IPhone 7 Jet Hideung langkung mirah mésér ti kantos

IPhone 7 Jet Hideung Éta mangrupikeun telepon anu paling narik perhatian kami dina Apple Keynote (2016) anu terakhir, nanging, Apple ngagaduhan AS pikeun leungeun kami anu hoyong alat éta kalayan sagala kahoyong kami, nawiskeun ngan ukur dina édisi 128GB, Ku cara ieu aranjeunna mastikeun yén saha waé anu angkat ka modél éta saé waktosna di Checkout.

Éta parantos robih, sapertos seueur hal-hal sanés dina kisaran iPhone kalayan diluncurkeunana modél-modél pang anyarna. Harga sareng aksés parantos ningkat sacara signifikan, langkung-langkung Kéngingkeun iPhone 7 Jet Hideung henteu kantos langkung gampang tibatan ayeuna.

Kami angkat ka Apple Store di Spanyol pikeun ningali variasi harga, sareng kami lebet kana konfigurasi iPhone 7, tapi aya anu robih. IPhone 7 Jet Hideung, sakumaha anu parantos urang sebatkeun sateuacanna, saacanna ngan ukur tiasa diaksés ngan ukur pikeun modél 128GB sareng salajengna. Nanging, kapasitas ieu ngaleungit ti Apple Store, iPhone 7 ngan ukur ditawarkeun dina 32GB sareng 128GBNanging, konfigurasi anu teu aya sateuacanna nyaéta persis ieu, anu tina iPhone 7 Jet Black dina modél 32GB, anu ngagambarkeun harga € 639 kalayan waktos pangiriman sakitar sapuluh dinten, harga anu sami anu tiasa urang mendakan anu sanés iPhone 7 modél.

Hal anu sami diterapkeun pikeun iPhone 7 Plus, anu urang bakal tiasa ngagaleuh varian 32GB na ti € 779, anu hartosna ogé pangirangan harga modél anu paling murah kalayan ragam warna ieu, jumlahna € 889 upami urang hoyong dina 128GB. Kalayan ieu, urang pasti tiasa mastikeun yén iPhone 7 Jet Hideung parantos nyoko kana harga anu sakuduna henteu pernah dijauhan, sami sareng duduluranna dina kisaran. Janten upami anjeun mikir kéngingkeun salah sahiji, émut yén modél 128GB parantos diturunkeun, tapi langkung-langkung ku modél 32GB énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ParantosPosisiBeli cenahna

    Ya .. tapi saha anu hoyong iPhone 7 ayeuna aya sareng iPhone 8 sareng X?

    1.    John Fco cenahna

      Nya, jalma anu teu tiasa nyéépkeun artos anu iPhone 8 atanapi X hargana.

    2.    Federico cenahna

      Seueur jalma anu henteu hoyong nyéépkeun harta anu paling anyar, nyaéta iPhone 7 mangrupikeun modél anu saé kalayan fungsionalitas anu luar biasa.

      1.    iphone cenahna

        Nya, kuring henteu terang di Spanyol tapi di Inggris anjeun tiasa mésér iPhone naon waé dina angsuran ku program paningkatan iphone sareng Barclays. A 256G iPhone X contona anjeun tiasa mayar éta £ 54 sasasih salami 20 bulan tanpa bunga, tapi mayar pambayaran awal £ 69.