IPhone 6s mangrupikeun telepon pinter anu paling kuat di 2015, numutkeun ka AnTuTu

 

iPhone 6s AnTuTu

Sabaraha kali urang nyarios yén 4GB RAM sareng prosesor octa-core henteu diperyogikeun pikeun alat pikeun nawiskeun performa anu saé? Smartphone Apple mangrupikeun buktina ieu. Babandingan anu benci sareng teu tiasa dihindari sareng anu terakhir anu diterbitkeun asalna tina tangan AnTuTu, Anu parantos lirén ngukur hungkul tolok ukur Alat Android sareng ayeuna parantos ngalebetkeun alat ios dina pangajianna.

Numutkeun ka réngking kinerja 2015 telepon pinter ti AnTuTu anu disebut di luhur, éta iPhone 6s (anu kaasup parantos modél Plus) éta ngagaduhan performa anu langkung luhur tibatan sesa alat, ngahontal 132.620 poin sareng ngalangkungan ampir 40.000 skor anu diraih ku klasifikasi anu kadua, Huawei Mate 8 anu kéngingkeun skor 92.746. Musuh intim Apple, Samsung nempatkeun alat kahijina dina posisi nomer 4, ngahontal Galaxy Note 5 jumlahna 83.364 poin.

Tolok ukur-AnTuTu-iPhone-6s

IPhone 6s Plus disetir ku Prosesor A9 jam di 1.85GHz na 2GB RAM. Huawei Mate 8, anu diklasifikasikeun kadua anu sumping dina bulan Nopémber, jauh katinggaleun dina studi AnTuTu, tapi anu paling narik perhatian nyaéta hasil tina Smartphone Samsung anu pangkuatna, alat anu ngagaduhan prosesor. Exynos 7420 okta-inti jam di 2.1GHz na 4GB RAM anu parantos ngahontal ampir 50.000 poin kirang tina iPhone 6s Plus. "Android pangsaéna dugi ka ayeuna", dina tanda petik sareng sakumaha anu kuring kantos baca dina seueur média, aya dina posisi terakhir ieu luhur sapuluh.

Saatos nyarios sadayana di luhur, didieu kuring kedah jujur ​​sareng nyarios naon anu kuring pikirkeun ngeunaan tés ieu. Anu penting nyaéta kumaha sistemna obah sareng kumaha urang perhatoskeun. Tanpa ngalangkungan deui, kuring parantos ningali tés anu Samsung Galaxy Tab 3 tina hiji kenalan jauh ngaleuwihan skor tina iPad 4, hal anu matak héran kusabab kurangna fluiditas Tab 3 dina praktis sadayana anu dilakukeun. Urang tiasa nyarios yén data ieu nunjukkeun yén teu langkung ti nomer anu kedah didukung dina panggunaan sadidinten. Bisi wae, sareng upami urang masihan inpormasi AnTuTu saé, nomer ieu bakal ngabuktikeun Apple leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.