iPhone 6s vs iPhone 6: Naon anu Dirobih?

Iphone 6s

Rebo kamari, sabab saha waé anu resep téknologi minimal bakal terang, aranjeunna nampilkeun iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus. Kabaruan anu paling luar biasa, atanapi anu paling aranjeunna hoyong promosikeun dina acara éta, nyaéta, tanpa diragukeun, éta Layar rampa 3D, anu sanggup ngadeteksi tilu jinis tekanan anu béda sareng éta, hatur nuhun, kami bakal ngagaduhan seueur pilihan deui dina sistem operasi, ogé pamekar bakal tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng aplikasi na. Tapi aya ogé berita penting anu sanés, sapertos kanaékan RAM anu parantos ti 1GB janten 2GB.

Sanaos sababaraha spésifikasi anu dipikaterang dipikaterang, waktosna pikeun nempatkeun nyanghareupan sareng iPhone 6s sareng iPhone 6. Sabalikna naon anu anjeun panginten, iPhone 6s éléh dina sababaraha titik, ngan ukur penting tina sudut pandang kuring anu ngirangan kapasitas batréna, sanaos sakedik sareng prosesorna bakal langkung épisién, éta ogé leres éta moal nyieun bagja saha waé.

iPhone 6s vs. Iphone 6

iphone6s-vs-iphone-6

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina newak sateuacanna, sareng sanaos data sapertos CPU sareng GPU masih dipikaterang, iPhone 6s parantos robih sacara praktis sadayana. Karakteristik WiFi dijaga, tapi henteu dina LTE (henteu muncul dina gambar), aya dina iPhone 6s dina dua kali langkung gancang dibandingkeun sareng iPhone 6. Éta henteu acan robih dina layar ogé, ngajaga 326ppi dina layar Retina HD.

IPhone 6s leungiteun ukuran ku sababaraha kasapuluh millimeter sareng beuratna 14g. tambah, beurat anu dipercaya asalna tina foil tambahan anu dibutuhkeun ku 3D Touch. Anjeunna ogé kaleungitan dimana éta pang nyerieun, kaleungitan 5% kapasitas batré ngeunaan anu dianggo ku iPhone 6. Pikeun anu sanésna, éta dijaga atanapi ningkat sacara hadé, sapertos halna pikeun kaméra, boh poto sareng video, Bluetooth, RAM atanapi 3D Touch di luhur.

Sanaos masih aya titik sanésna éta leungiteun Amérika Serikat, titik sanés anu ogé nyeri sareng éta tepat dina portopolio urang. IPhone 6s di Spanyol (diantarana) bakal ngagaduhan harga € 40 langkung tibatan harga iPhone 6 taun kamari. Salaku tambahan, upami urang milih iPhone kapasitas langkung luhur, naékna harga € 110, sareng sanés € 100 sapertos sateuacana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael cenahna

    halo
    Punten, naha anjeun ngajawab email? Kuring parantos ngintun anjeun naroskeun sababaraha hal salami sababaraha dinten sareng aranjeunna henteu némbalan, upami anjeun ningali pesen ieu kuring bakal konsultasi anjeun ti dieu, anjeun bakal ningali kuring gaduh iPhone 4S upami kuring tetep éta dina jaman baheula ogé ayeuna kuring hoyong ngarobih Saha anu anjeun nyarankeun kuring, mésér iPhone 6plus atanapi 6, atanapi anu énggal anu parantos ayeuna kaluar? Dimana kuring condong? Kuring ngarepkeun réspon anjeun
    Wasalam

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Michael. Éta bakal gumantung, tapi upami anjeun gaduh 4S kuring ngabayangkeun yén anjeun condong nahan telepon anjeun. Anjeun tiasa mésér iPhone 6, tapi anjeun bakal kaleungitan megapiksel dina kadua kaméra sareng 3D Touch. Kuring satuju sareng seueur yén 6s nyaéta "iPhone" sareng kami nyarios éta kusabab éta ningkatkeun RAM, kaméra sareng nambihan 3D Touch. Modél ieu tiasa lami pisan tanpa janten luntur. IPhone 7 bakal sumping sareng parobihan desain, tapi di jero moal aya (teu diarepkeun) seueur fitur-fitur anyar.

      Hiji salam.

  2.   Ngarobih cenahna

    Kaget kuring upami anjeun nyarios yén anjeun bakal kaleungitan megapiksel, sanés umur dua taun anu pangsaéna? Mangrupikeun buktina anu jelas. Sederhana, buka anu anyar kumargi anjeun mastikeun pangénggalan sareng ka tingkat anu tangtu, fungsi-fungsi layar anyar, di sisi anu sanésna, anu ayeuna seueur sahingga kaputusanana henteu sesah teuing.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, altergeek. Saha anu nyarios yén 8 langkung saé? Entong nyarios kekecapan. Naon anu urang sering nyarioskeun nyaéta 8 anu hadé dilakukeun langkung saé tibatan 30 tanpa kualitas. 12 dina iPhone bakal dibandingkeun sareng 8 dina iPhone. 8 tina iPhone 4S langkung saé tibatan 12 Huawei, tapi pikeun kualitas komponénna.

      Kanggo anjeun ngartos, BMW low-end langkung saé tibatan SEAT high-end. Upami urang ngabandingkeun dua BMW, anu pangsaéna nyaéta anu masihan langkung.

      1.    Michael cenahna

        Nuhun pikeun rerencangan balesan.
        Teras anjeun nyarankeun kuring pikeun tetep mésér 6an anu leres? Upami kitu maka kuring kedah ningalian kumaha cara ngauihkeunna ti luar negeri. Kuring ti Chili, mungkin pikeun ngirim email ka kuring pikeun konsultasi sababaraha hal, salam

      2.    Ngarobih cenahna

        Entong nyobian nyusun éta lalaki, pamasaran ngagaduhan anjeun waktos ieu. Ngabandingkeun sareng persaingan, sanés ku nyalira. Éta ngan ukur nunjukkeun yén anjeun pikir anjeun langkung saé sareng éta sanés masalahna, naha anjeun resep atanapi henteu. Langkung bias.

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          Abdi henteu nyobian nyusun nanaon. Anjeun anu nyarios yén kami nyarios yén kirang seueur megapiksel anu dipiboga langkung saé sareng éta langsung bohong. Kaméra ngagaduhan lénsa, éta ngagaduhan sénsor, éta ngagaduhan pamrosésan gambar sareng urang teras nyarios sareng bakal teras nyarios yén iPhone anu ngagaduhan 8 megapiksel nyandak poto anu langkung saé tibatan anu séjén kusabab éta gaduh pangolahan anu langkung parah, sénsor atanapi sadayana kecuali sajumlah megapiksel.

          Sareng kuring ngabandingkeun sareng iPhone sabab kuring parantos dipenta naha mésér hiji atanapi anu sanés. Nalika kuring nyaritakeun yén anjeun kaleungitan megapiksel, éta mangrupikeun kanyataan sareng teu aya jalan di sakurilingna. Nalika anjeun nyarioskeun yén kirang langkung, upami éta mérek sami sareng nganggo komponén anu sami, langkung, langkung saé. Entong ngaco sareng stafna.

          Saur kuring henteu langkung saé tibatan saha waé, éta jelas pikeun kuring, tapi tong bohong nyarios hiji hal anu kuring sareng henteu aya anu nyarios didieu. Upami anjeun henteu ngartos naon anu urang hartosna, éta masalah anjeun, sanés kuring. Sareng upami anjeun henteu ngartos yén aranjeunna naroskeun ka kuring ngeunaan dua iPhone sareng kuring ngabandingkeun antara iPhone, pareuman sareng hayu urang buka.

          1.    Michael cenahna

            Sobat, upami anjeun marahmay pisan, naha anjeun tiasa masihan email kuring pikeun sababaraha pamundut punten, upami tiasa ... Salam

        2.    Juan Colilla cenahna

          Halo altergeek hehe sabaraha lami, hapunten anu janten perdebatan anjeun tapi kuring parantos ningali perluna nenangkeun ketegangan, dina kaayaan ieu Pablo Aparicio nyarioskeun anu saleresna, Apple kantos ngritik (kalayan menerkeun) yén langkung seueur megapiksel tiasa nganyenyeri paripolah sensor, anjeun tiasa laksanakeun Tes ngabandingkeun terminal Android sareng iPhone sapertos 5s, leres urang ngabandingkeun dua smartphone anu béda tapi dina kadua kasus éta sensor biasana milik Sony, atanapi sahenteuna dina sabagian, urang tiasa ningali ogé contona kaméra iPhone 5s (8 MPx) Éta kalakuanana langkung saé tibatan OnePlus One (13 MPx), nanging taun ayeuna Apple dipaksa ku palanggan na pikeun ningkatkeun bagian ieu janten naon anu dilakukeun nyaéta ngembangkeun metode anyar pikeun angkat MPx kaméra tanpa mangaruhan négatip, sabalikna, kaméra énggal mertahankeun bagian-bagian anu positip tina anu sateuacanna sareng berkat paningkatan MPx éta tiasa nyiptakeun kontén langkung lengkep (sapertos poto 12MPx atanapi video). eo dina 4K).

          Kuring miharep kuring parantos ngajawab keraguan anjeun, tong hilap yén sadaya panulis blog aya di dieu pikeun nginpokeun ka anjeun, teras-terasan milari heula pikeun langkung seueur inpormasi pikeun nyiptakeun eusi anu saleresna sareng dipercaya, salam hormat!

  3.   Abdi;) cenahna

    Upami kuring kaluar sareng 32g starter anu dikabarkan (kuring parantos curiga yén Apple moal nyerah) kuring bakal mésér éta tanpa mikir! ... Atanapi sahenteuna langkung seueur batréna sapertos biasana aya dina unggal modél énggal.

    Abdi ngantosan iPhone 7 hatur nuhun 😉

    1.    Tic__Tak cenahna

      Kuring bakal ngantosan iPhone 7S atanapi 8S
      Abdi gaduh 5-an. XD Abdi hoyong sahenteuna lepas sareng sél langkung ti 2 taun xd hahaha

  4.   Sebastian cenahna

    Hai Pablo, sigana mah aya bédana dina CPU tapi Plus sareng Plus S… Dual-core 1.4 GHz sareng Dual-core 2.0 GHz .... (Benerkeun upami kuring lepat)

    1.    Juan Colilla cenahna

      Dear Sebastian, hapunten kuring nyebatkeun yén CPU tina iPhone anyar teu acan diuji, janten urang teu tiasa nyarios (sabab kami henteu terang) jumlah inti na atanapi frekuensi jam na, sanaos ieu, upami anjeun ati-ati ka blog anjeun bakal ningali kumaha pas urang terang éta kami bakal komunikasi ka anjeun 😀

  5.   Sebastian cenahna

    Sareng ogé dina gancangna jaringan….

    iPhone 6s: HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE Cat6 300/50 Mbps, EV-DO Pdt. A 3.1 Mbps
    iPhone 6: HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps, EV-DO Pdt. A 3.1 Mbps

  6.   GM cenahna

    Léngkah pangénggalna Apple apes. Basis 16 GB, urang teraskeun tanpa ngecas nirkabel, langkung awis saimbang sareng taun-taun samemehna, langkung awis tibatan persaingan, layar rétina ketinggalan jaman, éta sanés deui naon Apple tapi anu paling ngaheureuykeun kuring di luhur anu sanés nyaéta nyaéta ku 2 Sial ... aranjeunna parantos nurunkeun batréna !!. Abdi sareng iPhone ti saprak 3GS, kamari kuring ngajual 5s sareng kuring badé nyobian S6 Edge.

  7.   Shawn_Gc cenahna

    Wilujeng siang, naha anjeun tiasa mastikeun warna layar iPhone 6S? Maksad abdi yén kuring henteu percanten upami Rosa Gold upami payunna bodas atanapi hideung, kumargi kuring resep pisan ka tukangeun Pink sareng Gold tapi kuring hate payuneun bodas iPhone, éta ngaleungitkeun sagala kaanggunan, éta sababna kuring sok angkat ka rohangan abu tapi kanggo mastikeun pink, sareng emas hatur nuhun

    1.    Juan Colilla cenahna

      Hiji-hijina modél anu layar hideung nyaéta Space Gray, anu Rose Gold gaduh payuneun bodas

  8.   Agus cenahna

    Halo ,, kuring ngagaduhan iPhone 6 plus, sareng kuring parantos robih janten Samsung ,, nganggo modél s6 plus ,, leres ,,, abdi terang ,,,, sanés apel, tapi éta kasalahan jalma seueur nyaéta percanten yén apél anu pangsaéna ,,, aranjeunna nyarios ka kami yén ku 8 megapiksel parantos cekap ,,, muhun, hé ,, hébat ,,, éta prosésor dioptimalkeun pikeun sistem operasi ,,, muhun sareng rébuan hal ,,,, tapi naon anu lumangsung nalika anjeun ngaganti mérek anu sanés sareng anjeun ningali yén anjeun gaduh layar anu langkung saé ,,, kaméra sanés anu ngajantenkeun poto-na ngajentul ,,, sareng terminal na gancang pisan dina sagala aspek? siiii ,,, Hapunten anu kasebat ,,,, tapi samsung s6 edge plus langkung unggul tibatan iphone 6. Urang bakal ningali iphone 6s ,,, tapi dinten ayeuna, samsung ieu damelna.