IPhone 7 sareng 7 Plus henteu tiasa dianggo leres sareng Android Wear

auss-zenwatch3

Salila langkung ti sataun, Google nawiskeun sadayana pangguna iPhone kamungkinan nyapasangkeun alat Android Wear sareng iPhone, sanaos kusabab keterbatasan platform seluler Apple, fungsi anu sami henteu tiasa dianggo saolah-olah urang tiasa. Ngalakukeun dina alat Android. . Di pasar urang tiasa mendakan sajumlah ageung alat tina sababaraha pabrik, sadayana nganggo perangkat lunak Google pikeun arloji pinter, anu ngabuka sababaraha kamungkinan pikeun pangguna iPhone, kumargi dugi ka ayeuna aranjeunna ngan ukur tiasa masangkeun hiji Pebble.

Moto-360

Saatos peluncuran modél iPhone énggal, éta tina 7 séri, seueur pangguna sareng alat Android Wear anu ngalaman masalah nalika ngagunakeun éta babarengan sareng iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus. Masalah ieu anu henteu matak lucu pikeun salah sahiji anu gaduh jinis jam tangan ieu ngaku teu aya cara pikeun ngaitkeun kadua alatna sanaos kanyataanna dina model iPhone samemehna sareng versi ios anu sami tiasa dikaitkeun tanpa aya masalah.

Google parantos mastikeun masalah ieu mangaruhan Motorola (generasi ka-1 sareng ka-2), ASUS, Fosil, Tag Heuer, modél LG. sareng modél anu kirang dikenal anu sanésna ogé dikelola ku Android Wear. Forum Google anu aya hubunganana sareng Android Wear pinuh ku keluhan ti pangguna iPhone 7 yén aranjeunna moal tiasa nganggo smartwatch na nganggo modél iPhone énggal.

Kami henteu terang alesan anu pasti pikeun masalah éta, sabab éta henteu sigana janten masalah parangkat lunak, damel dina alat inferior anu sanés kalayan versi anu sami tina ios. Éta tiasa janten masalah hardware iPhone 7, masalah anu teu tiasa dibéréskeun ku ngaleupaskeun pembaruan. Google negeskeun yén ieu nalungtik naon masalahna kajadian ieu sareng pas éta, éta bakal nginpokeun Apple pikeun nyobaan méréskeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.