iPhone 6 vs. iPhone 7: analisis pidéo pikeun bédana

Sigana mah kamari basa kuring indit ka Apple Store di Rio Shopping jam 8 énjing dinten Séptémber 2014 kanggo mésér iPhone anyar abdi 6. Nalika kuring ngartos pikeun kahiji kalina naon anu hoyong Apple nyarioskeun yén ieu iPhone pangsaéna dugi ka ayeuna. tanggal éta. Kanyataanna nyaéta dua taun parantos saprak éta sareng yén urang gaduh iPhone anyar. Alat anu henteu jauh teuing tina anu dipidangkeun teras nalika urang nyarioskeun bagian fisik, tapi éta netepkeun bédana anu jero dina bagian sésana.

Sareng éta sanaos sigana iPhone 7 mangrupikeun "rehash" ku Apple, parobihanna tiasa dipendakan sacara praktis dina sadaya tingkatan, ngajantenkeun iPhone ieu mangrupikeun alat anu lengkep. Dinten ieu kami ningali bédana anu paling penting pikeun kami, para pangguna.

Tombol? imah

 

iphone717

Aneh, anéh, anéh. Urang sadayana sapuk pikeun kahiji kalina urang nempatkeun ramo dina tombol home iPhone 7 anyar. Hésé pikeun ngagambarkeun perasaan anu dihasilkeun saatos mangtaun-taun dipaké pikeun "klik" fisik. Tapi anéh ku cara anu saé, kumargi kesan anu munggaran ngaleungit ngan ukur sababaraha jam, ngarobih bubut sareng modol sésa modél sigana aneh. Parobihan anu diperyogikeun pikeun ngajamin résistansi cai IP67 yén terminal ieu dipidamel sareng, salian ti éta, ngajantenkeun gerakan sapertos seueur tugas langkung gancang pikeun dilaksanakeun.

Sakumaha anu kabukti, iPhone 7 ngempelkeun Touch ID generasi kadua, anu hartosna yén muka konci iPhone urang ku sidik pastina langkung gancang tibatan dina iPhone 6.

Pencét pisan

iphone-7

Salah sahiji faktor anu henteu sigana teuing nalika anjeun henteu gaduhna, tapi éta ngabédakeun pisan. Di jaman mimiti kuring sareng iPhone 7 perasaanna nyaéta "kumaha kuring kantos hirup tanpa 3D Touch". Ngalegaan, tapi suksés dina waktos anu sasarengan. Integrasi 3D Touch dina sistem ayeuna langkung lengkep tibatan nalika urang tiasa ngetés dina 6s sareng, tanpa ragu, éta mangrupikeun hal anu anjeun bakal ngahargaan upami anjeun sumping tina iPhone 6.

Siga ditembak

iphone-7

Memori RAM mangrupikeun hal-hal anu anjeun teu pernah kantos pikirkeun nalika gaduh iPhone, sabab anjeun nganggap yén éta bakal ditingalkeun tina naon waé anu aya di jerona. Sareng éta leres dugi ka hiji titik. Sanés yén iPhone 6 "goréng" ku 1GB RAM, tapi nutup aplikasi di tukang sareng ngamuat kaulinan kadang-kadang matak hanjelu. Dina iPhone 7 hilap kana aplikasi anu dimuat deui unggal anjeun kaluar, sabab hatur nuhun kana 2 GB RAM anu moal janten masalah deui. Chip fusion A10 énggal ogé ngagaduhan bagian anu lepat tina nyababkeun iPhone 7 karaos sapertos mobil anu teu tiasa dicegah, utamina upami anjeun sumping tina iPhone 6, kumargi ieu langkung gancang dua kali ti na A8.

Nunjuk sareng némbak!

iphone-7

Kaméra iPhones henteu kantos ngagaduhan spésifikasi anu hadé dina kertas, tapi éta kantos aya diantawis anu pangalusna dina hasil. Kalayan iPhone 7 éta henteu kirang sareng, sanaos pikeun panggunaan sadidinten kami moal kaget ku bédana dibandingkeun sareng 6, upami anjeun resep nyandak poto sareng némbak pidéo nganggo iPhone anjeun, anjeun bakal perhatoskeun bédana na. Diantara sorotan anu urang mendakan dina bagian ieu salaku ngabédakeun fitur nyaéta: 12 megapiksel kaméra payun sareng 7 payun, béda sareng 8 sareng 1.2 megapiksel iPhone 6, masing-masing. Ogé, sareng ieu mangrupikeun hal anu kami henteu mendakan dina iPhone 6s, wajib nyebatkeun penstabil gambar optik, kalebet kanggo anu munggaran dina modél 4,7 inci.

Ningali anjeun moal pernah, 16GB

iphone-7

Pantang Apple salami taun ieu, gudang 16GB dina modél dasar terminal na, ngaleungit taun ayeuna - parantos waktos - masihan jalan ka 32GB. Ayeuna enya, modél éntri bakal tiasa ngaréspon sajumlah seueur pangguna anu henteu kedah mésér modél kalayan kapasitas anu langkung ageung pikeun tungtungna miceun satengah.

Éta patut

iphone-7

Intina pikeun ieu, tapi ogé pikeun detil anu sanés anu urang carioskeun dina ulasan iPhone 7, parobihan tina iPhone 6 ka 7 tiasa dibenerkeun. Naon anu disumbangkeunana seueur pisan, sanaos sigana disumputkeun dina pandangan heula. Éta henteu aya parobahan anu radikal dina desain luarna henteu hartosna yén teu acan aya anu sanésna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rafarodri04 cenahna

    IPhone 7 sigana kirang coklat kuring tibatan iPhone 6 sareng 6 plus sareng varian S na anu aya, tapi ogé telepon anu ngan ukur hiji anu tiasa nyandak anjeun nyaéta fluidity, sabab anjeun henteu kedah nyambungkeun headphone atanapi micro sd , henteu infra red, henteu sajuta hal tibatan alat sanés anu hargana langkung murah. Atanapi éta henteu ngagaduhan kaméra anu menonjol, éta ngan saukur matuh tapi teras anjeun ningali naon teleponna pantes sareng anjeun ningali versi normal 32 GB (kuring gaduh 32 gigs aranjeunna pondok pikeun kuring) sareng anjeun ningali yén hargana 800 euro ... sareng anjeun moal tiasa nolak anu jelas, telefono ieu mangrupikeun perampokan anu pikasieuneun, sareng ngan ukur sababaraha penggemar apel anu tiasa nolak éta.

  2.   Ngaca gelas cenahna

    Pantes upami anjeun nganggo iPhone pikeun ngalakukeun komputasi aerospace, upami éta langkung saé tetep sareng 6 sareng € 800 tibatan WhatsApp damelna sami!

    "Dunya bau sapertos kotoran"