IPhone 6s anyar ngagaduhan 2 mikropon handapeunna

iPhone 6s

Kuring ngaku, nalika kuring mésér iPhone 6 taun kamari kuring parantos terang sareng niat kuring masih jelas, kuring bakal janten salah sahiji jalma anu mésér iPhone 6s anu anyar, sareng kuring nyarios ieu kusabab dinten ayeuna kuring sering «leumpang ti kagum »ku iPhone anyar fitur wéb (Anjeun terang, nalika anjeun badé mésér iPhone énggal sareng anjeun masih gaduh sasih deui dugi ka dipiboga, ngantosan anu teu aya tungtungna asup akal upami anjeun mariksa ti jaman ka jaman naon anu ngantosan nalika anjeun mésér, sareng ku anjeun ngajaga hype).

Nya, dina salah sahiji jalan kuring parantos mutuskeun pikeun ngabandingkeun masalah ukuran (dimensi telepon) pikeun mastikeun éta kanaékan éta memang leres hargana dina dimensi ieu anu bakal ngantepkeun kasus Akuatik kuring (kasus akuatik Lunatik) henteu kapake, kuring mendakan hal anu teu disangka-sangka, iPhone 6s ngagaduhan susunan anu béda di handapeunna tibatan iPhone 6.

Gancang kuring parantos muka kadua halaman wéb pikeun sacara visual ngabandingkeun diagram duanana alat, sareng kaéran kuring leres, iPhone 6s anyar parantos aya di handapeunana mikropon kadua, jéntré anu parantos henteu diperhatoskeun sapanjang intina, atanapi panginten urang pikir.

Mikropon kadua

Ieu poto handapeun iPhone 6 sareng 6s:

iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6s

iPhone 6s

Naon inti na?

Seueur anjeun bakal naros, naon masalah ieu? Naon kaunggulan anu ditawarkeunana tibatan iPhone 6? Pikeun ngajawab patarosan ieu kuring bakal nyarios yén aya seueur hal anu kedah diperhatoskeun, urang kedah terang naha Apple hoyong anggo duanana mikropon pikeun nangkep sora urang kalayan langkung presisi, upami éta rencana nganggo salah kanggo panggunaan normal sareng anu sanés kanggo pembatalan noise atanapi upami dina kasus anu katilu sareng kamungkinan parantos ditetepkeun khusus pikeun fungsi "Hei Siri" sok aktip sareng anu ngurus coprocessor M9 énggal.

Naon anu urang terang? Éta Apple parantos nyebatkeun 3 hal; Panggilan HD, "Héy Siri" fungsi sok aktip sareng akhirna dina halaman wéb na dina bagian "ngarékam pidéo" ditulis "ningkat réduksi noise".

Telepon HD

Panggilan HD anu diumumkeun mangrupikeun paningkatan tibatan chip internal, hatur nuhun kana chip khusus anu tiasa dilakukeun nelepon via LTE atanapi Wi-Fi ngamungkinkeun mindahkeun data kalayan bandwidth anu langkung luhur sareng kecepatan luhur, anu dina gilirannana ditarjamahkeun kana audio anu langkung saé.

Nanging ieu henteu hartosna yén Apple henteu tiasa nambihan mikropon kadua pikeun mastikeun kecap urang katangkep jelas sareng tanpa gangguan.

Hei Siri, éta kusabab anjeun?

IPhone 6s anyar ngagaduhan M9 koprocessor Terpadu dina chip A9 anu bakal ngatur sénsor langkung éfisién sareng henteu kedah hudang sato galak (CPU) sareng kakuatan limbah, mikropon ieu tiasa dikontrol ku coprocessor M9 pikeun ngatur fungsi Hei Siri anu dina modél anyar ieu sok aktip.

Teu aya sora ngabatalkeun

Mikropon anyar ieu ogé tiasa didédikasi khusus pikeun Pembatalan Noise, hal anu iPhone 6 sanaos pantes dianggo payun, waktos ieu urang tiasa ningali kumaha Apple parantos nambihan mikropon katilu pikeun néwak tingkat noise sareng aktip ngabolaykeunana.

Sanaos éta sareng naon anu urang tiasa kéngingkeun tina wéb, saur kuring kuring émut yén nalika Apple nyarios «pangirangan sora»Dina keynote anjeunna ngarujuk kana kaméra sareng prosesor gambar énggalna, anu bakal ngirangan noise dina poto supados langkung jelas, langkung detil sareng éndah.

Nanging, pilihan terakhir ieu henteu kedah dianggap dibuang, éta mungkin waé yén tujuan tina mikropon katilu ieu nyaéta tiasa nétralkeun sora anu ngaganggu dina telepon atanapi dina néwak pidéo.

kacindekan

Paraphrasing Socrates, kuring ngan ukur terang yén kuring henteu terang nanaon, hiji-hijina hal anu urang terang pikeun ayeuna nyaéta dina dasar iPhone 6s anyar (sareng 6s Plus) aya mikropon tambahan yén di dasarna iPhone 6 sareng 6 Plus anu kapengker sanés, urang ngan ukur tiasa ngantosan Apple ngucapkeunana (kuring ragu) atanapi nalika dijual bakal aya anu bakal ngartikeun enigma ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ngarobih cenahna

    Sareng aranjeunna nyandak liang tina speaker, kuring miharep aranjeunna parantos ningkatkeun, kumargi upami Apple sanés ahli dina permén.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, altergeek. Entong merhatoskeun teuing. IPhone 6 Plus dina gambar wéb ngagaduhan 6 liang sareng anu kuring gaduh 8. Éta tiasa caket sareng hiji henteu ngagentos anu sanés.

      1.    Ngarobih cenahna

        Daniel parantos nempatkeun éta Pablo, anu 6 ngagaduhan 6, anjeun bakal ngawartosan harita; 0

  2.   Daniel cenahna

    Éta sami abdi badé nyarios; ku jalan kitu!, kuring ngan ukur ngitung liang dina iPhone 6 sareng 6 Tambih Deui, sareng leres ... 6 ngagaduhan 6 sareng 6Plus 8.

  3.   Juli cenahna

    Hai wilujeng sonten, kumaha sénsitipna mic?, Kuring ngarékam caket jukebox kuring hariwang kuring panginten tiasa ngarusak salah sahiji mikropon dls. Éta ngan sababaraha detik.