iPhone 8 Naha layar anu melengkung tiasa ngabédakeunana?

iPhone 8 konsép

Konsép iPhone anu urang tingali dugi ka ayeuna ngaréspon ideu anu seueur désainer ngeunaan iPhone 7. Kumaha nyatana, urang parantos terang sababaraha fitur anu bakal mawa anu anyar ti Apple. Tapi, sapertos biasa, dina dunya Cupertino, persaingan ogé nandaan usul anu dibayangkeun ku jalma ngeunaan masa depan anu langsung. Naon anu bakal datang saatos iPhone 7? Teuing ti mimiti kénging ideu? Kanyataanna nyaéta anu parantos aya anu mikirkeun iPhone 8 sareng pikeun pertama kalina aya sababaraha ciri anu tiasa dikonfirmasi dina terminal salajengna di blok.

Salah sahiji anu parantos janten fokus kana inpormasi dina sababaraha minggu ka pengker Komitmen Apple kana layar OLED. Mangrupikeun téknologi anu apel parantos dipiceun dugi ka ayeuna, nanging, ti saprak 2017, tiasa aya dina terminal anu anyar. Tapi naon anu sigana anyar éta henteu leres, utamina kusabab saingan utama na, Samsung, parantos ngalebetkeun aranjeunna dina telepon na. Naha pangguna tiasa netepkeun iPhone 8 anu robih janten "siga" Samsung? Henteu leres-leres, sareng éta sababna konsép sapertos anu urang ngagaduhan di luhur garis ieu tiasa langkung raos tibatan kantos.

Éta sanés waktos munggaran nembongan gambar anu sami, tina layar anu melengkung atanapi teu aya wates anu pakait sareng iPhone anyar. Upami mémori ngalayanan kuring, aranjeunna parantos nyarioskeun perkawis aranjeunna saprak iPhone 5. Nanging dina hal ieu, ku iPhone 8 kadatangan salajengnaKamungkinan dina 2017, anu ieu tiasa langkung masuk akal tibatan kantos. Ahli sareng pangguna ngaharepkeun yén nalika éta Apple bakal ngantunkeun desain anu ayeuna sareng nyiptakeun anu leres-leres révolusionér. Éta moal "langkung Samsung tibatan kantos" sakumaha anu dicarioskeun ku anu ngarogahala. Éta bakal langkung seueur Apple tibatan naon waé anu ditingali dugi ka ayeuna.

Kumaha anjeun ngabayangkeun iPhone 8 éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ion83 cenahna

    Buka freak anjeun katéwak ... 6 bulan sateuacan iPhone 7 kaluar sareng anjeun parantos kalibet sareng konsép iPhone 8
    Bibi kuring ngawartosan yén iPhone 9 bakal sumping sareng batré mobil janten langkung lami. Pasang 🙂

  2.   Mylo cenahna

    Henteu Punten !!!!!!! Eureun kaganggu ku omong kosong !!!! Bahkan henteu kaluar dina jam 7 sareng aranjeunna parantos spekulasi dina 8 !!!!

    Sigana mah éta bakal disebat, dina waktos éta (janten, punten) anu sanés. Janten urang bakal teraskeun dugi ka iPhone 35 bla bla bla ... Cukup !!!

    Kuring milih  Telepon !!!!