Kasus IPhone 7 sareng 7 Plus cocog sareng iPhone 8 sareng 8 Plus

Pembaharuan anu ditunggu-tunggu tina iPhone 7 sareng 7 Plus kéngingkeun rasa tatanén. IPhone 8 sareng 8 Plus anyar aranjeunna gaduh pisan sababaraha desain anu béda upami urang ngabandingkeunana sareng modél samemehna, iPhone 7 sareng 7 Plus. Kaca deui mangrupikeun hal éstétis utama anu ditawarkeun ka kami, sabab duanana kaméra dual iPhone 8 Plus sareng iPhone 8 masih dina posisi anu sami.

Upami anjeun koléktor panutupSalaku pamaca kami Ivan Silva ti México nyaéta, sareng anjeun mikir ngomean alat iPhone 7 atanapi 7 Plus anjeun kanggo iPhone 8/8 Plus anu anyar, anjeun tiasa yakin yén anjeun bakal tiasa teras-teras terasrasakeun sadaya panutup anu anjeun mésér salami taun kamari teu aya masalah.

Dina minggu-minggu pamungkas, Apple parantos mimiti ngingetan sajumlah ageung sampul anu béda-béda warnas, anu tiasa janten tanda anu jelas yén iPhone 8 sareng 8 Plus énggal moal neraskeun nganggo desain anu sami sareng iPhone 6 sareng 6 Plus, kalayan sababaraha variasi, tapi upami modél énggal parantos dipidangkeun, sadayana sigana nunjukkeun yén alesan pikeun ngelingan tiasa jualan low.

Upami urang tur kana kasus-kasus anyar anu parantos ditepikeun ku Apple kalayan peluncuran iPhone 8 sareng 8 Plus, tong kantun kasempetan, urang tiasa ningali kumaha sadayana Kasus anu cocog sareng iPhone 8 sareng 8 Plus cocog sareng iPhone 7 sareng 7 Plus. Ngaliwatan Apple Store Online, Apple nawiskeun ka kami sadaya jinis tutup, kalayan bérés bérésna, bahan ... janten upami urang henteu jelas ngeunaan jenis kasus naon anu urang pilari, jalan-jalan di toko Apple kami pasti bakal ninggalkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Antonio Morales cenahna

    Sigana mah henteu kunanaon, sabab parantos aya seueur jinis, warna sareng tékstur kasus Iphone 7 sareng 7 Plus.