iPhone 6: Fitur, Harga sareng Tanggal Ngaleupaskeun (Gosip)

iphone6-concept1 (Salin)

 

Teu aya anu nyésa pikeun anjeun Hayu urang tingali sacara resmi kumaha terminal Apple, ogé supados urang terang ciri-cirina, harga sareng tanggal rilis iPhone 6. Nanging, kami henteu kasabaran pikeun mikir yén éta ngan ukur sababaraha dinten deui ngantosan naon anu tetep bakal pendak sareng anjeun sacara resmi di acara presentasi anu disiapkeun ku Cupertino pikeun 9 Séptémber. Sugan sabab iraha waé iPhone ditepikeun aya seueur anu hoyong menonjol sabab anu pangheulana neunggeul kana sirah ngeunaan naon anu dimaksud terminal mobile, sigana rumor sareng bocorna panas beureum, sareng ayeuna di iPhone Aktualidad kami hoyong ngalakukeun tinjauan aranjeunna.

Dina hal ieu urang nyarioskeun perkawis rumor anu pang teras-terasan sareng menit-menit terakhir anu saluyu sareng Fitur iPhone 6, harga, sareng tanggal rilis. Kuring ngingetan sadaya pamiarsa urang yén rumor tiasa salah, sabab éta naon, kabocoran teu resmi. Nanging, nunjukkeun yén aranjeunna henteu nyasar ngeunaan tanggal acara presentasi resmi iPhone 6, saur aranjeunna ogé tiasa pencét kuku dina sirah ogé kana aspék-aspék éta anu ampir-ampiran langkung relevan pikeun urang nalika datang ka nohonan generasi anyar. tina smartphone Apple boh di jero sareng di luar.

IPhone 6 Fitur

Kana ciri-ciri iPhone 6 anjeun kedah ngabedakeun anu bakal datang 6 inci iPhone 5,5 anu sigana moal ditepikeun dina 9 Séptémber ieu, sareng terminal anu langkung alit. Layarna ngajangjikeun janten 4,7 inci sareng résolusiana kedah cocog sareng rumor anu pangénggalna kalayan 1242 × 2208 piksel. Sanaos batréna bakal ningkat pisan dina kasus telepon anu langkung ageung, paningkatan ogé diarepkeun di terminal énggal anu pas sareng épolusi iPhone 5s.

El 6 inci iPhone 4,7 éta bakal ngagaduhan desain anu robih numutkeun unggal gosip. Sanaos kami parantos ningali éta ku dua warna, sareng kalayan ujung buleud, skripsi anu dianggap paling meujeuhna pikeun anu asli nyaéta desain anu ngajaga desain anu sami sareng telepon anu ayeuna, tapi éta komitmen pikeun ngirangan kandelna, sahingga urang tiasa mendakan kaméra anu menonjol, sapertos dina iPod Touch.

Neruskeun rarancangna, urang tiasa ngagaduhan apel dina tonggong, sareng bakal aya parobihan ageung dina tata perenah tombol.

Harga iPhone 6

iPhone-6-kotak-1 (Salin)

Ngeunaan anjeunna iPhone 6 harga ogé parantos seueur rumor. Upami urang fokus kana anu sigana Apple bakal nampilkeun 9 Séptémber ieu, urang mendakan pilihan pikeun naékkeun biaya penjualan ka umum terminal ku 100 dolar. Cupertino parantos lami ngarencanakeunana, sareng sadaya ahli satuju yén bakal generasi ieu anu ningali éta kanyataan. Dumasar ieu, iPhone 6 salajengna bakal ngarugikeun $ 850. Sanaos masih aya kamungkinan konsolasi, kumargi anu panggedéna, 5,5-inci artos $ 950.

Tanggal pelepasan IPhone 6

Tungtungna, dina kasimpulan kami dinten ieu ngeunaan sadaya rumor anu ngalangkungan dunya Apple, kami mendakan naon anu bakal janten kamungkinan paling mungkin pikeun datangna iPhone 6. dina pasaran. Kami terang tina undangan resmi yén kajadian presentasi nyaéta 9 SéptémberTapi iraha iPhone 6 bakal dijual? Nya, di nagara-nagara tempat peluncuran munggaran bakal dilaksanakeun, di antawisna Spanyol sigana henteu aya, tanggal antara 16 sareng 19 Séptémber disada, sanaos anu terakhir nyaéta anu sigana langkung seueur anu ngabela.

Naha anjeun pikir rumor sareng bocor ngeunaan iPhone 6 aranjeunna dina jalur anu leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hochi75 cenahna

    Dina halaman Spigen aranjeunna parantos nampilkeun koleksi anyarna pikeun iphone 6 sareng 4.7 inci 5.5, janten sahenteuna aya dua modél sareng pangukuranana parantos dipikaterang ku pabrikan kasus. Ku jalan kitu, aya sababaraha anu cool pisan.

  2.   Daniel cenahna

    Hapunten pisan tapi leres ngeunaan ampir 1000 dolar, aranjeunna bakal akhirna kaleungitan klién anu parantos aya di iPhone ti 3,4,5 sareng 5an. Kompetisi nawiskeun hal anu sami dina satengah harga.

  3.   Galval cenahna

    Naék harga dibandingkeun naon? IPhone 5s 16gb ayeuna hargana $ 649 ...

  4.   karma cenahna

    Sabaraha kali anjeun badé malikeun berita anu sami? Naon blog anu bosen, teu aya ideu ...

  5.   Juan cenahna

    Kuring girang ku koméntarna.
    Sadayana ngritik aranjeunna tapi aranjeunna anu pangpayunna mésérna. Pikeun anu 70 juta unit dipesen

    1.    Juan cenahna

      Nya 5-an parantos hasil ngajual 75 juta unit, henteu héran teuing. ku panasaran, sumberna? Kanggo terang naha éta ngajantenkeun 70 tina 4,7 sareng 70 ti 5,5, sabab éta bakal ngagaduhan ekspektasi anu luhur pisan, hehehehe

  6.   Antonio cenahna

    Juan Kuring mastikeun yén lamun iPhone anu ditingali dina poto sapertos kieu…. Abdi moal mésér! Sateuacan kuring mésér android kalayan desain anu saé anu desainna awon pisan sareng goréng pisan!

  7.   Juan C cenahna

    Kuring ogé girang ku naon anu aranjeunna koméntar didieu sareng tempat sanésna, seueur anu ngritik teras rurusuhan mésér, ieu bakal janten penjualan iPhone anu pangsaéna dina sajarah, ogé pabrik anu sanésna bakal tiasa ngadamel ponsel anu silindris upami aranjeunna resep, tapi seueur Ti jalma urang anu ngagaleuh Apple, urang ngalakukeun éta kusabab urang resep kana usulan anu dipiboga ku mérek, sabab éta khas janten hardware iPhone henteu kabanjiran dina tungtungna, anu nandakeun halteu nyaéta kagunaan, éta parangkat lunak sareng pakakas anu aya sauyunan.

  8.   zook cenahna

    Saur kuring teu aya anu menerkeun smartphone anu hargana $ 1000, ogé enya, kabodoan manusa.

  9.   Antonio cenahna

    zook Kuring upami gaduh artos sésana kuring bakal mésér éta Kuring moal nangtoskeun saha waé pikeun naon anu aranjeunna laksanakeun ku artos na ...
    tapi nyéépkeun € 1000 dina telepon sanés!
    Sateuacan kuring mésér Macbook Air atanapi sakedik deui pro Macbook hahahaha ...
    Pikeun 3 whatsapp bangsat sareng browsing kuring henteu ningali artos anu diyakinkeun.

  10.   marten cenahna

    Kami sok ngadu'a yén éta langkung ageung artos tapi aranjeunna sok ngical sababaraha juta telepon ...

  11.   Ratmanator cenahna

    Éta hénpon anu biaya padang rumput heureuy sabab dina waktos 8 taun héndsét pasti bakal teras berharga. Sapertos iphone 4 sareng 3gs

  12.   Antonio cenahna

    Tulang Ratmanator naha aranjeunna patut di buruan sabab bakal tetep berharga?
    Jepitan bade angkat ,,, 3gs anjeun mendakanna kanggo € 60 sareng 4 ti 100 dugi 120 sareng 4S dugi ka 150 ...
    tetep pikirkeun yén telepon anu hargana $ 1000 anu pastina moal ngorondang artos anu langkung ,,, hartosna sapertos biasana upami di Amérika Serikat éta pangaosna $ 1000 didieu bakal € 1000 JUAS!
    cara anu saé pikeun ningali kumaha nyéépkeun 1000 € atanapi x € sabab saatosna aranjeunna henteu dinilai ... ...... .. sadayana sumping nyéépkeun «buruan» anu teras-terasan dihargaan siga emas

  13.   Carlos cenahna

    .. kanggo inohong anu dianggap, pikeun kuring nyaéta nyarios ka Gusti Allah pikeun janten penggemar Iphone. Harga anu teu dipercaya pikeun smartphone sanajan éta tina Apple.

  14.   David cenahna

    Kusabab seueur alesan aranjeunna parantos tiasa nurunkeun harga. Kuring henteu percanten yén konsumén nampi harga sapertos kitu, sareng langkung ti éta ku persaingan nawiskeun telepon anu kawasa henteu ngan ukur dina satengah harga, tapi 70% langkung mirah (Nexus 5 atanapi OnePlusOne, abdi henteu nyarios Xiaomi ... sadayana kalayan harga 3 KURANG KURANG langkung ti € 280-350). Sareng éta sanés pertama kalina konsumen nyarios NO kana Apple (Iphone 5C mangrupikeun telepon anu mahal pisan anu parantos gagal), conto na nembé anyar pisan sareng tangtosna kuring henteu percanten yén ku telepon caket € 850 - dolar anu jualan bakal ngaleuwihan rékor sateuacanna sareng langkung unggul ...
    Sareng pikeun drive platform. Moal aya anu ngagaleuh Iphone 4S (leres sampurna) atanapi generasi sateuacana anu moal daék ngaliwat éta sareng éta bakal nyababkeun fragméntasi ku telepon anu teu diénggalan kana versi ios pangénggalna. Kuring ningali yén Iphone 4 (kalayan ios 7 leres pisan), Iphone 4S, sareng sadaya kisaran 5 bakal tahan pisan pikeun anu bogana ... Upami aranjeunna nyangka yén anu gaduh iPhone 3,5 inci badé ngaluncatan. ka iPhones énggal, kalayan 850 dolar bakal ngintunkeun Apple ka tempat anu sami sareng Iphone 5C

  15.   terus terang cenahna

    Kuring satuju yén € 850 harga jual mahal. Henteu kirang leres nyaéta yén jangka hayat pikeun iPhone lumayan tinggi, kuring henteu nyatakeun yén anu sanésna henteu gaduh ogé. Masalahna nyaéta sabaraha taun urang bakal tetep telepon éta jalan? Sareng upami biaya / taun langkung saé upami urang nambihan pangajen ékonomi langkung saé dibandingkeun sareng Android, urang panginten panginten ngicalna. Kuring gaduh i4 16gb sareng masih tiasa dianggo sapertos 1000 kaajaiban saatos 4 taun. Biaya / taunna sakitar € 100 upami urang tumut kana akun kinerja anu kuring peroleh tina harga anu kuring kantos salami mangtaun-taun. Kituna kuring mikir yén € 850 bakal janten harga anu ditarima upami dimimitian ti 32GB sareng ngaleungitkeun 16GB tina katalog. Ieu nunjukkeun yén telepon tiasa masihan umur 5 taun. Upami kuring nyandak éta ngalangkungan operator sareng mangpaatkeun paling ageung tarif, saur kuring biaya / taun € 125 bakal kaluar deui, numana sateuacanna dibandingkeun sareng i4, bakal ditarima.

    Tungtungna, éta ogé kaitung seueur jinis panggunaan anu badé masihan terminal. Abdi, dina kasus kuring éta bakal seueur Pribadi, janten mail, luang, balanja…. Salaku Profesional ogé dikoordinirkeun sareng mini Mac kuring sareng iPad2 kuring. Upami terminalna moal nguntungkeun, éta pantes dipertimbangkeun pilihan séjén, modél sapertos 5S atanapi Android atanapi WP.

    Kuring bakal ngagaleuh, tapi éta bakal ngalangkungan operator janten kuring nyangka yén kuring ogé kedah ngantosan anu langkung seueur tibatan anu mésér Gratis.

    Salam,
    terus terang

    1.    Jon cenahna

      Éta sadayana gumantung kana panggunaan telepon sélulér, pikeun kuring, iphone anjeun henteu bakal ngalayanan kuring. Abdi resep maén, kuring nganggo kanggo luang. IPhone 4 henteu ngajalankeun kaulinan anu saé salami 2 taun, GTA, AC4Pirates, emulator, ogé kuring henteu nyarioskeun, ... jsb jsb. Sareng di luhur, kuring ngingetan yén iPhone 4 moal deui ngajalankeun iOS8 jadi pasihkeun pikeun maot ayeuna, kusabab aplikasi na bakal ngambah iOS 8 atanapi saluhureuna pas kaluar.

  16.   Keel cenahna

    Dina akhir poé, upami kuring gaduh € 1000 sareng abdi hoyong nyéépkeun kana iPhone, panginten éta ngan ukur masalah kuring, janten lirénkeun dengki anu kotor anu anjeun teraskeun, anu ngagambarkeun éta anjeun moal tiasa ngagaleuh sabab anjeun sababaraha jelema bodo miskin….

    hala, kanggo mésér hapé anu mirah, anu kéngingna naon, hehehe

  17.   zook cenahna

    Nalika kuring nyarioskeun kabodoan manusa kuring nuju ngarujuk ka mahluk sapertos Salma.

  18.   asinan cenahna

    Hiji-hijina cara pikeun nurunkeun harga nyaéta nalika ngumumkeun éta, sadayana bakal bangun sareng aranjeunna ngantepkeun aranjeunna nyarios sareng nyalira.

  19.   Leo cenahna

    Pepegrillo: anjeun ngajantenkeun kuring seuri, seueur. Langkung saé upami éta kajantenan ... engké.

  20.   Erick cenahna

    Di Mexico seueur smartphone ngalangkungan $ 1000 dolar, kuring henteu ngartos naha kaributan éta….

  21.   mode cenahna

    Kanyataan yén anjeun gaduh $ 1000 kanggo méakkeun dina iPhone henteu masihan anjeun hak pikeun teu hormat ka jalma-jalma anu henteu mampuh, sareng kuring bakal nyaritakeun hal anu sanés kumargi kanyataan yén anjeun nyéépkeun éta sanés hartosna éta murah sabab anjeun gaduh Artos éta, kanggo ningali naha anjeun terang yén mahal masih mahal naha anjeun ngagaduhan atanapi henteu gaduh artos.

  22.   mode cenahna

    Hiji-hijina cara anu dimungkinkeun pikeun sadayana anu hoyong seuri kana planét perampokan téh nyaéta henteu maliré, anjeun bakal ningali kumaha gancangna ngarobah chip.