iPhone 7 Plus sareng Samsung Galaxy S7 Edge nyanghareup, béda-béda

s7-edge-vs-iphone-7

Babandingan henteu tiasa dilawan, sapertos "perbandingan anu benci." Tapi éta pantes dilakukeun sakedik ringkesan ngeunaan naon anu aranjeunna gaduh di jero Samsung Galaxy S7 Tepi sareng iPhone 7 Plus anu ngajantenkeun aranjeunna béda ti alat sanésna sareng bénten saling. Kami nyanghareupan naon pikeun urang nyaéta dua alat unggulan di pasar, resep atanapi henteu, kisaran Galaxy S Edge sareng kisaran Plus merek Koréa sareng Amérika Kalér masing-masing aya di garis depan nalika ngeunaan alat mobile. Hayu urang tingali dua mesin nyata ieu sacara langkung rinci.

Kami moal nyobian nyandak kaputusan di dieu anu alat mana anu langkung saé, urang émut yén kami aya dina blog anu bertemakan Apple, tapi kami salawasna nyobian janten obyektif anu mungkin. Di dieu urang kedah émut yén ieu sistem operasi anu béda sareng ku sabab éta, sababaraha kali, alat-alat ieu difokuskeun kana ragam pangguna anu cukup béda. Janten, urang badé ngalaan heula kakuatan unggal alatna, sareng engké nunjukkeun kakuatan masing-masingna. Kami nampilkeun anjeun dua taruhan pangsaéna di pasar sélulér ayeuna. HKami mutuskeun pikeun nyanghareupan Galaxy S7 Edge sareng sanés Galaxy Note 7 sabab kami henteu hoyong server ngamanpaatkeun kami sareng ngantepkeun pamiarsa di tengah. Guyonan samping, hayu urang ngamimitian.

Samsung Galaxy S7 Edge, anu pangsaéna ti Samsung

s7-ujung

Hayu urang numerik murni, Samsung Galaxy S7 Edge ngagaduhan ukuran 150.9 x 72.6 x 7.7 mm, beuratna ngan ukur 157 gram. Layar Super AMOLED, 5,5 inci, ngagaduhan résolusi 2K 1440 × 2560 piksel, pikeun total 534 piksel per inci. Éta ogé ngagaduhan téknologi Sok Dina, anu ngamungkinkeun sistem hurung ngan ukur piksel atanapi LED anu tangtu kalayan maksadna nunjukkeun kontén dina gambar sacara permanen, tanpa nganggap konsumsi batré anu kaleuleuwihi.

Daya murni, disayogikeun ku prosesor Samsung nyalira anu disebat Exynos 8990, Kalayan arsitéktur 64 bit sareng 14 nanométer. GPU mangrupikeun Mali-T880 anu ogé masihan hasil anu saé. Sedengkeun pikeun RAM, anu ngiringan ciri ieu, urang mendakan 4GB LPDDR4 sanés anu pangluhurna di Android, tapi éta anu paling épisién, éta parantos nunjukkeun yén éta ngalirkeun sistem sareng sadaya aplikasi dina pasaran kalayan gampang, tanpa ngaco, dasarna.

galaksi-s7

Neundeun Samsung Galaxy S7 Edge nyaéta 32GB pikeun modél dasarna, tapi, éta ngagaduhan slot microSD anu bakal ngamungkinkeun dilegakeun gudang dugi ka 200GB. Kami ngalih kana kendang, 3.600 mah henteu tiasa dicabut, anu ngajamin urang sadidinten otonomi. Éta ngagaduhan téknologi penting pikeun ngeusi nirkabel sareng ngecas gancang. Dina hal konéktipitas, Samsung Galaxy S7 Edge gaduh chip LTE Ucing 9, Chip NFC, Bluetooth 4.2, WiFi ac, Sireum + sareng GPS.

Hayu urang ngobrolkeun kaméra, 12 MP sareng aperture fokus f / 1.7 sareng stabilisasi optik, rékaman pidéo 4K sareng kaméra payun 5MP kalayan apertur fokus ogé f / 1.7. Salah sahiji kaméra seluler pangsaéna, atanapi dugi ka ayeuna di pasar, kalayan épisiensi anu luar biasa dina kaayaan cahaya anu handap, ogé diitung kalayan gerak lambat. Samsung Galaxy S7 disahkeun pikeun tahan lebu sareng cai. Dina hal muka konci, alat hébat ieu ngagaduhan pamaca sidik anu diadaptasi kalayan leres anu nawiskeun kagancangan optimal.

iPhone 7 Plus, anu pangénggalna ti Cupertino

iPhone7

Ukuran sareng beuratna, ukuranana 15,82 × 7,79 × 0,73cm, dikandung dina beurat 188 gram. Layar 5,5 inci nganggo panel LCD sareng klasik Resolusi Rétina HD. Ieu ngandung harti yén résolusiana 1.920 × 180 anu masihan jumlahna 401 piksel per inci. Kumaha carana tiasa sanés, éta panel kalayan téknologi IPS. Nanging, urang mimitian ku berita, kacaangan maksimum 625 cd / m2, dugi ka 25% langkung seueur tibatan édisi anu saencana. Salaku kanyataan anu ngabédakeun, iPhone 7 Plus ngagaduhan téknologi 3D Toel anu ngadeteksi tekanan anu kami pasang dina layar sareng masihan kami dorongan berkat sensor haptic na.

Daya murni, prosesorna A10 Fusion ti Apple, didamel ku TSMC, anu waktos ieu ngagaduhan SoC tunggal, dina gilirannana ngahijikeun koprocessor gerak M10, sanés nempatkeunana di tempat sanés dina papan logika. Sedengkeun pikeun RAM, Apple tetep jempé, tapi, berkat kabocoran anu munggaran anu urang terang yén iPhone 7 Plus ngagaduhan 3GB totalna anu bakal ngadorong ios 10 dugi ka takterhingga.

iPhone7-hideung

Urang giliran kaméra, patokan dina iPhone 7 Plus. Tujuan dobel (atanapi kaméra ganda) tina 12MP, sudut lega sareng lénsa telephoto. Sudut lébarna gaduh aperture f / 1,8, sedengkeun lensa telefoto gaduh f / 2,8. Hatur nuhun kana integrasi ieu anjeun gaduh 2x zum optik sareng nepi ka 10x zum digital. Stabilitas gambar optik parantos janten ciri dina kisaran ieu, tapi aspek anu sanés anu pakait nyaéta True Tone flash nganggo opat lampu bohlam LED. Éta ogé ngagaduhan saringan infra red hibrida sareng kamungkinan nyandak Poto Langsung. Ngarekam pidéo bakal ngamungkinkeun résolusi 4K, kalayan rekaman gerak laun sareng varian sanés.

Kaméra payun parantos luncat, 7MP kalayan rékaman pidéo FullHD, kamungkinan ngagunakeun layar Rétina Flash sareng bukaan f / 2,2.

Ngeunaan konéktipitas, WiFi acMIMO, GLONASS, GPS, NFC sareng Bluetooth 4.2. Salaku tambahan, éta alat sélulér nganggo chip LTE Cat 9 anu ngagaduhan band anu paling cocog dina pasaran. Anu pamungkas, batréna, 2.900 mah anu bakal masihan iPhone 7 Plus sapoé panggunaan.

Kakuatan sareng kalemahan kadua alat

iphone-7-luhur

Kami badé neraskeun detil unggal alat, masihan di akhir kaputusan ngeunaan hasil kinerja alat dina unggal bagian, tong sono.

  • Kakuatan pangolahan sareng RAMSamsung parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé sareng Exynos, nanging Geekbenches masihan kakuatan atah unggul iPhone 7 Plus. Nanging, urang kedah nekenkeun yén unggal alat gaduh sistem operasi anu bénten pisan, janten urang tungtungna mutuskeun yén masing-masing mangrupikeun pamimpin dina ruas na, dina hal ieu, urang badé nyegah tina mutuskeun.
  • Pamaca sidik jari: Dina hal ieu, TouchID generasi kadua parantos dipuji ku sadayana pers khusus, laju muka konci dina sababaraha kasus sacara gancang pisan sareng pangalaman éksténsif Apple di séktor ieu masihan kameunangan dina bagian ieu pikeun alat tina Cupertino.
  • Layar: Super AMOLED ngalawan LCD, dina hal ieu, sareng dina modéren sareng alesan numerik murni, urang kedah milih layar Samsung Galaxy S7 Edge, layar anu langkung cerah sareng langkung éfisién dibanding anu aya dina iPhone 7 Plus, paduli éta résolusi na langkung luhur sareng nyandak sakitar 150 piksel per inci. Layar Samsung Galaxy S7 Edge henteu diragukeun anu pangsaéna dina pasaran.
  • Kasaluyuan NFC: Titik sanés pikeun alat Koréa, kasaluyuan anu lega sareng paling luhur sareng sadaya platform pembayaran anu teu aya hubunganana di pasar, kecuali Apple Pay tangtosna.
  • Kaméra: Masih dina henteuna ningali langkung seueur poto, urang teu ngagaduhan pilihan tapi milih kaméra iPhone 7 Plus, sénsor dobel, kamungkinan zum optik sareng pamutahiran anu cukup relevan dina kaayaan lampu handap maksa urang masihan titik ka Cupertino dulur-dulur.
  • Batré: Kadua alatna gaduh batréna langkung ti cekap dugi ka ayeuna, upami urang nyarioskeun iPhone 7 hayam jago anu sanés bakal nembang, dina hal ieu urang masihan tali anu adil.
  • Diménsi sareng beurat: Samsung Galaxy S7 Edge gaduh panel anu sami dina alat anu langkung enteng sareng langkung kompak, desain Samsung Galaxy S7 Edge mangrupikeun juara anu jelas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Kumaha iPhone dijalankeun sareng ios kalayan hardware anu kuat sapertos Samsung, upami iPhone sareng éta langkung gancang sanaos gaduh hardware anu langkung kirang.

    1.    Jesuss cenahna

      Éta bakal pikaresepeun pikeun gaduh galaksi s7 tepi ngajalankeun sareng IOS, naon anu meriam 🙂

  2.   Marcos Soler cenahna

    Sakumaha anjeun tiasa nyarios "desain Samsung Galaxy S7 Edge mangrupikeun juara anu jelas", éta bakal raos anjeun, anu jauh ti kuring

    1.    ArGoNiQ cenahna

      Kusabab éta jelas nunjukkeun yén éta ngabandingkeun diménsi sareng beurat. Anjeun kedah maca sateuacan nyerat.

  3.   Manu robles cenahna

    Kuring gaduh padamelan duanana .. sanaos sakedik waktos sareng iPhone 7 .. sareng ngabandingkeun anu sateuacanna ti s5 .. sareng janten kipas samemehna iPhone sareng sadaya produk .. éta henteu aya hubunganana sareng S7 sareng Modél na sateuacanna

    1.    Martha Patricia del Carmen Correa Peña cenahna

      Maksad abdi, naha anjeun langkung resep ka ujung S7? Abdi leres-leres kipas iPhone, kuring kantos gaduh 4,5,6 tapi jujur ​​kuring henteu mendakan seueur kamajuan sareng hargana kaleuleuwihi. Éta pisan sababna naha kuring mikir ngarobah waktos ieu iPhone 7 pikeun ujung S7, naon anu anjeun gaduh 2 sareng naon anu anjeun nyarankeun?

      Tanpa diragukeun iphone 7 plus anyar pisan tapi ogé rada mahal sareng raos kuring ageung pisan

  4.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    S7 langkung saé ngabandingkeun éta sareng iPhone 6s, yén upami urang ngabandingkeun éta sareng iPhone 7 sigana Samsung henteu dugi ka tugasna (Spoiler: éta henteu, éta henteu pernah aya, moal pernah aya).

    Kumaha sedihna, pikeun nyandak ponsel taun ayeuna sareng éta kirang kuat tibatan iPhone X taun ka tukang)

  5.   Elburroblanco cenahna

    Kuring kantos janten iPhone saumur hirup kuring sareng salami sababaraha sasih kuring kantos nyandak ujung s7. Alesan anu ngajantenkeun kuring robih jelas: teu kahartos pikeun membela desain iPhone ditambah ku beurat éta. Ieu bakal janten taun katilu yén Apple badé nyimpen desainana, sareng sanés sanés ngeunaan parobihan demi parobihan. Éta ngeunaan ningkatkeun kumaha jelasna iPhone plus tiasa ditingkatkeun kalayan 190 gram éta. Teu kahartos pikeun kuring yén Apple terus nunjukkeun harga anu mahal sapertos desain anu teu raoseun. Saderek, candak ujung s7 teras candak plus iPhone sareng tingali kumaha karaosna anjeun dirusak ku apel.

  6.   Fernando cenahna

    Halo, kuring nganggo Sony, iphone sareng Huawei tapi leres desainana henteu ningkat. Kuring ngalih ka Samsung sareng sigana langkung saé dina unggal jalan. Pindah kana Samsung sareng anjeun bakal ningali bédana anu jelas.

  7.   Marcos Soler cenahna

    Salian ti teu ngagaduhan sistem operasi nyalira, aranjeunna nyobian nyalin fitur-fitur anyar tina iPhone ... yén upami anu maca sidik, jst, éta bakal nyalin tujuan dobel. Upami anjeun langkung resep desain, ngeunaan rasa warna, tapi tong ngajual motor kuring, sok aya undak usuk sareng sistem operasi anu teu dioptimalkeun ... sareng di luhurna aranjeunna ngabeledug (;))

    1.    jsoe cenahna

      AJJAAJAJJA naon ari redneck anjeun saleresna. Atanapi anjeun bakal dianggo dina iPhone, kuring henteu paduli ngeunaan hiji atanapi anu sanés Tapi koméntar anjeun parah. anjeun musibah haajja ... upami anjeun damel dina iphone nyarioskeunana. tapi anjeun nyarios yén samsung nyalin maca sidik iphone ... ahahaha

  8.   Martha Patricia del Carmen Correa Peña cenahna

    Kami kipas Apple tapi dina kanyataanna éta parantos nguciwakeun kuring, biaya taun-taun anu dibutuhkeunana kaleuleuwihan sareng kanyataanna aranjeunna henteu parantos ngadamel seueur fitur-fitur énggal dina taun-taun ayeuna, kabaruan taun ieu nyaéta iPhone 7 plus tapi sajaba ti sabaraha mahalna teleponna ageung pisan. Kuring serius mikir ngaganti ka Samsung Galaxy S7 Edge sareng nyobian

  9.   Moni cenahna

    Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng kuring kantos ti Samsung sareng kuring mikir mésér modél iPhone pangénggalna, tambahna kanggo dirobih.

  10.   Jibril Morillo cenahna

    Nya, kuring parantos nganggo samsung ti s3 dugi ka ujung s6. Teras meser iphone 6 plus. Layar s6 tepi langkung saé, sareng kurva ngajantenkeun katingalna saé pisan. Nanging nalika kuring nganggo 6 plus, kuring ngaraos kualitas dina sistem operasi, khusus pisan pikeun telepon. Aplikasi lengkep lemes. Sanaos s6 ngéléhkeun spésifikasi, 6 plus ngajalankeun aplikasi langkung gancang. Ayeuna kuring henteu gaduh smartphone deui. Kuring ngajualna ku ngantosan iphone 7 plus sareng kuring henteu terang deui naon anu kedah dipésér antara s7 edge sareng 7 plus.

  11.   Jorge cenahna

    Kuring gaduh ujung s7 sareng kuring tiasa nyarios yén éta endah, éta raoseun bahan premium, desain sareng fluidity sistem.

  12.   George cenahna

    Éta nunjukkeun sakedik yén éta mangrupikeun forum IPhone, jalma anu nyerat tulisan ieu, sigana hese pikeun anjeunna pikeun mikawanoh yén Samsung S7 jauh telepon anu langkung saé, sanaos leres yén aya hal anu teu tiasa dibandingkeun pikeun parangkat lunak. alesan, dina layar, kamera tukang, kacaangan, video 4k, desain, Samsung langkung saé, indung kuring gaduh iPhone 7 sareng kuring parantos ngabandingkeun éta langkung ti sakali, kuring pasti cicing sareng Samsung kuring, terserah anjeun pikeun nyobaan, ngabandingkeun éta, sareng anjeun bakal mendakan diri Éta itungan tanpa seueur perbandingan, sahenteuna taun ayeuna Samsung langkung saé henteu diragukeun, sareng taun payun, urang bakal ningali, khususna pikeun ulang taun iPhone.