iPhone 7 bakal nyerah band anténeu

iPhone 7 tanpa band

Poe ieu kami nyanghareupan seueur rumor anu aya hubunganana sareng terminal Apple anu salajengna sapertos kumaha. Nanging, sabab urang sering nyarankeun tina blog urang, kaseueuran inpormasi kedah dicandak nganggo sisikian uyah kanggo nyingkahan kekecewaan. Nalika dinten presentasi caket, rumor ieu janten inpormasi anu dikonfirmasi tina sumber anu béda, sareng tepatna pikeun alesan éta aranjeunna ngagaduhan langkung validitas. Dinten ieu kami hoyong ngawartosan anjeun anu sigana parantos dikonfirmasi ku bagian tina parobahan desain di daérah anteneu.

Jalma anu henteu resep kana ide anu aya sareng éta iPhone 6s kalayan band anténeu bakal kabeneran. Nyatana, aya seueur sumber anu nganggap enteng éta, sareng éta pasti naha urang tiasa nganggap yén iPhone 7 anu énggal moal ngagaduhan aranjeunna. Salaku imbalanna, Apple ngamajukeun langkung seueur desainna sorangan, langkung minimalis sareng langkung ngaluyukeun kana pamendak perusahaan anu parantos mopohokeun éta dina panungtung versi terminal.

Sanaos kami parantos ningali sababaraha rendering tina terminal iPhone 7 anu dijantenkeun jelas yén panginten hal-hal henteu robih sakumaha seueur anu diarepkeun, sumber anu sanés ngarepkeun parobihan éksternal anu penting. Tangtosna, teu aya anu ngarepkeun yén iPhone 7 badé katingalina sapertos kitu iPhone 8 salaku konsép yén kami nunjukkeun anjeun sababaraha dinten ka pengker. Sabalikna, tesis utama nunjuk kana desain ulang umum anu bakal ngabatalkeun garis-garis éta sareng anu ogé bakal nyorot pentingna kaméra. Sareng kami henteu ngarujuk kana paningkatanana, tapi kana peran anu bakal dilakukeun dina kaulinan desain éta.

Kuring khususna Kuring bakal ngagungkeun parobihan anu dibarengan ku iPhone 7, tapi kuring ngabayangkeun yén aya pendapat pikeun sadaya rasa. Anu anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ase cenahna

    Negeskeun? Naha Apple nyarios yén éta moal mawa aranjeunna? Dupi anjeun ngagaduhan bal kristal? HANYA APPLE tiasa mastikeun yén, sumberna tiasa dipercaya tangtosna, tapi henteu pernah mastikeun. Tingali definisi dina kamus sareng lereskeun judul tabloid

    1.    ceremé cenahna

      Leres, kuring kenal ka Mamang sareng anjeunna parantos mastikeun ka kuring.

  2.   Sebastian cenahna

    Hahaha

  3.   xradeon cenahna

    ase +1 Kumaha aranjeunna tiasa mastikeun upami éta masih aya rumor anu hina .. hmmm

  4.   Hochi75 cenahna

    Éta henteu sami (CONFIRMED) yén «(…) urang tiasa nganggap (…)»

  5.   Gersam Garcia cenahna

    Abdi leres henteu ngartos naha Cristina Torres teras-terasan nyerat tulisan dina halaman wéb ieu. Antara gaya sastra "SUPER POP", sareng hal-hal sapertos kieu kuring masih henteu ngartos naon anu anjeunna lakukeun ku ngirim di dieu. Sanés salaku bagian "rumor", sabab 90% tina tulisan anu anjeunna terbitkeun mangrupikeun asumsi anjeunna sareng ayeuna, henteu langkung ...

    Anjeun TEU BISA nempatkeun "Pastikeun" dina kurung teras nyarios "Nyatana, aya seueur sumber anu mastikeun, sareng éta pasti naha urang BISA nganggap yén iPhone anyar 7 moal aya anu ngabawa aranjeunna deui"

    Nyaan, saha waé anu tanggung jawab pikeun halaman wéb ieu kedah masihan touch ka Cristina kusabab anjeunna henteu janten editor sareng ngirangan kredibilitas sareng langkung ti éta, anjeunna ngajantenkeun anjeun badé ngantunkeun wéb salaku rujukan pikeun maca berita.

    Wasalam

    PS: Anu paling parah nyaéta sadayana, kalebet dirina, bakal lolos ka pos ieu sareng bakal tetep sapertos ayeuna, kalayan (Konfirmasi) bahkan henteu menerkeun.

    1.    anonim cenahna

      persis sadaya tulisan "panulis" anu pikasieuneun akhir-akhir ieu sareng boro tanpa arguméntasi, eusi anu nyusahkeun pikeun blog anu parantos kéngingkeun seueur panulis anu terlibat dina nyiptakeun eusi anu saé.

      Koméntarna bakal henteu diperhatoskeun ku Cristina sapertos biasa, saur anjeunna aya hubungan sareng jalma anu ngurus wéb, anu sigana henteu resep kana masalah wéb, saurna, kami anu ngajantenkeun anjeunna artos, kalayan sagala publisitas anu aranjeunna nempatkeun urang, sareng aranjeunna ngantepkeun kami, sareng antar muka wéb anu pikareueuseun sareng sakedik paduli ngeunaan keluhan pamiarsa na.

      Impian kuring bakal janten panulis anu pangsaéna kalayan markisa leres sareng réalistis pikeun Apple ngadamel blog anu misah, sareng ningalkeun didieu sababaraha jelema anu ngan ukur pamer sareng impian tina omong kosong Apple.

  6.   Tilu ratus cenahna

    Naon anu éra, média bébas dimana anjeunna nginpokeun geeks ngeunaan téknologi anu langkung terang tibatan pabrikanna nyalira, naros ka panulis anu numutkeun kuring nganyatakeun dirina leres pisan.

    Duka duka kumaha teu syukur dunya ieu pinuh ku taraos

  7.   Keko jones cenahna

    Cristina Torres nyaéta José Mendiola tina Actualidad iPhone, hahahahaha. (Anu maca applesfera bakal ngartos.)

    1.    Hec cenahna

      Hahahaha, miskin Mendiola, aranjeunna parantos ngaji anjeunna ti ditu. Tapi di dieu benten, umumna mah resep kana tulisan Cristina.

  8.   Keko jones cenahna

    Ku jalan kitu, pita anteneu sumping sareng iPhone 6, TEU nganggo 6S sakumaha anu dicarioskeun dina tulisan.