IPhone 7 tiasa kalebet ngecas gancang

carjer-iPhone-7

Sababaraha dinten saatos tanggal dimana presentasi iPhone 7 salajengna badé dikonfirmasi, berita berita anu teras-terasan yén alat Apple anu énggal bakal diteraskeun, dugi ka ngahontal titik anu sigana yén rohangan alit tetep héran. Kami parantos terang desain na ampir dugi ka millimeter terakhir, kalebet warna anyar (konon), sareng ayeuna kami terang hal ngeunaan operasina: numutkeun akun Twitter tina sumber anu diduga bisa dipercaya anu asalna ti Cina, sirkuit anu urang tingali kana hak gambarna bakal janten iPhone 7, sareng Éta tiasa hartosna yén terminal Apple anu anyar bakal gancang dieusi.

Hayu urang ngabandingkeun dua sirkuit muatan anu urang tingali dina gambar lulugu. anu di belah kénca pakait sareng iPhone 6s, anu di hiji katuhu iPhone 7 (konon). Bédana na langkung dibuktikeun, sareng numutkeun ka ahli batréna aranjeunna bakal saluyu sareng kamungkinan yén iPhone anyar ngagaduhan sistem pengisian anu gancang, sapertos anu parantos dipiboga ku seueur smartphone di pasar. Ieu hartosna terminal Apple tiasa ditagih 50% sakitar satengah jam, upami anjeun ningali naon anu parantos dilakukeun persaingan sareng alatna. Meureun Apple parantos siapkeun spéksi sanésna sareng beban na bahkan langkung luhur, saha anu terang.

Henteu aya téknologi muatan nirkabel (anu asli, sanés anu ayeuna aranjeunna ngajual kami salaku nirkabel) ngahontal alat-alat ieu, hiji-hijina solusi anu parantos dipendakan ku seueur pabrik sareng anu ngatur meringankeun sabagian masalah kaleungitan batréna sateuacan akhir dinten, nyaéta ngeusi batre alat anjeun gancang, sareng henteu kedah ngantosan klasik dua atanapi tilu jam pikeun ngalakukeunana. Ieu bakal ngamungkinkeun yén dina waktos anu singget urang bakal gaduh iPhone kami siap tahan satengah dinten deui. Sigana Pokémon GO parantos sumping dina waktosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.