, Ming-Chi Kuo, anu ramalanna biasana lumayan leres, negeskeun yén Apple bakal ngumumkeun iPhone 6S waktos ayeuna sakedik sakedik ti biasana urang, waktos ayeuna bakal di bulan Agustus sanaos alatna moal dugi ka Apple Simpen dugi ka Séptémber sakumaha biasana.

Parobihan ieu dina presentasi tiasa disababkeun ku niat Apple dina waktos ayeuna, supados iPhone 6S sayogi ti saprak diluncurkeun di sadaya nagara dimana éta ngical iPhone. Tangtosna di Apple aranjeunna gaduh pabrik beureum panas upami urang ngemutan yén Apple TV énggal ogé diarepkeun anu bakal dipidangkeun dina dua minggu di WWDC 15, kalayan pamutahiran anu kasohor dina perangkat keras, Siri sareng toko aplikasi na nyalira. Nanging, urang émut yén Apple henteu kantos nampilkeun iPhone dina bulan Agustus sareng masih teu aya parobahan anu dipikaterang dina jam kerja sareng pakansi périos Apple, janten gosip ieu henteu ngagaduhan kakuatan sapertos iPhone 5C kalayan Touch ID of anu sahenteuna urang gaduh poto.

Kantenan, kami ngingetan yén dina Actualidad iPad kami bakal ngajarkeun anjeun anu kadua ngeunaan WDCC 15, sareng saha anu langkung saé tibatan kami. Bagja, turutan kami dina twitter kami sareng tong sono detil unggal inpormasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Éta bohong

  2.   Andrés cenahna

    poto éta mangrupikeun kalepatan dina desain, tong ngirim tulisan omong kosong pikeun diterbitkeun, mikir sakedik, ngalakukeun sakedik panilitian. Aranjeunna nyabak éta ku seueur pisan yén aranjeunna nyebarkeun duanana di dieu sareng ayeuna dina iPhone.