iPhone 6s: ieu mangrupikeun épolusi kaméra iPhone

 

IPhone 6 kaméra

Nalika urang ngobrol iPhone 6s sareng tina berita anu disertakeun, seueur anu nyimpulkeun yén éta henteu pantes ngajual iPhone 6 sareng mayar bédana ayeuna pikeun meunang terminal anyar. Nanging, leres yén Apple parantos milih pikeun ngalereskeun sababaraha hal anu ngamungkinkeun pembaruan tiasa diyakinkeun. Tanpa diragukeun, salah sahiji anu paling luar biasa nyaéta kaméra na, anu parantos ngagaduhan kualitas dina unggal jalan. Tapi naha anjeun kantos naros kumaha épolusi kaméra iPhone? Éta anu bakal kami nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna.

Sabenerna teh kabisat kualitatif kaméra iPhone 6s janten langkung jelas nalika urang ningali ka tukang sareng ningali kualitas poto anu dicandak ku iPhones sateuacana. Tangtosna, pas ningali aranjeunna dina sababaraha kaayaan anu mungkin sapertos urang nunjukkeun ka anjeun gambar ieu, émut pikeun nempatkeun kontéks pikeun aranjeunna sadayana. Téknologi anu urang gaduh ayeuna dina kaméra terminalna henteu sami sareng anu opat taun ka pengker. Janten, entong teuing nangtoskeun iPhone anu langkung lami, anu dina waktos éta, ogé ngagambarkeun kabisat anu kualitas.

Ieu kumaha kaméra iPhone parantos mekar

Gambar di handap nunjukkeun anjeun kumaha aranjeunna néwak gambar kalayan zum makro kaméra anu béda tina iPhone. Naha anjeun ningali naon luncat anu dilakukeun dina iPhone 4 sareng iPhone 4s?

Kaméra zum IPhone

Dina babandingan ieu anjeun tiasa ningali kaméra iPhone moto nalika beurang mimiti surup. Luncat definisi parantos janten langkung diperhatoskeun ngalangkungan waktos.

Lampu alam kaméra iPhone

Tungtungna, salah sahiji anu pang kompleks pikeun moto. Makro interior obyék leutik tanpa lampu teuing. Anjeun mutuskeun mana anu anjeun pikaresep, sanaos bedana kasohor.

kaméra iPhone hampang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Cristina Torres ... anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring naon anu hartosna samsung dina tulisan apel anu ukur nyarioskeun kaméra iPhone? Naon kajadian anu anjeun henteu terang kumaha milari jalma pikeun mikir yén éta kontropérsi? Anjeun henteu robih!

    1.    Carlos cenahna

      Sigana mah sami, éta sesah milarian gambar anu teu aya Samgshit?