IPhone 6 sareng 6 Plus ngeusi langkung gancang nganggo carjer iPad

carjer ipad

Kami teraskeun ngagantung postingan Keynote ti Apple, a Intina dimana urang tiasa ningali alat-alat anyar mérek apel: iPhone 6 anyar sareng iPhone 6 Plus (salian ti presentasi masa depan Apple Watch). Alat anu seueur pangguna parantos nyobian sareng anu badé sumping di Spanyol sareng sajumlah ageung nagara. Sareng aya seueur anu untung anu parantos nyobian alat-alat ieu sareng ngadamel ulasan ngeunaan manpaat alat-alat ieu.

Salah sahiji novelty anu paling Kami resep iPhone 6 anyar ieu sareng iPhone 6 Plus mangrupikeun kapasitas tina batrénaKapabilitas anu matak héran pikeun pangguna anu parantos ngamanpaatkeun alat-alat ieu, sareng tungtungna yén masalah batréna biasana cacat tina seueur alat sélulér anu urang gaduh. Batré anu seueur seueur pangisi daya tapi tungtungna aranjeunna ngajantenkeun urang caket kana stop kontak listrik. Ayeuna kami nampi sababaraha laporan ti sababaraha pangguna anu mariksa éta IPhone 6 sareng iPhone 6 Plus tiasa gaduh muatan anu langkung gancang upami aranjeunna ditagih nganggo pangisi daya tina iPad's ...

Upami anjeun gaduh iPad anjeun bakal terang éta carjer alat ieu rada ageung tibatan iPhoneÉta sapertos MacBook Pro tapi dina versi anu dikirangan. Carger iPhone jauh langkung alit sahingga gaduh voltase 5W (tina iPad 12W).

Salawasna urang tiasa nganggo carjer naon waé (kami nyarankeun yén éta bakal disahkeun) pikeun ngeusi batre salah sahiji iDevices kami kumargi batréna moal dirugikeun upami urang nganggo charger iPad sareng iPhone, tapi éta ogé leres yén IPhones sateuacanna henteu ngeusi batre langkung gancang nganggo iPad.

Salaku urang bahas, ayeuna nembongan éta iPhone anyar tiasa nyandak kauntungan tina poténsial carjer ieu sareng kumplit prosés loading ku cara anu langkung gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    Carjer IPad tiasa dianggo pikeun iphone
    Henteu aya cilaka pikeun batré iphone kalayan carjer tegangan anu langkung luhur sapertos ti iPad

  2.   Javi cenahna

    Anu dina iPhone rusak, sareng aranjeunna ka kuring di Apple Store yén ngagaduhan iPad nganggo anu éta, henteu aya kajadian, sareng saha waé anu hadir ka kuring nganggo iPad pikeun sadayana (henteu tibalik saprak éta tapi iPad nyandak mangabad-abad pikeun dimuat) , sanaos aranjeunna masihan kuring colokan anu sanés dina jaminan, aranjeunna ngawartosan kuring henteu kedah sieun ngaruksak batré sanaos kakuatan anu langkung luhur, éta bakal ngaluyukeun sareng éta henteu mangaruhan pisan ...

    Masalahna nyaéta ... naha iPhone 6 énggal sumping sareng charger iPhone atanapi iPad? Naha saha anu parantos tiasa nyobian iPhone 6 Plus nalika nempatkeun kana PC ngagaduhan pesen "Henteu ngeusi batre" éta upami éta kaluar dina iPad atanapi nganggo charger iPhone? Atanapi henteu kaluar?

  3.   Hayam cenahna

    Sababaraha warta kuring parantos maca langkung konyol, lawon naon!
    Ku jalan kitu, carjer tina iPad 1,2 sareng 3 nyaéta 10w, tina 4 léngkah dugi ka 12w

  4.   Manu cenahna

    Omong kosong daulat

  5.   Claudia cenahna

    Héi, muhun kuring mendakan inpormasi éta mangpaat pisan. Nuhun !!

  6.   Lola cenahna

    Éta ogé parantos mangpaat pikeun kuring. Kuring panasaran naha kuring tiasa ngaco iphone sapertos kieu. Atanapi ngarusak batréna dina jangka panjang.

  7.   dar cenahna

    Watts sanés hijian tegangan. Watts (w) kakuatan, voltase diukur dina volt (v).