iPhone 6 Ditambah VS taser

Taser

Unggal taun carita anu sami ngulang deui, iPhone anyar kaluar, iPhone anu nyanghareup Blénder, pariuk cai ngagolak, roda karéta, kolam renang, mobil, singgetna, naon anu teu acan disanghareupan ku iPhone?

Nah dinten ieu urang bakal ningali anu sanés tina konfrontasi na iPhone vs. X, sareng dina hal ieu X bakal teu aya deui teu kurang ti taser, ya, "crowd control" anu kawéntar.

Kolega TechRax kami ngagaduhan karep nyiksa iPhone, waktos ieu aranjeunna tunduk kana iPhone 6 Plus kana kakuatan listrik tina taser, anjeun tiasa ningali hasilna dina video ieu:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, iPhone sampurna tahan arus bahkan nalika nembus casing tongkat aluminium anu anodized na, tapi nalika lalaki éta mutuskeun ngajantenkeun langkung sesah sareng ngadeukeutkeun taser ka handapeun alat, anjeunna henteu tiasa ngabantosan perasaan sakedik pingsan nalika skimming palabuhan kilat (sareng henteu, éta henteu dieusi sakumaha dipercaya ku budak lalaki).

Nanging, nalika éta leres-leres sangsara nyaéta nalika aranjeunna mutuskeun ngaliraskeun taser ngaliwatan bagian handap, nalika dina waktos anu ditangtoskeun ayeuna ngahontal ring logam anu dianggo TouchID pikeun ngadeteksi iraha ramo urang aya di dinya (kusabab konduktivitasna), dina waktos éta listrik ngalir ka motherboard iPhone kumargi maca sidik ieu sapertos anu diarepkeun langsung nyambung, ngantepkeun telepon parantos digoréng di jero, henteu tiasa dianggo.

Sakumaha tiasa diarepkeun, sanaos éta parantos dibalanjakeun 1.000 € dina iPhone 6 Plus ieu, jinis pidéo ieu ngahasilkeun langkung seueur artos tibatan biaya telepon pinter anu nyarios, anu tiasa urang ngaverifikasi anu khas «Sareng kumaha upami ...?» tanpa résiko iPhone urang sareng bahkan pangguna anu ngalakukeun éta ngahasilkeun artos.

Urang ngan tiasa ningali kekejeman anu bakal disanghareupan ku iPhone kahareup nalika kaluar dina 2015, tapi tong hariwang, kami bakal di dieu pikeun nunjukkeun ka anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Jinis tulisan ieu mimiti bosen sareng repetitive, forum ieu kedah pikeun hal anu serius sanés pikeun omong kosong anu anjeun ngarepkeun tina saluran youtube

  2.   Paul Esquinazi cenahna

    Jinis tulisan ieu mimiti bosen sareng repetitive, forum ieu kedah pikeun hal anu serius sanés pikeun omong kosong anu anjeun ngarepkeun tina saluran youtube

  3.   Monitor cenahna

    Anjeun kedah leres, "ASS FOOL" anu didédikasikeun pikeun nyiptakeun pidéo ieu.
    Kusabab »mesin alit ...» henteu dilarapkeun dina bagian na ... sareng urang sadayana seuri.
    Éta bakal ngadamel pidéo anu hadé tina sarung hideung ieu.

  4.   Minotaur cenahna

    Nya, éta pisan pikaresepeun pikeun kuring. Kuring pikir éta langkung seueur kusabab kuring kedah nonton éta tanpa audio, sareng akhir nalika anjeunna mimiti ngintunkeun nganggo tasser éta, éta ngajantenkeun kuring gering.
    Kuring kedah nyebatkeun yén ledakan alit tina batré internal iPhone atanapi anu sami, kuring ngarepkeun, tapi henteu sapertos kitu. Goréng pikeun éta. Hal anu salajengna nyaéta nyandak kana stasiun listrik, sareng ngaluncurkeun kana kabel anu nganggo arus sababaraha Gigawatt kakuatan.
    Atanapi aranjeunna ogé tiasa nyerelepkeun sakedik-sakedik kana sababaraha wadah kalayan asam sulfat, lava pijar sapertos Terminator ... Kuring henteu weruh, pikeun nunjukkeun téma anyar.

  5.   Santiago Trilles Castellet cenahna

    Abdi kedah ngabeledug dina raut na ..

  6.   1 cenahna

    Kuring henteu acan ningali pidéo éta sareng kuring henteu bakal ningali éta, langkung saé yén teu aya anu kedah ningali éta ... Hayu urang tingali rupa Jilipollas anu bakal tetep sareng si éta nalika anjeunna henteu tiasa néwak deui pasta "dialungkeun" !!!
    Nyaan, anjeun moal tiasa langkung bodo !!!

    Pd: goreng pisan pikeun aktualiphone pikeun ngajanjikeun hal-hal bodo ieu !!!

  7.   yeuh cenahna

    Hayu urang tingali naon anu lumangsung pikeun alat-alat éléktronik nalika dibéré shock listrik ku taser…. Anu mimiti, anjeun kedah janten jelema bodo pikeun henteu terang naon anu bakal kajadian pikeun alat-alat éléktronik naon waé nalika nampi kejutan listrik. Kadua, sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur, pidéo ieu kumaha ngancurkeun iPhone atanapi telepon sélulér sanés matak pikaboseneun. Sareng katilu sareng terakhir, unggal kuring ningali pidéo anu aranjeunna uji coba épik kalayan hal-hal anu henteu raos (taser, adun, masak ku coke, sareng sajabana), kuring panasaran, saha anu ngahasilkeun seueur pisan? Upami anjeun resep ningali résistansi telepon (anu tiasa béda-béda tina alat-alat dumasarkeun kaayaan anu bénten-bénten), kuring langkung resep ningali naon anu lumangsung nalika turun tina jangkungna normal, sapertos tina saku atanapi ka sisi ceuli, henteu tinggaleun murag tina balon anu ampir dugi ka luar angkasa ....