Pangguna IPhone 6s ngalaporkeun kaleungitan pesen sareng nelepon nalika malikkeun salinan iCloud

bug-icloud

anyar bug kapanggih dina iCloud. Waktos Ieu éta masalah anu nyababkeun kaleungitan data nalika pulih cadangan iCloud, anu ngahambat pesen-pesen sareng telepon anu anyar tina dikintunkeun kana iPhone, utamina, sanaos sanés ngan hiji-hijina data anu tiasa ditingalkeun ku jalan. Masalahna bakal mangaruhan pangguna anu, pikeun alesan naon waé, parantos tukeur iPhone 6s na pikeun anu sanés nganggo jaminan.

Masalahna parantos disorot dina Forum Apple, sabab biasana aya dina kasus ieu, dimana seueur pangguna iPhone 6s ngalaman masalah anu nyababkeun aranjeunna kaleungitan data saatos malikkeun salinan iCloud ti iPhone lami dugi ka énggal sareng, salian ti pesen sareng telepon, data sapertos riwayat Kaséhatan atanapi Safari ogé tiasa leungit.

Sanaos henteu écés naon sababna masalah ieu, sadayana sigana nunjukkeun yén kagagalan lumangsung nalika néang salinan alat anu ngagaduhan ios 9.0.1 atanapi langkung luhur dipasang dina iPhone 6s anu sanés anu sumping sareng ios 9.0 dipasang, anu Éta tiasa nyiptakeun konflik nalika nyadangkeun cadangan ti iCloud. Éta ogé mungkin yén cadangan éta ngaruksakmaka leungitna data.

Di momen teu aya jalan kaluar pikeun masalah. Janten bug anu mangaruhan iCloud, panginten pikaresepeun pikeun nyimpenna cadangan ka iTunes sahenteuna sakali pikeun ngarobih alat, sanaos ogé nyatakeun yén kagagalanna ngaleungit upami kadua alatna gaduh versi anu sami tina ios dipasang, anu bakal dihontal ku ngamutahirkeun iPhone lami kana versi panganyarna tina ios, ngajantenkeun salinan kaamanan sareng teras ngamutahirkeun iPhone anyar langsung tina kotak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring henteu terang naha éta kajantenan ka anjeun ... tapi kusabab kuring gaduh iOS 9.2 béta 3 sareng anu sateuacanna betas, kuring henteu meunang iklan dina halaman naon waé sareng éta méwah murni ... Kuring gaduh mozilla sareng Chrome dipasang dina iPhone 6 sareng kuring ngagaduhan iklan, kaleresan blokir Safari mangrupikeun méwah !!

    Naha aya anu sanés ngantunkeun éta ka anjeunna?

  2.   Jose samuel cenahna

    Salam !!! Naon blokir anu anjeun anggo.

  3.   Trek cenahna

    Kuring parantos mendakan bug dina 6 kanggo sababaraha minggu. Nalika mencét ikon aplikasi, éta muka aplikasi anu sanés sanés, umumna catetan atanapi YouTube.

  4.   Fernelis ranger cenahna

    Aplikasi anu ku kuring diénggalan ngalangkungan iphone henteu ditransferkeun kana iTunes, hayu atuh ngajelaskeun, upami pembaruan hiji APP nembongan, nalika kuring langsung ngapdet tina iphone kuring, nalika kuring angkat sareng nyingkronkeun anu parantos diénggalan App dina iTunes, éta henteu kajadian ka iTunes sareng kuring kedah ngapdet deui dina cara anu sami dina iTunes, kuring nganggo iphon 5 sareng ios 9.1

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Fernelis. Ieu kajantenan sabab nalika anjeun ngaunduh aplikasi, ayeuna aya «aplikasi ipis» sareng anjeun ngan ngaunduh versi pikeun alat anjeun. Anjeun teu tiasa nyalin "parsial aplikasi" kana iTunes. Éta énggal ti ios 9.

      Hiji salam.

      1.    Fernelis ranger cenahna

        Nya, kuring henteu resep anu sapertos kitu, sabab maka kuring bakal kedah ngapdet langsung dina iTunes kanggo tiasa ngalirkeun ka iPhone nalika kuring nyingkronkeun, contona dina ios 8 nalika kuring ngapdétkeun aplikasi langsung tina telepon kuring nalika kuring nyingkronkeun telepon kuring sareng Itune di ditu aplikasi anu Diupdate, ayeuna kuring kedah ngomean dua kali.

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          Kuring terang naon anu anjeun hartosna. Anu kuring lakukeun nyaéta sadayana diunduh kana komputer kuring sacara otomatis, tapi éta langkung jalan. Éta harga anu anjeun kedah mayar pikeun ngaunduh langkung beurat. Aplikasi anu gaduh vérsi pikeun iPad, ayeuna ngan ukur unduh kanggo iPhone. Upami anjeun gaduh iPhone rétina, tong unduh data na henteu kakuasaan. Upami anjeun ngagaduhan plus, tong ngaunduh file ukuran normal. Maka aplikasi na beuratna seueur pisan.

          Hiji salam.

  5.   Carlos cenahna

    Nya, éta pabalatak ... Unggal-unggal anjeun mulangkeun atanapi mésér iPhone énggal anjeun kedah ngamutahirkeun sadaya aplikasi !!!

  6.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    José Manuel, kuring henteu nganggo blokir nanaon ... sabab kuring parantos nyobian nganggo tilu panyungsi ... sareng ngan di Safari kuring henteu ningali iklan sareng saleresna mangrupikeun méwah ... Mugi aranjeunna henteu ngaleungitkeun éta. ..

    Kuring henteu weruh naha éta bakal ... Kuring henteu ngonpigurasikeun nanaon ... ujug-ujug iklan dieureunkeun muncul na kuring pikir aranjeunna dihapus éta ...