IPhone 7 bakal sumping dina 256GB sareng nganggo batréna langkung ageung [RUMOR]

Konsép IPhone 7

Konsép IPhone 7

Salah sahiji keluhan paling umum pikeun kalolobaan smartphone nyaéta aranjeunna otonomi. Sanaos leres yén iPhone parantos ningkatkeun rasa ieu ku cara ningkatkeun ukuranana, éta ogé leres yén keluhan tetep. Sabalikna tina naon anu dihoyongkeun ku pangguna, Apple sigana bakal ngupingkeun keluhan ieu, hiji hal anu, margi urang, ngarahkeun urang ka tingkat perhatian anu anyar nalika ngenalkeun kasus na (punuk). Tapi ieu tiasa robih ku datangna iPhone 7 upami urang masihan sakumaha saé inpormasi anu sumping ka kami ti média Cina.

Inpormasi datang ka kami tina MyDrivers, médium anu ngagaduhan perséntase anu luhur pikeun kasuksesan dina jenis bocor ieu. Numutkeun kana halaman wéb ieu, iPhone 7 bakal sumping paling henteu sareng dua fitur anyar, sababaraha warta yén, upami urang analisa na, sami-sami pentingna. Salah sahijina aya hubunganana sareng otonomi anu disebut di luhur sareng anu séjén pikeun gudang, hal anu tiasa nerjemahkeun kana pangirangan harga akhir alat atanapi, gagal éta, dina ngaleungitkeun iPhone 16GB anu ditunggu-tunggu.

Inpormasi ti jalur perakitan, Apple bakal ngaluncurkeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus taun ayeuna kalayan layar 4.7 sareng 5.5 inci anu sami, tapi konfigurasi na bakal ditingkatkeun. Anu pangpentingna, kapasitas 256GB, anu anyar anu bakal éksklusif pikeun iPhone 7 Plus sareng bakal ditambihan bédana batréna anu parantos aya diantara dua modél. Salaku tambahan, parantos disebatkeun yén batréna iPhone 7 Plus bakal ngahontal 3.100mAh, ningkatkeun 2750mAh tina iPhone 6s Plus. "

Kanaékan kapasitas batréna bakal langkung penting upami urang ngagabungkeun sareng a Prosesor A10 anu bakal langkung épisién. Tetep katingal naon anu bakal kajadian kana iPhone 16GB. Naha Apple tungtungna bakal ngaleungitkeun kapasitas anu ragrag pondok dina kaseueuran kasus? Kalayan kabeneran (hébat), modél dasarna bakal janten 64GB, anu kalikeun ngalikeun kapasitas 4GB ku 16 kanggo harga anu sami atanapi urang mayar kirang upami urang mutuskeun mésér modél entri. Bisi wae, dugi ka Séptémber kami moal ninggalkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abdi;) cenahna

    Aranjeunna malah yakin yén Apple bakal ngamimitian ku 64 Gigs, sigana saolah-olah aranjeunna henteu terang nanaon tentang kumaha cara kerja apel! Hal pangsaéna anu tiasa kajantenan ka urang (réalistis) nyaéta dimimitian ku 32Gigas, sareng éta cocog sareng urang ogé.

  2.   Xavi cenahna

    Sadayana saé pisan. Tapi anu leres-leres dipikaresep ku kuring nyaéta aranjeunna ngaleungitkeun rasa isin tina 16 GB, sareng ngalegaan rohangan iCloud janten 10 GB.
    Naha aya salah sahiji 128, 256 atanapi 1 TB, kuring teu paduli.

  3.   facundo cenahna

    Hidup apel II
    ku Woz !!