IPhone 6s Plus bakal gaduh layar 2K. IPhone 6s bakal angkat ka 1080p

iphone 6 masalah

Pintonan dina iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus sumping rada ningkat dina 5 sareng iPhone anu langkung lami, paningkatan anu mimiti sumping sareng iPhone 4 di 2010 kalayan tampilan Rétina. Apple tiasa ditingalkeun ngeunaan layar telepon pinterna, janten, sataun saatos ngenalkeun paningkatan dina layar iPhone 6/6 Plus, Cupertino tiasa ningkatkeun fitur ieu deui kanggo iPhone 6s / 6s Plus. Layar iPhone 6s bakal 1080p sareng iPhone 6s Plus tiasa sumping sareng layar 2K.

Kalayan mindahkeun ieu, Apple bakal ngudag résolusi anu ditawarkeun ku perusahaan saingan sapertos Samsung atanapi LG ningkatkeun layar ayeuna, anu Full HD (1920 × 1080) dina kasus iPhone 6 Plus sareng 720p (1334 × 750) dina kasus iPhone 6.

Pikeun kéngingkeunana, Apple hoyong naékkeun résolusi iPhone 6 Plus ku kalebet layar Quad HD atanapi 2K (2560 × 1440), layar anu parantos nganggo telepon sapertos Samsung Galaxy S6 sareng S6 Edge, LG G3 sareng G4 sareng andalannya anu sanés tina mérek sanés anu bakal sumping dina taun 2015.

Anjeun kedah janten rada skeptis ngeunaan rumor ieu. Pikeun ngamimitian, Apple bakal ngantepkeun layar ayeuna tina tanggal énggal ngan sataun saatos diluncurkeun, sanaos leres ogé yén iPad 3 ngan ukur lumangsung salaku kabaru ngeunaan 6 bulan. Alesan sanés janten skeptis nyaéta Cupertino henteu dicirikeun ku tetep sareng sainganna ogé.

Iphone 6

Pintonan résolusi anu langkung saé ogé ngagaduhan pangaruh anu langkung négatip dina konsumsi batré, hal anu henteu aya smartphone tiasa nyaritakeun anjeun. Salaku tambahan, urang nyarioskeun layar anu henteu ageung, janten seueur resolusi henteu diperyogikeun. Saur urang sadayana bakal satuju yén éta langkung penting pikeun dugi ka akhir dinten tibatan tiasa nonton sababaraha video kalayan kualitas anu langkung luhur, kualitas anu, di sisi anu sanésna, urang boro-boro bisa ngahargaan.

IPhone 6s parantos tiasa sumping sareng Force Touch, Touch ID anu ningkat, 2GB RAM, kaméra kirang langkung 12mp, desain anu diperkuat, mikropon tambahan sareng prosesor anu langkung kuat kalayan konsumsi anu langkung handap. Anjeun teu kedah nambihan paningkatan layar pikeun narik perhatian calon pembeli. Salaku tambahan, penting dina smartphone henteu nyéépkeun batréna. Urang ngan ukur tiasa ngantosan naha, mimiti, Apple ningkatkeun layar dina iPhone na salajengna sareng, kadua, upami éta ngagaduhan sistem hemat énergi. Dina Séptémber kami bakal ninggalkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Javier Camacho cenahna

    Sareng bakal langkung ipis, sareng batréna? Henteu ah nuhun.

  2.   Jorge Alberto Robles Diaz cenahna

    Steven Tirado ayeuna upami éta parantos janten indung

  3.   Steve Jobs cenahna

    Ieu kedah lumangsung dina iPhone 7, sanés 6s. Seueur pangembang henteu acan adaptasi aplikasi na kana modél énggal, sigana kuring hésé pikeun Apple maksa aranjeunna pikeun ngapdet deui nalika aranjeunna henteu acan ngapdétkeun aplikasi na kana modél "lami"

  4.   Mike angel paolo cenahna

    Andrees Marroquin

  5.   Anti Padamelan cenahna

    Nyandak layar 2K ogé mangaruhan pamekar anu kedah dianggo dina résolusi éta supados aplikasi henteu kakurangan tina upscaling.

    Kinerja buruk. Boh adrén GPUs atanapi Apple VR cocog (tegra NVIDIA bakal idéal).

    1080p masih standar pikeun eusi multimédia, janten teu raos pisan (kanggo ayeuna) luncat ka 2K atanapi bahkan 4K sakumaha rencana Samsung sareng Note 5.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Wilujeng siang, Anti Padamelan. Dina naon anu anjeun carioskeun kuring satuju pisan. Abdi moal nyatujuan parobihan éta.

  6.   Pablo Javier Ricagno Cirulli cenahna

    Abdi hoyong éta

  7.   Patricio meza cenahna

    Alfredo Bustos Tavo Farias

  8.   Omar ortiz cenahna

    Éta mangrupikeun rumor murni anu sami sahingga anu pamungkasna ngan ukur ningkatkeun kaméra sakedik, antarbeungeut, kagancangan sambungan sareng sadayana terang kumaha éta bakal réngsé sahingga aranjeunna ngadamel ilusi ngeunaan hal-hal anu Apple henteu resep.

  9.   Cristhian Huertas A cenahna

    Éta pembaruan 1080p sareng 2K aya sapertos anu énggal.

  10.   Gambar placeholder Jose Luis Armero Lopez cenahna

    Sareng aranjeunna henteu nyarios nanaon ngeunaan batréna? Pikeun kuring éta mangrupikeun aspek anu paling penting pikeun ditingkatkeun

    1.    Miryam Espinoza de Sonan cenahna

      Batré 6 plus SANGATNA saé.

    2.    Gambar placeholder Jose Luis Armero Lopez cenahna

      Leres, tapi henteu pira 6. Sareng éta anu kuring gaduh

  11.   KrlosDki cenahna

    Kuring masih henteu ngartos obsesi ayeuna perusahaan anu ngadamel resolusi kaleuleuwihan pikeun telepon sélulér. Parobihanna moal katingali pisan upami PPI tetep luhur.

  12.   José cenahna

    Abdi hoyong radio FM kanggo ayeuna. Apple moal tiasa nyabut ieu urang.

    1.    Yuri cenahna

      Ku teu sangka aranjeunna nempatkeun éta, sanajan éta bakal idéal.

  13.   Daniel Montero Campos cenahna

    2k kanggo naon?

  14.   Joaquín cenahna

    IPhone 6s Plus bakal ngagaduhan ... Éta pernyataan teras aranjeunna nyarioskeun perkawis rumor.

  15.   Pedro Lopez cenahna

    Kuring henteu ngartos perang éta kusabab kuring anu paling henteu boga batré ...

  16.   Jorge Bodas cenahna

    Jair Torres Gonzalez Jesus David Rodriguez Martinez

  17.   Julio cenahna

    ApPle aya dina buntut. Isukan kuring bakal ngajual iPhone anu kuring henteu nganggo deui. Éta pikaboseneun sareng mahal. Sateuacan janten langkung dévaluasi. Rralmente android sareng windows phone tiasa ngalakukeun sadayana iphone, ngan ukur iphone anu langkung stabil tapi ku kasabaran sakedik urang tiasa ngahontal keajaiban ku g3 contona.

    ApPle kedahna parantos mikirkeun nurunkeun harga tibatan naék harga. Sooner atanapi engké jalma bakal sadar yén éta mangrupakeun méwah expendable pikeun jalma anu harga gumantung kana hal. Nalika aranjeunna nyarios di luar sana, yén hal-hal dianggo pikeun anjeun sareng sanés anjeun pikeun hal-hal.

    Salam.

  18.   Julio cenahna

    Pd iphone 6 ditambah hiji-hijina hal anu diperyogikeun nyaéta 1 gb langkung ram sareng turunkeun harga sakedik sareng éta bakal janten telepon anu sampurna.

  19.   Kevin Cooz cenahna

    A Power VR sanggup pisan mindahkeun 2K tapi pikeun ngahontal performa anu hadé kartu séri 7000 bakal janten pilihan anu saé sareng kuring nguping aya anu mindahkeun 1.1 Teraflops tapi éta ngarep pisan yén urang tiasa langkung terang yén Gpu bakal gaduh