Bug anu paling umum dina iPhone 7 sareng kumaha cara méréskeunana

Produk sampurna henteu aya (urang parantos ningali iPhone 6 masalah), sareng kirang nalika urang nyanghareupan harmonisasi anu hipu sareng tepat antara perangkat keras sareng parangkat lunak, ciri khas perusahaan Cupertino. Kusabab kitu, sareng nalika usum Natal parantos kalangkung, kami ngabayangkeun yén seueur diantara anjeun anu mikaresep alat anyar anjeun ku cara anu langkung santai, Kami hoyong nyaritakeun naon masalah anu paling umum dina iPhone 7 sareng kumaha cara méréskeunana. Ku cara kieu anjeun tiasa terasrasakeun iPhone anjeun tanpa sieun atanapi masalah. Janten tong luput kompilasi kami tina kagagalan anu paling umum pikeun ios 10 sareng iPhone 7, anjeun bakal mendakan anu ngabantosan anjeun?

Hayu urang angkat ka dinya, hayu urang mimitian daptar naon anu paling umum kagagalan dina alat sélulér pangénggalna anu diluncurkeun ku perusahaan Cupertino.

Hésis iPhone 7 kuring (ngaluarkeun sora listrik)

A10 Fusion

Kami nyanghareupan salah sahiji anu paling kuat sareng dina waktos anu sami seueur kontroversi anu teu masuk akal anu ditumpukeun dina iPhone 7. Seueur pangguna parantos ngingetkeun yén khususna dinten-dinten mimiti saatos pameseran, nalika alatna kalibet dina seueur tugas, Naha aktip ngajalankeun parangkat lunak atanapi di tukang, dina tiiseun anu mutlak, dimungkinkeun pikeun ngupingkeun sora listrik alit anu némbongan tina alat.

Nanging, henteu diperyogikeun ngeureunkeun usaha Rotary. Upami anjeun ogé parantos nguping ieu dina iPhone anjeun henteu kedah hariwang, sora ieu cukup umum dina alat anu nganggo prosesor anu kuat, naha éta komputer atanapi telepon sélulér. Sora na henteu biasana dipancarkeun nalika beban pamrosésan langkung handap, sareng éta sanés mangrupikeun indikator naon waé kagagalan dina telepon, tapi cara alami anu prosésorna sami sami nyatakeun nyalira. Candak hariwang tina sora "ampir teu kadéngé" ieu sareng teras-terasan terasrasakeun telepon anjeun. Upami éta leres-leres nyababkeun anjeun henteu sugema, anjeun tiasa balikeun deui di Apple Store.

Pesen "no service" nembongan teras-terasan

iPhone 7 Plus

Seueur pangguna iPhone 7 ngingetkeun ngeunaan tanggal peluncuran yén parangkatna parantos béak tina cakupan anu lengkep. Ieu kajadian sacara acak. Nanging, anjeun kabeneran, sadayana nunjukkeun yén éta kusabab langkung seueur masalah masalah dibanding masalah hardware sareng ngagaduhan solusi anu cukup gampang.

Mimiti, upami urang hoyong mulangkeun jasa urang ngan ukur kedah ngabalikan deui alatna, urang tiasa mareumanana sareng hurungkeun sapertos biasana atanapi ngabalikan deui ku mencét «Kakuatan + Volume-«. Sakali ieu réngsé masalah bakal direngsekeun instan tapi henteu kanggo kapayunna. Sareng parantos kabuktosan yén éta mangrupikeun masalah sareng sistem operasi, janten penting pikeun kami mastikeun pikeun ngapdet ios kana versi anu langkung énggal. Pikeun ieu kami bakal angkat Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak sareng hayu urang ngalih kana édisi pangénggalna ngeunaan iOS 10 anu henteu ngalaman deui tina masalah ieu.

Masalah Headphone Kilat

Kilat EarPods

Masalah anu cukup umum anu ditempuh ku pangguna iPhone 7 nyaéta aranjeunna teras-terasan ningali kendali dina jarak jauh EarPods 'ujug-ujug ngeureunkeun jalan. Ku cara kieu, urang moal tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan polumeu, di antara kamungkinan séjén anu EarPods pasang di ujung jari urang ku sakali némpél tombol kontrolna. Kami ngartos yén masalah ieu tiasa ngareuwaskeun sareng pangguna bakal mikir mimitina yén kalepatanana aya dina headphone.

Henteu kitu, Apple negeskeun yén éta sakali deui masalah parangkat lunak anu dibéréskeun dina versi ios salajengna 10, janten kami nyarankeun anjeun sakali deui parios anu versi pangénggalna tina ios sareng upami anjeun dipasang, paling dipikaresep upami anjeun ngalaman kagagalan ieu, anjeun henteu acan ngapdét. Pikeun nganjang kana perangkat lunak iPhone anu pang anyarna urang kedah ngalengkah Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak sareng hayu urang ngalih kana édisi pangénggalna ios 10 kanggo tiasa mopohokeun kagagalan iPhone 7 ieu.

Abdi henteu tiasa ningali épék visual tina aplikasi Messages

Masalah anu sanés anu disababkeun langkung ku kurangna kanyaho atanapi kabodoan kumaha sistem operasi saleresna jalan. Seueur pangguna milih aktipkeun fitur "réduksi gerak" dina alat sélulérna. Tina telepon sélulér ieu aranjeunna tiasa miceun transisi alat anu biasa, ngajantenkeun katingalina langkung gancang sareng lemes. Nanging, nalika anjeun ngaktipkeun fitur ieu, sistem operasi lirén nganggo langkung seueur fitur antar muka pangguna. Salah sahiji hal anu urang moal tiasa tingali deui upami aktip ieu diaktipkeun nyaéta épék visual tina aplikasi Messages, anu mangrupikeun ciri aplikasi olahtalatah Apple dina pembaruan ios pangénggalna.

Pikeun nganonaktipkeun éta urang kedah angkat Setélan> Aksesibilitas sareng mendakan "Ngurangan Gerakan". Urang ngan saukur bakal milih pilihan "Henteu" pikeun tiasa ngébréhkeun épék visual dina aplikasi pesen.

Masalah sambungan Bluetooth dina iPhone 7

Bluetooth, éta sobat imajinér anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun musik tanpa kabel sareng seueur deui. Nanging, pikeun sababaraha pangguna iPhone 7 éta janten nyeri sirah anu saleresna. Seueur anu mendakan yén sistem operasi ngagaduhan masalah konéksi Bluetooth, bahkan ngalambatkeun prosedur pasangan sareng Apple Watch.

Kanggo nyobian anu terakhir waktos Bluetooth jalan deui dina cara anu stabil urang nuturkeun léngkah ieu: Setélan> Umum> Mulangkeun / Reset> "Reset setélan jaringan". Kami hoyong émut yén ieu ogé tiasa biasa ngarengsekeun masalah dina sambungan WiFabdi, tapi éta ngareset setélan Jaringan condong kaleungitan kecap konci iCloud Keychain, éra.

Dina cara anu sami, upami masalah anjeun sareng Bluetooth henteu direngsekeun ku cara ieu, disarankeun pikeun buka Apple Store atanapi nyungkeun diagnosis telematik ti Apple SAT anu bakal nunjukkeun upami chip Bluetooth anjeun ngalaman masalah.

Sora nalika rékaman leres-leres jempé

iPhone 7 Plus

Sababaraha pangguna ambek parantos ngalaporkeun "masalah" leutik anu biasana henteu pati pikaresepeun. Sareng éta nalika aranjeunna ngarékam pidéo dina total tiiseun sareng iPhone 7 Plus, Nalika muterkeun deui rékamanna, sora leutik tiasa didéngé, anu katingalina sapertos gangguan anu dicandak ku mikropon. Apple henteu nganggap ieu janten masalah, sareng éta panginten kusabab seueur faktor.

Umumna, jenis gangguan ieu dihasilkeun ku sambungan ngalangkungan Bluetooth alat sapertos Apple Watch atanapi speaker nirkabel, anu tungtungna ngaganggu rékamanana. Kituna, urang nyarankeun yén upami anjeun badé ngarékam tiiseun pati sareng anjeun parantos perhatoskeun yén iPhone anjeun kaserang masalah ieu, Pastikeun pegatkeun sambungan Bluetooth sareng Wi-Fi pikeun nyingkahan gangguan anu parangkat sareng alat anu kirang nyambung. Tétéla aranjeunna henteu ngémutan ieu masalah serius di Apple Store janten sesah pikeun ngahontal gaganti atanapi ngagantian dina jaminan, sabab biasana kusabab faktor éksternal.

Masalah sareng ios 10?

Upami naon anu anjeun gaduh masalah sareng ios, tong sono Paling umum ios 10 ngadat sareng solusina.

Naha anjeun ngagaduhan masalah dina iPhone 7 anjeun? Hayu urang terang dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fran cenahna

    Dina titik nomer 2, anu hiji, naon anu kajantenan kuring, perbarui naon anu anjeun pikahoyong teras balikan deui sakalian anjeun pikahoyong bakal teras-terasan kajadian

  2.   Daniel cenahna

    kalayan tf, dina posisi normal, nalika panganteur ngajawab anjeun, hands-free jumps, pegatkeun ceuli anjeun.

  3.   Manuel Bassanini cenahna

    30 dinten kamari kuring ngaganti iPhone 6 ka 7. Dinten ayeuna ujug-ujug liren jalan. Teu sangka éta batréna, kuring pasang deui sajam na teu dihurungkeun. Kuring nyobian ngahurungkeun deui sareng apel némbongan tapi ti dinya layar poék nuturkeun. Kuring nyobian ngalangkungan ITunes kanggo ngarobih sareng teu nanaon, kuring ngagaduhan kasalahan. Abdi henteu terang leres naon anu kedah dilakukeun

  4.   Amerika cenahna

    halo kuring gaduh iPhone 7 sareng entos dimana-mana apel alit nembongan, sareng teu aya fungsi naon deui, kagungan 42% batréna teras ujug-ujug éta henteu tiasa dianggo deui, naon anu kuring lakukeun? Kuring gaduh iPhone sareng teu aya anu mirip éta kantos kajadian ka kuring

  5.   Alejandro cenahna

    iphone 7 plus kuring tinggaleun layar dina prosés mareuman sababaraha garis puteran dina 360 derajat sareng kuring henteu tiasa nanaon.

  6.   Hudang cenahna

    Abdi gaduh iphone 7 anu lumangsung kuring 3 bulan. Hiji dinten énjing-énjing kuring ngajemput na éta hideung. Éta henteu jalan deui. Éta dijamin sareng aranjeunna ngarobihna. Kadua lumangsung kuring 3 dinten. Batréna gancang pisan béakna, sareng biaya pikeun ngeusi batre. Teras kuring nyéépkeun gancang deui sareng ti hiji waktos ka layar anu sanésna biru pisan. Abdi nampi telepon tapi teu tiasa némbalan. Hayu diunduh lengkep sareng ti dinya éta henteu pernah hurung deui. Abdi nembé ngintun deui klaim…. Kuring parantos gaduh seueur iPhone sareng anu sapertos kieu henteu pernah kajadian ka kuring.

  7.   Mluz cenahna

    IPhone kuring ngagantung di tengah telepon sareng masihan kasalahan nalika nelepon. Abdi peryogi 3 menit kanggo nyauran deui

  8.   MARIO VALVERDE CARDENAS cenahna

    IPhone abdi dipareuman, kuring nyandak ka pusat jasa ICE, sareng aranjeunna henteu tiasa ngabantosan kuring, aranjeunna ngawartosan yén kuring kedah mareuman pilihan pamilarian, tapi teu nanaon, éta tetep henteu hurung, sareng éta sanés ngeusi batre masalah.

    1.    mario villega cenahna

      Abdi gaduh iphone7plus. Éta parantos mimiti nutup sacara otomatis sareng nyada. Éta nyandak kuring kaluar tina naon anu kuring lakukeun sareng mimiti ngecas. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  9.   Juan Manuel Chavez Pinchi cenahna

    Kuring gaduh Iphone 7 anu lumangsung salami 2 bulan, entos dimana-mana simbol apel nembongan dina layar, dibebankeun 90%, abdi nyandak telepon Peruvian pikeun garansi, aranjeunna parios éta sareng kusabab éta garis rambut anu ampir teu katingali dina Bagian gigir ditolak, batréna parantos dikonsumsi sareng kuring teu tiasa ngalakukeun nanaon supados operasionalna. éta geus fiasco a.

    1.    Chris cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring! Batur mangga upami aya waleran. Paralel ieu, bagian alarm teu némbongan, sareng jelas éta henteu jalan.

    2.    di luhur cenahna

      candak ka ishop. Aranjeunna mangrupikeun distributor resmi di Peru sareng aranjeunna nyayogikeun dukungan tanpa kedah perlengkapanna tetep gembleng. Garansi sataun kalebet dina kotak. cobian.

  10.   Koswara cenahna

    Kuring béak batré, kuring nyambungkeun na ayeuna teu masihan kuring sinyal pikeun hurung

  11.   Laura cenahna

    Kuring gaduh iPhone 7 sareng ngagaduhan waktos sareng siang, sareng supados nembongan dina layar, sababaraha kali kuring ngahurungkeun sareng kuring henteu ngagaduhan waktos atanapi sadidinten, ngan ukur poto tukang na.
    Nalika anjeunna hoyong, anjeunna némbongan deui.
    Kumaha carana masalah ieu tiasa dibenerkeun?

  12.   Dania cenahna

    Abdi gaduh iphone7plus. Éta parantos mimiti nutup sacara otomatis sareng nyada. Éta nyandak kuring kaluar tina naon anu kuring lakukeun sareng mimiti ngecas. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  13.   Silvia Liliana Campanello cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan, kuring gaduh Iphone 7 plus sareng ujug-ujug wassaps henteu disada
    Kuring angkat ka setélan sareng sora na diaktipkeun, kuring henteu terang, naon anu kuring kedah dianggo pikeun dianggo sareng penting pisan pikeun disada nalika wassap sumping.
    Kuring ogé ningali yén sababaraha dinten ka pengker bulan sareng gembok nembongan di luhur
    Kuring miharep batur tiasa nulungan kuring
    hatur nuhun
    Silvia

  14.   mario raul cenahna

    Kuring gaduh iPhone 7 sareng éta henteu hoyong ngaktipkeun wifi anu kuring parantos disimpen deui kana versi pangénggalna 11.3.1 sareng sia aya kuring cicing di Kuba sareng kuring ngingetan yén urang henteu ngagaduhan toko apel kuring kedah milari jalan kaluarna online, saha waé anu tiasa nulungan kuring kuring bakal hatur nuhun, hatur nuhun

  15.   Fabbie cenahna

    Abdi gaduh Iphone 7 Plus. Nalika kuring nyarios dina telepon sélulér kuring volume anu nelepon pisan lemah, kuring kedah usaha pikeun tiasa ngupingkeun sareng volume dina hapé na maksimal.

  16.   Gabriela pignoux cenahna

    Abdi Gabriela Pignoux, Salawasna nganggo iphone. Ayeuna aranjeunna goréng pisan. Abdi gaduh tilu masalah. Beuki. Abdi hoyong terang naha layar I7 janten hideung, sareng flehita deui henteu némbalan saé

  17.   angger-angger cenahna

    Kuring gaduh iPhone 7, 2 sasih panggunaan énggal, éta dipareuman sareng teu diaktipkeun deui, kuring parantos ngecas sabab kuring parantos béak batré,… kuring masihan maot? Kuring maca seueur kajadian ... Kuring ngirim ka jasa? masih dina jaminan ...

  18.   Monica cenahna

    Kuring gaduh Iphone 7 anu diblokir sareng salami 2 dinten layar janten hideung, mazanita némbongan tapi telepon sélulér henteu hurung deui kuring nyandak kana IShop sareng aranjeunna ngawartosan yén dewan logika rusak yén ponsel henteu deui damel, aranjeunna kedah ngagaduhan rencana kontinjensi pikeun karusakan ieu q nyaéta masalah pabrikan.

  19.   Re cenahna

    Hai, iphone 7 kuring pareum lengkep sareng kuring teu tiasa ngaktipkeun deui. Naha sadaya inpormasi, poto bakal leungit?

  20.   Yesus cenahna

    Halo saé. Masalah kuring nyaéta kuring henteu tiasa ngamutahirkeun atanapi ngalebetkeun sababaraha kaulinan sareng aplikasi nganggo data sélulér sareng kuring nyobian sadayana, kuring ngan ukur kedah ngabalikan pabrik

  21.   disandi kentut cenahna

    pareum teras ngagantung nyalira terus-terusan, awét salami 3 menit.

  22.   ANTONIO RODRIGUEZ FERNANDEZ cenahna

    Wilujeng énjing, koméntar kuring sareng Iphone 7 nyaéta yén éta lambat pisan sareng ayeuna kuring ngalaman masalah, aranjeunna ngirimkeun kuring SMS sareng kuring henteu tiasa muka aranjeunna kanggo maca éta, layar dikonci dina ieu
    bisi sareng nalika kuring sambungkeun deui pikeun ngabalikan deui biayana seueur kanggo jalan lancar
    Hatur nuhun sateuacana sareng kuring ngantosan koméntar anjeun.

  23.   Mayte cenahna

    Kusabab siang ieu ti iPhone 7 kuring henteu tiasa nguping sareng tiasa nyarios