Analisis iPhone 7 Plus Jet Hideung, iPhone pangsaéna dugi ka ayeuna [Videoreview]

iphone-7-plus-01

Nyebatkeun yén iPhone anu nembé diluncurkeun mangrupikeun iPhone pangsaéna anu kantos dileupaskeun sora anu écés pisan sigana henteu perlu disebatkeun, tapi Apple parantos hadé pisan sareng iPhone anyar ieu, khususna sareng iPhone 7 Plus anjeun, kusabab éta modél anu langkung seueur paningkatan akumulasi dibandingkeun sareng generasi sateuacanna. Salami sababaraha bulan urang nyarioskeun ngeunaan iPhone anu bakal idéntik sareng modél sateuacana kalayan sababaraha perbaikan khusus, sabab Apple badé ngalungkeun sésana dina iPhone 8 taun payun. Sadayana siga anu nunjukkeun yén iPhone anyar ieu moal janten pantes, utamina pikeun anu parantos ngagaduhan iPhone 6s atanapi 6s Plus, sareng langkung saé ngantosan taun payun.

Henteu aya anu tiasa janten jauh tina kanyataan, iPhone 7 Plus anu anyar ieu ngagambarkeun kualitas luncat dina unggal-unggal ciri tina smartphone anu paling terkenal di dunya. Sareng éta henteu gampang pikeun ngahontal taun ka taun pikeun perusahaan anu dipénta langkung ti sésana. Seueur anu kantun ngan ukur detil yén teu aya jack headphone, anu sapertos ngevaluasi mobil sacara éksklusif pikeun henteu ngagaduhan cangkir dina panangan tangan. Kaméra, desain, layar, batré, tombol bumi énggal, mesin haptic ... sareng sadayana ieu ditambah ku iOS 10 sareng sadayana anu tiasa dilakukeun ku smartphone anyar ieu. Naha anjeun hoyong ningali sapertos naon iPhone 7 Plus Jet Hideung? Nya teraskeun.

Desain pikeun ngurus éta, terasrasakeun

Sateuacan presentasi, jelas pikeun kuring naon modél kuring: hideung herang, piano hideung atanapi Jet Hideung, sabab Apple resep nyebut éta. Pikiran ieu dikonfirmasi deui saatos ningali presentasi di mana Apple nunjukkeun ka urang prosés hipu anu aranjeunna ngahontal bérés sapertos dina alat anu didamel tina aluminium. Leres, leres yén bahkan Apple nyalira ngingetkeun urang yén finish Jet Hideung tiasa nandang sasar mikro-abrasi ku panggunaan, tapi éta mangrupikeun hal anu parantos dipiboga bahkan tanpa maca cetakan anu hadé. IPhone munggaran kuring nyaéta 3GS hideung, nganggo casing tukang plastik hideung herang, sareng modél kieu ngingetkeun kuring teuing ka anjeunna pikeun paséa.

Saatos iPhone 6 Plus hideung kuring angkat bodas pikeun 6s Plus kuring, sareng sanaos teu tiasa disebatkeun yén salah sahiji langkung geulis tibatan anu sanésna, payuneun hideung spektakuler kalayan kaseragaman anu ditingalikeun ku layar pareum. Keseragaman ieu ogé ayeuna henteu putus sareng garis anteneu anu dina modél samemehna ngalangkungan bagian tukang telepon. Salaku tambahan pikeun ngirangan aranjeunna, Apple dina modél hideung na parantos tiasa ngajantenkeun aranjeunna bieu. Malah apel henteu menonjol dina modél ieu, saolah-olah Apple henteu wani megatkeun desain anu sapertos berharga. IPhone 7 Plus Jet Hideung mangrupikeun blok padet langsing warna hideung herang sami teu dimana-mana anjeun ningali., nyata ngubaran panon.

iphone-7-plus-13

"Éta bakal corétan ngan ku ningali éta" atanapi "Sadayana sidik jari anjeun bakal ditandaan" mangrupikeun sababaraha pernyataan anu kuring paling baca saprak kuring mutuskeun mésér. Henteu salempang pisan kuring, kuring sanés salah sahiji anu mésér iPhone panginten ngajualna sareng ku sabab éta kaserang unggal corétan anu ngirangan nilai pasar na. Kuring biasana ngurus barang-barang abdi, cSapertos Apple Watch Steel kuring, anu kuring béja sami, sareng sataun satengah engké kuring masih resep desainna anu indah sareng bérés herang. Masih, teu kedah sieun, sareng sanaos telepon abdi parantos ditangtayungan ku panutupna masing-masing (sapertos anu samemehna), henteu aya tapak anu ditandaan ku ngan ukur némpél, ogé henteu kagorés ku ningali éta.

Mesin taptic, éta hal-hal alit anu hargana seueur

Nalika Apple ngaluncurkeun iPhone kahijina éta ngarobih sadayana: kibor fisik bakal ngaleungit tina telepon pinter, anu hartosna terobosan anu ngamungkinkeun aranjeunna janten kumaha aranjeunna ayeuna, tapi urang kaleungitan perasaan yén maén keyboard fisik masihan. Taptic Engine atanapi mesin taptic anu parantos dilebetkeun ku Apple dina iPhone anyar 7 ieu ngabantosan urang pikeun sawaréh cageur deui sensasi éta. Leres, leres bilih parantos aya héndsét anu ngageter nalika anjeun némpél kibor atanapi layar, tapi ieu béda, éta langkung halus tapi dina waktos anu sami langkung alami. Hésé pisan pikeun ngajelaskeun naon anu anjeun perhatoskeun nalika anjeun ngagulung daptar pilihan dina ménu, atanapi nalika anjeun mencét tombol mimitian.

iphone-7-plus-06

Apple yakin pisan yén mesin taptik ieu bakal janten hal anu penting anu bahkan parantos ngaluarkeun API pikeun pangembang pikeun ngamangpaatkeun éta. Kuring parantos nyobian nganggo Alto's Adventure, salah sahiji gim anu mimiti nganggo API ieu, sareng ngagaduhan perasaan yén aya kajadian anu aya dina panangan anjeun anéh dina mimitina, tapi lasut pas anjeun teu gaduh. Éta kaget kuring sabab kuring pikir éta bakal janten hal anu sami pisan sareng anu urang parantos gaduh iPhone 6s, tapi kuring salah. Anjeun kedah nyobian pikeun terang naon anu kuring carioskeun. Hal anu ngajantenkeun kuring rada panasaran nyaéta kumaha mesin taptic ieu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun aksés pikeun jalma buta, kuring miharep éta Apple nganggo éta sareng henteu lami pikeun ngalakukeunana.

Tombol anu henteu, percanten atanapi henteu

Patali pisan sareng mesin taptic, urang ayeuna nyarioskeun tombol start, atanapi langkung tepatna, "no button" ngamimitian, kusabab teu aya tombol deui. Apple parantos nganggo téknologi anu sami anu parantos dikuasai ku Apple Watch heula, dituturkeun ku trackpads sareng layar iPhone 6s. Force Touch, 3D Touch, sebut wae anu anjeun pikahoyong, nyatana tombol start nyaéta saleresna gelas anu teu bergerak anu nalika diteken ngaréspon, sareng éta nipu kami ku ngajantenkeun yén urang pencét éta berkat Taptic Engine.

Diaku, sensasi na anéh dina mimitina, tapi hatur nuhun kanyataan yén anjeun tiasa ngatur geter anu didamel nalika mencét épék anu aneh diréduksi. Biasa kana pulsasi mékanis, Kaseueuran urang bakal nganggo tingkat geter pangluhurna (3) tapi kuring yakin yén saatos bari sareng kuring bakal ngabiasakan ka tingkat 2 éta bakal langkung ti cukup. Kami henteu tiasa hilap yén sensor sidik ogé aya dina tombol éta, sareng éta tiasa dianggo ogé dina 6s.

iphone-7-plus-19

Jelas anu mana jalan anu Apple parantos candak, kaluarkeun tombol bumi, sareng nyandak léngkah-léngkah tapi pasti pikeun ngahontal tujuanana, kami henteu terang naha taun payun atanapi engké. Éta ngan ukur kedah ngaluncatan halangan alit, pikeun ngahijikeun sénsor sidik dina layar, tapi éta parantos dimungkinkeun ku téknologi anyar anu muncul, janten iPhone tanpa tombol bumi salajengna.

Henteuna jack headphone, kaputusan anu teu tiasa dihindari

Kami beuki naros ka smartphone pikeun langkung seueur: layar kalayan résolusi langkung luhur sareng langkung kacaangan tapi anu ngirangan kirang, prosésor anu langkung kuat sareng éfisién ... tapi tetep kami tetep nganggo konektor sareng langkung ti 100 taun sareng anu terakhir revolusi hébat (ngirangan ukuran na) langkung ti 50 taun ka pengkernalika aranjeunna henteu ngalamun telepon sélulér. Kira-kira waktuna konektor kuno ngaleungit ti alat generasi saterusna sareng diganti ku konektor digital atanapi téknologi nirkabel. Tohan dilakukeun, sareng éta mangrupikeun tarohan anu unggul.

iphone-7-plus-15

Seueur anu dilakukeun tina henteu mampuh ngeusi batre iPhone bari ngupingkeun musik ku headphone Kilat (kuring henteu émut kantos ngecas iPhone kuring bari ngupingkeun headphone). Sareng di dieu anjeun kedah masihan Apple nyabak kana pigeulang, sabab upami taruhan anjeun dina nirkabel, anjeun kedahna parantos ngaleungitkeun kabel pikeun ngeusi batre iPhone anjeun. Sadayana bakal sumping, tapi éta bakal janten kasempetan anu sampurna.

iphone-7-plus-18

Ngeunaan kualitas audio, kuring sanés anu paling cocog pikeun meunteun headphone kusabab ceuli kuring sanés organ kuring tina indra anu langkung maju atanapi langkung dididik, tapi nyatana nyaéta EarPods kilat anyar disada sami saé sareng EarPods klasik, anu ngemutan yén éta mangrupikeun sambungan digital dibandingkeun sareng analog anu klasik, henteu nyarios pisan pikeun aranjeunna. Pokokna, kuring nyésakeun analisis headphone ieu pikeun nguping anu langkung dididik tibatan kuring.

Spéker stereo, pamutahiran tapi henteu sanés

Kusabab urang nyarioskeun perkawis musik sareng headphone, urang moal gagal nyebatkeun salah sahiji hal anyar tina iPhone ieu, anu tungtungna ngagaduhan dua speaker anu ngamungkinkeun sora stereo, sanaos henteu kedah ngalangkungan laut. Salah sahiji panyaturna dimana dimana ayana, di handapeun, sareng anu sanésna nyaéta earpiece anu urang anggo pikeun ngadangukeun telepon, anu ayeuna damelna salian ti panyatur kadua. Pangaruh stereo henteu saé pisan sabab duanana speaker teuing caket pikeun ngahontal ieu, sareng ogé orientasi masing-masing béda, anu ogé mangaruhan.

Jelas, urang moal tiasa ngabandingkeun sora stéréo ieu sareng spéker anu "khusus", tapi kusabab iPad Pro ngagaduhan sora stéréo éta tiasa janten titik rujukan anu saé. Hanjakalna iPhone 7 Plus henteu caket sareng sora iPad Pro, kadi cenah, éta ngagaduhan opat speaker. Leres, éta parantos ditingkatkeun dibandingkeun sareng iPhone 6s Plus anu kuring kantos sateuacana, sora na langkung kuat sareng anjeun tiasa nganggap ngupingkeun pilem tanpa kedah headphone upami anjeun dina ranjang atanapi podcast nalika anjeun mandi, contona, tapi sakedik deui.

Lalawanan cai tungtungna datang

Éta parantos nyandak tapi akhirna Apple parantos mutuskeun nyayogikeun smartphone na ku résistansi cai anu diperyogikeun janten sieun nganggo iPhone urang caket unsur cair. Kecelakaan naon waé anu ngalibatkeun ngabasahi iPhone 7 atanapi 7 Plus urang moal dibarengan ku ancaman serangan jantung, sabab urang bakal terang yén moal aya résiko dirusak. Salami urang henteu ngaleuwihan spésifikasi IP67, nyaéta, jero 1 méter pikeun 30 menit.

iphone-7-plus-21

Telat? Pikeun Apple, résistansi ieu kana cai parantos sumping dina waktos anu pas, nalika desain telepon parantos kéngingkeun sertifikasi éta. Dispékkeun sareng jack headphone sareng tombol mimitian anu anyar, ogé desain kaméra anu anyar parantos janten unsur konci pikeun ngahontal ieu.. Sababaraha tés bahkan mastikeun yén éta nolak langkung saé tibatan smartphone sanés anu gaduh sertifikasi anu langkung luhur, tapi henteu janten masalah: Apple moal nutupan karusakan anu disababkeun ku cai kalayan jaminan na. Sabenerna henteu aya produk anu sami sareng sertifikasi ieu anu dilakukeun sareng penjelasanna nyaéta "impermeability" ieu parantos aya tanggal kadaluarsana, sabab jalanna waktos tiasa nyababkeun éta leungit, sareng teu aya cara pikeun terang naha karusakanana disababkeun ku dina cai langkung lami atanapi langkung jero tibatan anu dituduhkeun.

Janten kumaha, sertifikasi ieu ngan ukur pikeun kacilakaan, teu aya anu ngimpi bisa ngagunakeun iPhone na di kolam renang di jero cai, ngan saukur kusabab layar na henteu jalan. Leres, poto tiasa dicandak nganggo tombol volume fisik, tapi keukeuh, éta sanés tujuan tina sértipikasi ieu.

iphone-7-plus-24

Layar anu pangsaéna pikeun waktos ayeuna

Jalma-jalma di Displaymate parantos meunteun layar iPhone 7 Plus salaku "layar LCD pangsaéna di luar dinten ayeuna." Henteu héran sabab judul éta parantos kahontal ku iPad Pro 9,7 inci sareng Apple parantos miceun sésana sahingga iPhone 7 sareng 7 Plus tiasa menikmati layar anu sami. Layar anyar iPhone 7 Plus ngagaduhan 50% langkung kacaangan, anu katingali nalika dianggo di jalan, nalika siang, hal anu langkung ngaapresiasi.

Ruang warna DCI-P3, anu sami dianggo ku industri pilem, ngajantenkeun warna langkung hirup, alami sareng langkung beunghar tibatan dina tampilan sanésna, sareng nalika éta masih katinggaleun SuperAMOLED Samsung dina sababaraha hal, tapi Displaymate sorangan mastikeun yén Apple parantos ngirangan seueur bédana antara dua téknologi, sareng aya aspek anu layar LCD iPhone 7 langkung saé tibatan Samsung SuperAMOLED, sapertos dina akurasi warna na, sacara visual sampurna.

Leres, urang sadayana nganggap enteng yén Apple bakal ngalih kana layar AMOLED dina iPhone na salajengna, tapi ku alesan sanés kualitas gambar: épisiénsi énergi anu langkung ageung, sudut pandang anu langkung saé, kamungkinan nyiptakeun layar melengkung, jst. Beda antara kulit hideung layar LCD ieu sareng Samsung SuperAMOLED parantos minimal, sareng éta ditingali ku panon taranjang.

Langkung kakuatan sareng langkung RAM

IPhone 7 Plus anu anyar mangrupikeun sato galak nyata, bahkan dibandingkeun sareng sababaraha komputer anu ayeuna. Chip A10 Fusion énggal didamel ku TSMC (Samsung henteu deui némbongan dimana-mana) ngagaduhan opat inti sareng tiasa dianggo langkung épisién atanapi ningkatkeun kinerja, gumantung kana kabutuhan sistem. Pikeun kakuatan kotor ieu urang kedah nambihan 3GB RAM, éksklusif pikeun modél Plus, sareng anu diperhatoskeun nalika ngeunaan padamelan penting salaku muka sababaraha tab dina Safari.

iphone-7-plus-07

Skor GeekBench anu kahontal ku iPhone 7 Plus ieu saéstuna spektakuler, langkung unggul tibatan smartphone sanésna dina persaingan, bahkan Google Pixel XL nampilkeun sababaraha dinten ka pengker. Éta ngalangkungan MacBook 2016 sareng seueur laptop anu sanés, hal anu henteu kapikir ku smartphone ngan sababaraha taun ka pengker.

Kakuatan anu langkung ageung ieu henteu diperjuangkeun kalayan épisiénsi anu langkung ageung, ngahontal numutkeun Apple dugi ka 1 jam langkung otonomi dibandingkeun sareng iPhone 6s Plus. Dina pengertian ieu, kuring masih bakal kedah ngantosan kanggo nganormalkeun panggunaan iPhone 7 Plus, sabab éta parantos mimiti teuing pikeun nyimpulkeun sareng ogé panggunaan anu ayeuna kuring masihkeun langkung ti intensif. Dina waktos ayeuna kesan kuring nyaéta boro aya bédana antara dua modél dina hal otonomi, tapi kuring keukeuh, éta dini teuing pikeun nyieun kacindekan sareng kuring kedah ngantosan sababaraha minggu pikeun pendapat anu langkung mantep.

Kaméra, parobihan anu paling jelas

Kami tinggalkeun titik anu kuat tina iPhone 7 Plus ieu kanggo anu terakhir: kaméra na. Apple hoyong ieu janten protagonis asli smartphone Apple anu anyar, sareng sanaos iPhone 7 ningkat dina generasi sateuacanna ku sensor anu langkung saé sareng penstabil optik, éta iPhone 7 Plus anu ngabédakeun kaméra dobel na sareng dua- tilepan zum optik. Kaméra sudut lega kalayan aperture f / 1,8 (f / 2,2 kagungan iPhone 6s) sareng lénsa telephoto kalayan aperture f / 2,8 pikeun ngamungkinkeun zum optik sareng pangaruh Bokeh, anu bakal sumping sareng update salajengna ka iOS 10.1 .

iphone-7-plus-09

Hayu urang sisihkan data téknis, sareng ngobrol langsung ngeunaan hasil nunjukkeun sababaraha conto anu dicandak ku kondisi pencahyaan anu béda sareng tanpa aya jinis pamrosésan. Parobihanana tiasa dibuktikeun, kalayan poto anu langkung saé khususna dina kaayaan cahaya hampang sareng kamungkinan, pikeun pertama kalina, tiasa moto poto kalayan zoom tanpa kaleungitan kualitas, leres, ku kaayaan cahaya anu saé.

Pidéo ogé ningkat dina iPhone 7 Plus, sareng kamampuan pikeun ngarekam pidéo kalayan zum optik dua-pembesaran ogé ngabédakeun iPhone 6s Plus, bahkan ti iPhone 7. Hingga 4K video dina 30fps tiasa kahontal nganggo kaméra anyar ieu, ngahontal hasil anu spektakuler berkat sénsorna sareng stabilisasi optik sareng digital.. Kami henteu tiasa hilap kaméra payun 7 Mpx atanapi lampu kilat True Tone opat-lampu anyar. Tapi kaméra iPhone 7 Plus pantes aya tinjauan anu kapisah, sareng kami bakal.

Foto ka-1 Foto ka-2 Foto ka-3 potret

Naha pantes robihna?

Éta patarosan, sareng hanjakalna waleran kedah dipasihkeun masing-masing. Seueur pangguna moal ningali perobihan anu dipikahoyong pikeun iPhone 6s Plus, atanapi bahkan ti iPhone 6 Plus. Nanging, bakal aya batur anu ngan ukur pikeun kaméra bakal hoyong ngaluncatan ka generasi anyar. Aya ogé anu hoyong gaduh layar énggal, tombol ngamimitian énggal atanapi hideung hideung atanapi hideung mateng hérang dina panangan aranjeunna. Mungkin henteu salah sahiji fitur anyar tina iPhone 7 Plus ieu ku nyalira cukup pikeun menerkeun parobihan pikeun seueur jalma, tapi henteu bisa dipungkir yén sadayana dihijikeun babarengan tiasa sacara sampurna nyandak seueur mutuskeun nyandak kabisat ka generasi anyar. Kaputusanna milik anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Álvaro cenahna

    Pasihkeun kanggo budak anu luhurna muter

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Jujur éta iPhone anu pangsaéna di luar sana, sareng éta henteu gampang digores sapertos anu diomongkeun ku jalma, kuring parantos angkat ka Apple Store pikeun ngeruk ku konci na sanés goresan, slide heula teras incar, teu aya nanaon pisan, aya jetblack yén aranjeunna parantos nyisipkeun konci sabab aluminiumna beulah.

    Jujur lamun kuring boga duit kuring bakal mésér éta, tapi kuring ngantosan iPhone 8n

    1.    Daniel Perez cenahna

      Goréng mundur, karunya nya éta anjeun teu bray. Kumaha waé ogé

      1.    Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

        Duh subnornal goréng yén indungna henteu ngajarkeun anjeunna pendidikan, mimitina kuring parantos ngalaksanakeun éta kalayan ati-ati, kuring gaduh iPhone 6 kuring anu murni, hiji-hijina hal anu dibébaskeun ku jalma nyaéta gampang kagorés.

        Terlebih deui, éta mangrupikeun iPhone tés anu leres, upami anjeun ningali sadaya iPhone anu kuring kantos tingali musnah sareng ogé barudak anu miceun iPhone saolah-olah batu dina méja, kuring mangrupikeun jalma anu ngantepkeun iPhone di tempatna

        PS: angkat ka sakola pikeun ngajar anjeun pendidikan, naon anu éra yén manusa téh bajingan ...

        1.    Daniel Perez cenahna

          Cenah mah, anjeun teleb pisan.

  3.   perusahaan cenahna

    Kuring ngantosan aranjeunna nelepon kuring pikeun milik kuring, tapi teu aya dua bulan, unggal taun sami tanpa saham tapi ieu sigana langkung parah, pikeun ningali naha aranjeunna mimiti ngadamel éta sateuacan atanapi sababaraha solusi henteu sataun anu salawasna, normal upami aya tapi tambahna ………….

  4.   Hector Sanmej cenahna

    Tulisan anu saé pisan ... sanaos dina tungtung pidéo anjeun nyarios yén éta iPhone anu paling ngalaman parobihan ti saprak generasi na sateuacanna ... sareng TIDAK sapertos éta ... Éta mangrupikeun anu parantos anu pang alitna, kumargi sadayana anu parantos robih ti hiji generasi kana generasi anu sanésna parantos robih rarancang anu lengkep… Sareng urang sadayana terang yén taun ieu Apple henteu acan ngalakukeun éta pikeun nyayogikeun sadayana artileri anu beurat pikeun taun payun ... ulang taun ka-10 iPhone… iPhone 8 … Atanapi meureun… Telepon Apple 🙂

  5.   David cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kuring henteu resep pisan iPhone 3 atanapi 3GS, tapi kuring ngagaduhan sadayana aluminium ti saprak iPhone 2g sareng jelas gelasna sapertos 4 sareng 4, kuring ragu, kuring henteu mendakan éta dina wallpaper iPhone 7 kuring anu ngamajukeun iPhone ieu, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Di dieu anjeun ngagaduhan aranjeunna: https://www.actualidadiphone.com/descarga-los-fondos-pantalla-del-iphone-7-iphone-7-plus/

      Henteu dipikaterang kunaon aranjeunna henteu kalebetkeun dina tungtungna.

  6.   IOS 5 Salamina cenahna

    Pisan saé sagalana kecuali kurangna jack

  7.   Pepe_i7_Plus cenahna

    "Bahkan tapak suku henteu ditandaan ngan ku némpél éta" saha anu anjeun hoyong nipu ku pernyataan ieu? Tangtosna, ditandaan ku ngan ukur némpél, éta mangrupikeun babari naon anu ditandaan tapak suku, éta bakal robih warna na. Anjeun tong hayang nipu jalma. Ngomong-ngomong, naha anjeun mésér jet hideung upami anjeun badé nunda?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Naha anjeun kantos ningali pidéo na? Di dinya anjeun ningali kumaha anjeun némpél iPhone sareng éta henteu ditandaan. Abdi resep kana pilihan anjeun, kuring bakal ngajaga Jet Hideung, sanaos kuring nutupan sampéan.

  8.   Hector Sanmej cenahna

    Saé Luis.

    Abdi mikir angkat ti Matte Hideung ka Jet Hideung ... saatos dua bulan ... anjeun tiasa nyarios ka kuring upami anjeun ngalaman seueur goresan? Punten janten réalistis ... (goresan di daérah kaméra anu ditingali kalayan pasualanna, éta daérah ditingali, ujung-ujungna anu langkung handap teu aya anu nembongan, jst)

    Gracias!