IPhone 8 bakal balik deui kana stainless steel sareng gelas

Naha ieu iPhone 8 anu anjeun hoyong tingali?

Urang sadayana ningali deui, émut iPhone 4s lami sareng alit urang, sareng heran naha Apple mutuskeun ninggali éta desain sareng mékanisme pabrikna pikeun masihan jalan ka alat-alat anu didamel ampir tina aluminium. Sareng éta iPhone 4 ngawakilan ampir sasarengan desain paling pikaresepeun pikeun seuseueurna pangguna, henteu kedah mundur tina iPhone 5, tangtosna. Nya sigana ku iPhone 8 perusahaan Cupertino badé pencét méja deui ku bahan-bahanna, Sadayana nunjukkeun yén waja sareng gelas bakal sakali deui janten tonggong rarancang iPhone 8.

Perusahaan Koréa Kidul Samsung ngambil alih dina hal panggunaan gelas dina bagian tukang alat. Ku cara kieu, Galaxy S6 sareng S7 parantos jelas janten pamimpin nalika ngeunaan desain alat sélulér. Sadayana tiasa robih saatosna iPhone 8, modél khusus anu bakal dianggo ku Apple pikeun miéling ulang taun ka-XNUMX tina peluncuran alat sélulér anu paling populér di planét ieu. Waktos Ieu éta medium DigiTimes Saha, tanpa ngungkabkeun sumberna, nunjukkeun yén Apple parantos ngontrak pembuatan sareng perakitan bahan baku ieu.

Ieu pastina tiasa janten salah sahiji alesan utami naha iPhone 8 anu dijadwalkeun pikeun Séptémber taun 2017 ieu tiasa hargana langkung ti sarébu euro dina modél entri na. Dina cara nu sami, Foxconn parantos kapilih salaku perusahaan munggaran anu ngurus ngadamel alat éta, janten terang kabijakan kabocoran anu dimiliki Foxconn akhir-akhir ieu, saur kuring urang moal ngaraos langkung ti bulan Juni tanpa sahenteuna gaduh ideu anu jelas ngeunaan naon anu bakal ditawarkeun ku Apple ku smartphone anyar 5,8 inci ieu .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Teras cenahna

    Leres éta langkung saé, tapi bakal beuratna dua kali langkung seueur! Kumaha aranjeunna bakal ngalereskeunana? batré ipis sareng kirang pikeun parobihan? Aranjeunna tiasa nguping pangguna anu naroskeun aranjeunna fokus kana batréna sareng henteu dina ipis atanapi didamel tina gelas, tibatan aluminium upami murag, éta tikungan sareng henteu "rengat", indung kuring ... aranjeunna ngan ukur kedah nurunkeun mémori 8GB kumargi kami ... upami éta ...