Ati-ati ku sampul anu anjeun pasang dina iPhone 7 hideung ngagurilap anjeun, éta tiasa kaleungitan téks dina tukangna

Masalah sareng labél iPhone hideung 7 sareng kasus Meureun éta sanés janten -gate taun ayeuna, tapi sanés kusabab Apple ngingetkeun yén aya masalah dina halaman wéb na. Urang nyarioskeun iPhone 7 herang hideung atanapi jet hideung sareng masalah nyirian éta tiasa kakurangan tina dina casing ngagurilap na. Tapi masalah anu badé dibahas ayeuna mah teu aya hubunganana sareng mikroba anu dicarioskeun Apple, upami sanés téks anu iPhone hideung ngagurilap parantos dicitak dina tonggong.

Maca béwara Apple, anu sigana langkung logis (sanaos kuring satuju henteu) ngajagi ku sababaraha jinis panutupTapi ubar na tiasa langkung parah tibatan panyawat ieu: sababaraha kasus anu mayungan iPhone hideung hideung herang ngalawan mikro-abrasi ieu caket pisan napel na telepon anu téks dina bagian tukang alat tiasa dicitak dina panyalindungan anu parantos dianggo pikeun nyegah jinis masalah anu sanés, sapertos anjeun tiasa tingali dina pidéo ieu.

IPhone hideung herang 7 nyanghareupan masalah anu sanés

Masalah Anyar iPhone 7 Anu Anyar Ieu Parantos kapendak ku pangguna forum MacRumors, dimana sajumlah alit pangguna parantos perhatoskeun yén téks sapertos "Dirancang ku Apple di California" ngalindungan, anu ogé hartosna yén Téks iPhone kabur.

jet_black_rubbing_off

Sésa-sésa modél, sapertos anu ti taun-taun sateuacanna, henteu nampilkeun masalah ieu. Sanaos urang masih kedah ngantosan pikeun nangtoskeun ruang lingkup masalah, sadayana sigana nunjukkeun yén éta aya hubunganana sareng téks mana anu dicetak. Dina modél hideung, emas mawar, emas sareng pérak, Urang tiasa nyarios yén téks ieu dicitak langsung dina aluminium, sedengkeun dina modél Jet Hideung Éta dicitak dina anodized anu béda.

Naha masalah ieu mangaruhan anjeun atanapi anjeun hariwang yén éta tiasa?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.