IPhone 6s anyar bakal nyababkeun ngabeuleum dina ramo

twitter

Poé munggaran dimana iPhone ngahontal pasar, berita mimiti muncul ngeunaan kamungkinan desain atanapi kagagalan operasi modél ieu. Leres taun kamari muncul dina bendgate, dimana pangguna iPhone 6 Plus nyatakeun yén aranjeunna bakal ngabengkokkeun upami aranjeunna ngangkut dina saku tukang calana (saatos sataun iPhone kuring langkung langsing tibatan penguasa), taun ayeuna sigana sababaraha pangguna kaserang luka bakar dina ramo. khususna nalika nganggo Touch ID.

Modél iPhone anyar anu sayogi di Spanyol, Méksiko sareng 38 nagara sanés ti saprak Jumaah kamari, tapi masalah anu kaserang ku pangguna ayeuna-ayeuna sacara geografis dugi ka Amérika Serikat. Kusabab urang parantos tiasa maca dina sababaraha jaringan sosial sareng portal khusus, sababaraha pangguna Aranjeunna nyatakeun iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus anu anyar janten panas teuing, utamina dina bagian sénsor sidik.

Salaku tambahan, nalika ngahontal suhu sapertos kitu, éta sacara otomatis alat pareum sareng teu tiasa dieusi dugi suhu alat turun cekap sahingga aman pikeun neraskeun ngagunakeunana. Masalah anu ditingalikeun ku pangguna ieu tiasa janten akibat gagalna pamasangan alat anu nyegah panas tina musna kalayan épisién.

Dina waktos ayeuna aranjeunna kasus terasing, tapi sigana seueur pangguna anu mikawanoh masalah pemanasan ieu, bahkan sababaraha Aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna ngalaman luka bakar minor nalika mencét Touch ID nalika éta dina suhu anu luhur teuing. Ngabéréskeun masalah ieu saderhana sapertos ka Apple Store pikeun mariksa naha alatna jalan leres. Upami ieu sanés masalahna, alat bakal diganti ku anu anyar sareng masalahna direngsekeun. Naha anjeun perhatoskeun yén iPhone 6s / iPhone 6s Plus anyar anjeun janten panas pisan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ase cenahna

    Naon sumber berita ieu? Tanpa sumber anu kontras sareng berita moal aya pondasi

  2.   Manuel Santander cenahna

    Nya, kuring gaduh iPhone 6 sareng ayeuna éta pikeun 3 waktos dina layanan téknis pikeun tikungan irung. Kuring mawa sacara leupas dina saku hareup kuring sareng bingkaina luar tina pasagi sareng layar misah di juru. Abdi parantos bosen. Abdi ngagaleuh telepon kanggo dianggo, sanés dina sat unggal dinten. Sareng di toko apel aranjeunna parantos ngarobih 2 kali ogé.

  3.   Roberto cenahna

    Abdi ngarobih 6an kamari ka panas teuing. Salaku tambahan, kaleuwihan suhu ngajantenkeun batréna tahan sakedik pisan. Henteu aya hiji-hiji waé dina AppStore pikeun ngarobih sareng dina waktos ayeuna henteu lebet kana mode "grid". Bisi kuring dipanaskeun ku sisi sareng luhur. Henteu nanaon ti Touch ID

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Nya, iPhone 6s 128 gigabytes abdi lancar pisan ... Abdi gaduh aspal 8 sareng maénkeun sajam atanapi langkung ... sareng masih seger ... mugia henteu kajantenan kuring hahahaha

    Nalika kuring gaduh iPhone 6 kuring henteu ngagaduhan masalah sareng BENDGATE éta ... Tanpa kasus sareng tanpa gelas marah ... kuring henteu terang naon anu dilakukeun ku jalma-jalma pikeun gampang ngabengkokkeun ... (Kuring ngalakukeun Bmx na sanes milimeter anu ngagulung kuring ...)

  5.   Badag h cenahna

    Kuring henteu percanten sorangan ngeunaan ngalipet telepon dugi ka anjeunna tumaros 15 dinten ka pengker kanggo ngangkut dina saku.

  6.   Ti Barcelona cenahna

    Éta tiasa panas teuing tapi ngaduruk jariji anjeun rada manteng haha

  7.   Giorat23 cenahna

    Aranjeunna bakal ngagaduhan chip anu rusak ti Samsung .. Sareng milik éta TSCM 10 poin, leres-leres henteu aya suhu sareng kinerja batré anu luar biasa.

  8.   GabrielOrtega (@gabrielort) cenahna

    Kuring gaduh 6 plus 128gb sataun katukang sareng éta henteu pernah ngagulung atanapi panas teuing, hiji-hijina hal anu kuring tiasa wadul nyaéta batréna! Abdi ti Vénézuéla sareng ti saprak 26 Séptémber kuring gaduh 6gb 64s plus! Kuring cicing di daérah anu panas sareng telepon henteu ngagoler ka kuring sareng kecuali upami ngagulung! Oh sareng kuring resep pisan sabaraha batréna awét! Anjeunna dipegatkeunana jam 7 énjing sareng tabuh 11 wengi kuring masih gaduh batré 15%! Sareng touch 3D anu pangsaéna! Utamana ngagunakeunana dina keyboard! Salam !!!

  9.   Miguel cenahna

    Kami 7 di bumi kuring anu robih tina iPhone 6 janten 6an adi-adi kuring sareng lanceuk-lanceuk kuring kolot kuring masih gaduh iPhone 5s sareng kabogoh kuring ogé mésér 6s pink sareng teu saurang ogé anu ngagaduhan masalah dugi ka saat éta aranjeunna bakal mimiti ngumpat sareng hoyong nempatkeun éta salah kana mérek apel sakumaha anu aranjeunna lakukeun sareng iPhone 6 sareng upami leres yén éta manaskeun, éta pasti chip Samsung aranjeunna bakalan lepat ngahaja ninggalkeun apel pisan, urang bakal terang.

  10.   Toni cenahna

    Nya, kuring gaduh 6S Plus sareng chip Samsung sareng kuring henteu acan merhatoskeun sakedik teuing panasna, sareng dina hal umur batréna, kuring henteu tiasa ningali bédana dibandingkeun sareng 6 Plus lami kuring, tingali naha kuring untung.

  11.   karem cenahna

    Abdi mésér iphone 6s kamari sareng upami éta overheated dina tonggong luhur. Kuring ningali naha masalahna tetep bakal robih kumargi aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén éta panginten anu awalna kusabab konfigurasi, unduhan sareng panyaluyuan prosésorna tiasa dianggo langkung seueur. Kaleresan kuring henteu ngagaduhan masalah sareng iphone 6 anu sateuacanna. Kuring miharep éta direngsekeun sabab repot-repot mésér anu énggal sareng kedah robih.

  12.   Lucy cenahna

    Hai, abdi ti ibukota féderal sareng 2 jam ka pengker iPhone 6s kuring pareum sareng tombol ménu panas pisan! teu asik-asik acan ... beuki panas! naon anu kedah abdi lakukeun?

    1.    Catalina cenahna

      Kuring nyarankeun yén anjeun nyandak kana tempat anu anjeun mésér sareng ngaku, hal anu sami kajadian ka kuring nalika kuring nembé mésér 6an sareng kuring ngantepkeun diri ... Ayeuna kuring parantos nganggo telepon salami 3 bulan, hal anu sami kajantenan kuring sareng kuring kedah nyandak éta kanggo dipariksa ... kuciwa teu nganggo nalika éta kajantenan pertama kalina, tiasa mesen anu énggal langsung

  13.   Catalina cenahna

    Éta hal ngeunaan tombol KTP kajantenan kuring sareng telepon pareum nalika kuring gaduh saminggu kanggo ngagaleuhna, kuring kasieunan tapi teras dihurungkeun sareng sadayana henteu kunanaon. Kira-kira 3 poe ka tukang telepon aya dina méja sareng kuring angkat, éta ngagolak! Sareng ogé batréna ampir tos bénten (kuring cabut dina 9.00:14.00 enjing sareng tabuh 20:3 sonten parantos XNUMX% deui, sareng TEU LAKSA) janten kuring nyauran perusahaan kuring pikeun ngaku sareng aranjeunna ngawartosan yén telepon éta ampir XNUMX bulan, kuring kedah ngirim ka jasa téknis sareng aranjeunna sigana bakal masihan anu énggal, aranjeunna parantos nampi keluhan anu sami ... Ayeuna kuring ngantosan diagnosis jasa téknis ... Kami bakal ningali aya naon ...

  14.   asdfghjklñ cenahna

    Kuring parantos nganggo iPhone 4s salami 6 bulan, éta ngan ukur kajadian ka kuring, éta tetep henteu hurung saatos langkung ti 30 menit kuring mikir nempatkeun kana kulkas, naha leres?