IPhone 6s Plus muka aplikasi rada gancang tibatan 6 Plus [video]

iphone-6s-vs-iphone-6

Sakumaha anjeun sadayana terang, kamari mangrupikeun dinten anu untung anu mimiti tiasa mésér iPhone 6s atanapi iPhone 6s Plus. Sakali dina panangan anjeun, kami parantos tiasa ningali tés anu sanés, sapertos torsion tés anu nunjukkeun yén iPhone 6s hésé pisan dibéngkokeun, tés lungsur anu henteu ngabuktikeun nanaon ku ngan ukur nganggo hiji alat atanapi tolok ukur, anu nunjukkeun yén modél énggal 30% langkung kuat tibatan modél sateuacana. Tapi patokan mangrupikeun angka sareng dina tulisan ieu anjeun tiasa ningali pidéo anu nunjukkeun yén iPhone 6s Plus muka aplikasi rada gancang tibatan 6 Plus.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta bédana minimal, tapi katingali nalika muka aplikasi sapertos App Store atanapi Angry Birds, dimana iPhone 6 sacara praktis ngegel lebu (ampir peryogi waktos kanggo ngadamel kopi kanggo anu ngarékam pidéo). Pokokna, aya hiji hal anu henteu pas dina pidéo ieu sareng éta kusabab koneksi internét gancang.

Dina pidéo ieu, iPhone 6s Plus sareng 6 Plus tara pisan dina waktu muka halaman wéb. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tungtung pidéo dina tés kagancangan, pangguna anu ngalaksanakeun tes disambungkeun kana jaringan WiFi kalayan unduhan 6mb sareng unggah 2mb, hal anu henteu ngamungkinkeun anjeunna nunjukkeun yén iPhone 6s Plus tiasa ngahontal laju dua kali langkung gancang tibatan iPhone 6 Plus. Kuring gaduh sambungan 300mb sareng iPhone 6 Plus Kuring parantos tiasa mastikeun kumaha dina tés, kecepatan na lirén dina 150mb. Upami uji ieu parantos dilakukeun di bumi, iPhone 6s Plus ogé bakal ngamuat halaman wéb sareng aplikasi anu langkung gancang tibatan iPhone 6 Plus.

Saatos nyarios sadayana di luhur, waktosna naroskeun patarosan anu sami: Naha pantes robih pikeun kéngingkeun sababaraha kasapuluh sadetik? Tangtosna, upami éta tiasa ditingali dina pidéo ieu, jawabanana jelas henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    Nya, jujur, éta henteu patut .. Ogé kusabab kuring henteu terang naon anu aranjeunna pikirkeun! Taun sanés € 800 kanggo tambah 16gb sareng ieu 849 ngerakeun! Taun payun ... € 900 sareng sajabina ?? Dugi ka ngahontal dua rébu € ​​atanapi kumaha?

  2.   kurna cenahna

    Kumaha anéh, leres? Atanapi kedahna tos sapertos kieu?