IPhone 7 Plus parantos janten smartphone anu kawéntar kadua di Cina salami 2017

iPhone 7 Plus

Pasar mobile pinter di Cina sesah: seueur pabrik di nagara éta mangrupikeun produsen ageung terminal anu narik pisan. Nanging, Apple parantos ngantebkeun nagara wétan pikeun sababaraha taun sareng sigana produk na anu pang anyarna ngahasilkeun kesan anu jero pikeun masarakat Asia. Kitu pangaruhna kana pasar anu sapanjang 2017, Apple parantos tiasa nempatkeun salah sahiji timnya dina TOP 10 Cina.

Sanaos anjeun panginten éta iPhone, iPhone 8 Plus atanapi iPhone X anu dipikahoyong, henteu aya anu jauh tina bebeneran. Numutkeun ka analis perusahaan Counterpoint, Apple mangrupikeun hiji-hijina perusahaan asing anu janten diantara 10 modél terlaris sapanjang 2017. Sareng, ati-ati, sabab anjeunna ngalakukeun éta sareng iPhone 7 Plus.

TOP 10 smartphone penjualan 2017 iPhone 7 Plus

Harga turun sareng fitur-fitur saé anu ayeuna ditepikeun ku iPhone 7 Plus, aranjeunna nempatkeun éta salaku modél pikeun diperhatoskeun, sanés ngan ukur di Cina, tapi di dunya sanés. Kitu ogé, éta mangrupikeun tim anu salain gaduh layar anu ageung - ukuran diagonal penting pikeun masarakat Cina - éta ogé kedah ditambihkeun yén modél ieu ngamungkinkeun anjeun maénkeun pangaruh jero dina poto.

Ieu, sareng seueur hal-hal sanésna, parantos ngajantenkeun modél ieu terminal anu pang populerna di Cina sapanjang taun 2017. Janten langkung spésifik: éta parantos ngahontal 2,8 persén total pangsa. Ati-ati, sabab éta ngan ukur dua kasapuluh tina modél munggaran. Sareng di dieu pasti moal aya saingan: OPPO sareng modél OPPO R9S na, un smartphone anu mecenghul di tempat pamandangan di akhir 2016 sareng harga na ngajantenkeun pikaresepeun pisan dina nyanghareupan masarakat umum.

Di sisi anu sanésna, lanceuk lalaki iPhone 7 Plus —tepatna, iPhone 7—, ogé asup kana daptar pilihan ieu. Sanajan waktos ieu aranjeunna langkung di tengah méja (posisi kalima) sareng pangsa pasar 2,4%. Sésa tim anu nyusun ieu TOP 10 telepon sélulér anu laris di Cina salami 2017 asalna ti Cina: Xiaomi, Vivo sareng Honor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ngarobih cenahna

    Anu paling dipikahoyong nyaéta X sareng anu paling dijual 7 plus, éta ngagaduhan logika.