IPhone 6 Plus kaduruk dina saku juraganna

iphone-burn2

Kasus anyar tina iPhone diduruk sareng anu bogana caket dieu ngajantenkeun deui ka halaman payun média téknologi. Ieu sanés pertama kalina urang ningali kasus anu sami sareng ieu, sareng éta sering-sering iPhone sigana bakal mutuskeun seuneu pikeun ngingetkeun urang yén bahkan téknologi anu pangsaéna henteu sampurna saratus persén (saleresna, naon waé anu nganggo batré dijeroan tiasa nundutan seuneu kadang-kadang).

Masalah anu paling ageung sareng ieu sumping nalika alat milih calana anjeun mangrupikeun tempat anu saé pikeun kabakar sareng anjeun mendakan kantong anjeun kana seuneu bari ngalakukeun tugas sadidinten anjeun. Dina kasus anu ayeuna, éta kajantenan di tempat parkir, janten anu gaduhna béak calana antara mobil sareng mobil.

iphone-seuneu

Untungna, anjeunna henteu ngalaman kanyeri utama sareng ngan ukur kahoyong na ayeuna nyaéta batur ganti iPhone anu ayeuna teu aya gunana ku anu anyar. Kitu ogé, calana anyar moal teuing, kumargi calana anu dianggona waktos éta sigana henteu tiasa dianggo salain ti anduk dapur. Sanaos sadayana, untung pikeun lalaki ieu yén hal-hal henteu langkung jauh, kumargi ningali kaayaan terminalna, sigana kaayaanna tiasa janten awon.

Sedengkeun pikeun kamungkinan panyababna seuneu alat, pilihan anu pang kuatna nyaéta anu ditunjuk iPhone diganti (Henteu dipikaterang upami sacara gembleng atanapi ngan ukur sababaraha komponénna, sapertos batréna) ku distributor di luar Apple. Prosés ieu tiasa ngarobih hiji hal di jero anu parantos memicu kaayaan ieu. Saolah-olah éta henteu cekap, ieu hartosna kaleungitan garansi produk upami pendirian sanés distributor anu sah pikeun perusahaan apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    carita anu teu pernah bérés ... batréna naon anu bakal dianggo ku apél sahingga seueur anu murag unggal taun

    1.    Simon cenahna

      Nangtoskeun seueur ???

  2.   Carlos cenahna

    Anjeun nyandak warta sapertos lulucon, sanés? Sadayana seuri.
    Abdi hoyong terang kumaha anjeun ngadeukeutan berita anu sami upami éta Samsung anu hurung

    1.    Rafael cenahna

      Samsung ogé kaduruk, bédana nyaéta Samsung nyobian Ngajempékeun sareng meres konsuménna, sareng Apple henteu.

      https://www.actualidadiphone.com/samsung-intenta-silenciar-un-cliente-cuando-su-galaxy-s4-se-pone-arder-en-llamas/

  3.   Simon cenahna

    ¨ saluareun éta salaku anduk dapur¨
    Kalayan éta anjeun bakal ngabersihkeun dapur, abdi henteu….