iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus Naha pantes robihna?

Presentasi Salasa kamari, 12 Séptémber, kéngingkeun seueur pangguna tiis pisan. Fitur anyar anu ditampi iPhone 8 sareng iPhone 8 Plus aranjeunna sigana henteu cekap Sedengkeun pikeun pangguna maksudna ngajual iPhone 7 Plus sareng milih modél énggal kalayan ukuran layar anu sami.

Nanging, iPhone X memang narik perhatian pikeun desain anu diperbarui, Face ID, ukuran layar ... tapi hartosna ngarusak halangan psikologis 1.000 euroKusabab modél anu paling ekonomis dibanderol dina 1.159 euro sareng nawiskeun kami kapasitas gudang 64 GB, kapasitas anu tiasa janten pondok pikeun pangguna anu gaduh modél 128 GB.

256 GB iPhone X, modél sanés anu sayogi, bakal sayogi pikeun 1.329 euro, harga anu mahal pisan pikeun seueur pangguna, tapi anu bakal ngagaduhan tempatna di pasar. Dina tulisan ieu kami badé nyimpulkeun bédana sareng kamiripan kadua terminal, sahingga anjeun tiasa nganilai naha éta leres-leres patut robihna. Jelas upami anjeun milarian iPhone X, parobihan ageung sareng robahanana pantes, salami saku anjeun kéngingkeun.

Naon anu sami

Toel ID

IPhone 8 sareng 8 plus anu anyar nawiskeun kami generasi anu sami tina Touch ID salaku modél sateuacana. Dina hal ieu sigana Apple parantos ngeureunkeun ngembangkeun téknologi ieu pikeun kapentingan Face ID.

Kaméra hareup

Sedengkeun iPhone X debut kaméra TrueDetph, modél 5,5 inci panganyarna nawiskeun kaméra hareup 7 mpx anu sami sareng apertur f / 2,2, ngamungkinkeun urang ngarékam pidéo dina kualitas 1080. Emoji animasi Éta ngan ukur aya dina iPhone X.

Tahan cai

Lalawanan ka cai sareng lebu Éta tetep sami dina kadua terminal, IP 67.

Memoria

Memori kadua terminal teu acan dilegaan sareng masih 3GB.

Hirup batré

Batréna ogé sami nawiskeun kami 21 jam paguneman, 13 jam browsing, 14 jam putereun pidéo sareng dugi ka 60 jam ngupingkeun musik.

Naon anu mirip

layar

Hijina bédana anu urang mendakan dina pengertian ieu di Tampilan Tone Leres, téknologi anu ngamungkinkeun layar pikeun nyaluyukeun warna sareng kacaangan kana kondisi pencahyaan anu aya di sakuriling urang sahingga warna na salawasna sakumaha mungkin. Model na nawiskeun kami layar LCD 5,5 inci kalayan resolusi 1920 x 1090, kalayan kontras 1300: 1, téknologi 3D Touch sareng 625 CD / M2 kacaangan maksimum.

Kaméra pungkur

Kaméra kadua terminal nawiskeun ka kami kauntungan anu sami: sareng dua kaméra 12 mpx, hiji sudut lega sareng teleponi anu sanésna masing-masing aperture f / 2.8 sareng f / 1.8 masing-masing. Tapi Apple nyatakeun yén duanana kaméra sareng sénsorna anyar pisan. Urang kedah ngantosan para lalaki di iFixit pikeun ngabongkar alat kanggo ningali naha kaméra saéstuna parantos dirobih pikeun anu langkung diperbarui. Potret anyar iPhone 8 Plus latar tukangna kabur deui anu ngamungkinkeun urang misahkeun éta ti tukang dina cara anu saderhana sareng nerapkeun saringan khusus.

Ukuran sareng beurat

IPhone 8 Plus rada beurat tibatan anu ngaheulaan. Sedengkeun iPhone 7 Plus beuratna 188 gram, modél anyar beuratna 202 gram. Ukuran terminal praktisna sami, bénten-bénten 2 mm, tapi sadaya kasus anu cocog sareng iPhone 7 Plus tiasa dianggo sampurna sareng iPhone 8 Plus sapertos anu kuring sebatkeun kamari dina tulisan anu sanés.

Naon anu bénten

Bérés deui

Kabaruan éstétis utama anu urang mendakan dina iPhone 8 Plus aya hubunganana sareng bagian tukangna, bagian tukang didamel tina kristall tibatan aluminium sapertos modél Ditambah pangénggalna anu Apple parantos diluncurkeun dina pasaran.

kinerja

Diurus ku A11 Bionic, iPhone 8 Plus anyar nawiskeun kami pamutahiran kinerja signifikan, kumargi numutkeun ka Apple éta dugi ka dua kali langkung gancang tibatan prosésor sateuacanna. Tapi dina dasar dinten-ka dinten éta langkung kamungkinan yén kacuali lamun urang ngagunakeun kaulinan anu khusus pisan, urang moal perhatoskeun paningkatan kinerja iraha waé.

Ngecas nirkabel

Tungtungna jalma-jalma ti Cupertino parantos ngaganggu nawiskeun ieu sistem ngecas nirkabel, sistem pengisian anu teu sayogi dina generasi sateuacanna. Ngitung waktos yén téknologi ieu aya di pasar, jelas yén Apple henteu nambihan taun ka tukang kumargi éta henteu leres-leres hoyongna, sabab ayeuna parantos sayogi henteu nawiskeun berita pikeun kami pikeun persaingan modél anu parantos aranjeunna ditawarkeun.

Bébas gancang

Kabaruan anu sanés tina iPhone 8 Plus, urang mendakan éta dina muatan anu gancang. Upami urang salah sahiji pangguna anu ngagunakeun héndsét anu intensif sareng teras-terasan buru-buru nalika urang ngaliwat ka carjer, modél anyar ieu anu urang butuhkeun, kumargi, ngan dina satengah jam, urang tiasa kéngingkeun satengah muatan batré. Tangtosna, pikeun ieu urang kedah nganggo charger kakuatan khusus.

Kasadiaan warna

IPhone 7 Plus pencét pasar dina 5 warna, warna anu masih sayogi di pasar ayeuna: pérak, emas, emas mawar, hideung herang sareng hideung matte. IPhone 8 ngan ukur aya dina tilu warna: pérak, abu abu, sareng emas.

Bluetooth

Bluetooth 5.0 parantos sumping dina kisaran iPhone saatos diropea terakhir. Hatur nuhun kana téknologi ieu dina vérsi 5, kisaran sareng kakuatan sinyalna ngalegaan pisan ngamungkinkeun anjeun dilegakeun rohangan 10 méter anu ngawatesan kami versi Bluetooth anu ditawarkeun ku iPhone 7 Plus.

Kualitas ngarékam

Atuh pikeun prosésor anyar, iPhone 8 Plus sanggup ngarékam Pidéo kualitas 4K dina 60 fps sareng 1080 video dina 240 fps. IPhone 7 Plus henteu ngijinkeun ngarékam pidéo dina 4K dina 30 fps sareng video dina 720 dina 240 fps.

Harga sareng neundeun

Hal séjén anu kedah diperhatoskeun nyaéta rohangan anu bakal diperyogikeun di terminal urang. IPhone 8 Plus dina vérsi dasarna nawiskeun 64 GB panyimpenan, sedengkeun vérsi anu langkung mahal gaduh kapasitas 256 GB. Model iPhone 7 Plus ayeuna ngagaduhan kapasitas 32 sareng 128 GB hungkul.

  • iPhone 7 Tambih Deui 32 GB - 779 euro.
  • iPhone 7 Tambih Deui 128 GB - 889 euro.
  • iPhone 8 Tambih Deui 64 GB - 919 euro.
  • iPhone 8 Tambih Deui 256 GB - 1,089 euro.

Naha pantes robihna?

Numutkeun kuring, Apple tiasa nyalametkeun nomenclature énggal sabab mangrupikeun pérsi ningkat tina modél Plus ti taun payun. IPhone 8 sareng 8 Plus henteu nawiskeun kami warta anu penting yén urang panginten kedah ngénggal Model samemehna, bahkan langkung-langkung ngémutan yén ku turunna harga iPhone 7 sareng 7 Plus saatos diluncurkeun modél anyar, éta parantos ngajantenkeun pasar kadua rumit pisan sareng urang jujur, éta goréng pikeun ngajualna pikeun mikaresep iPhone 8 Plus nempatkeun langkung seueur artos, kuring ngan ukur henteu tiasa ningali éta. Tapi éta sadayana gumantung kana cita rasa sareng kabutuhan anjeun.

Teu aya anu hoyong iPhone 8 sareng iPhone 8 Plus

Cult of Mac, salah sahiji blog panggedéna anu aya hubunganana sareng Apple, ngayakeun survey sababaraha dinten ka pengker pikeun ningali naon maksud pameseran pamiarsa na. Tina total pangguna anu ngiringan kana survey ngan 6% bakal mésér iPhone 8 sedengkeun 8% ngarencanakeun kéngingkeun iPhone 8 Plus. 57% jalma anu disurvei nyatakeun yén aranjeunna bakal milari iPhone X. Dina blog anu sanés, aranjeunna parantos ngayakeun survey anu sami sareng hasilna praktis sami. IPhone X sigana parantos museurkeun sadaya minat insinyur Apple, ningalkeun kamekaran iPhone 8 sareng 8 Plus, modél anu ngagaduhan sakedik kasempetan pikeun janten penjual terlaris Apple anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elessar cenahna

    IPhone 8 sareng 8 plus langkung dirancang pikeun pangguna anu teu acan luncat ka 6 atanapi 7. Abdi terang jalma anu masih gaduh 5c atanapi 5s. IPhone X mangrupikeun pilihan anu paling minor, mahal teuing.

    1.    elessar cenahna

      Minoritas hartosna

  2.   odalie cenahna

    Nya, kuring anu ayeuna gaduh iPhone 5s nembé ngagaduhan iPhone 8 sareng kuring rada resep jujur. IPhone X tacan réngsé ngayakinkeun kuring, sanés ngan kusabab harga anu siga panyiksa, tapi kusabab grimace hideung anu aya di bagian luhurna anu kuring pikir bakal sesah adaptasi nalika ningali poto, pidéo, jsb. sareng anu paling penting kusabab Face ID, sistem muka konci anu kuring anggap henteu praktis, utamina pikeun ngagunakeun ponsel nalika wengi.

    IPhone 8 leres yén éta ngagaduhan rarancang anu teras-terasan, tapi pikeun kuring sacara pribadi sareng langkung datang ti iPhone 5s, kuring resep desain éta sareng parobihanna bakal brutal. Salaku tambahan, kuring angkat tina 16 Gb anu kuring ayeuna (anu jarang pisan pikeun kuring) dugi ka 64 Gb. Di sisi anu sanésna, bédana kinerja antara 7 sareng 8 penting pisan kumargi aya bénten kinerja antara prosesor A10 sareng A11.

    Ngecas nirkabel bakalan hébat ogé, kumargi kuring gering kedah aya di tukangeun kabel leutik sadidinten, éta sistem anu raoseun pisan.

    Sareng teu kakantun yén tukangna nyaéta gelas sapertos iPhone 4 lami kuring anu kuring resep.

    Nyaan anu pikeun seueur nyaéta pamulihan, pikeun kuring éta iPhone anu sampurna.

    Éta iPhone X geulis pisan sareng sadayana layar, jst. nuhun, tapi mayar € 350 langkung seueur tibatan naon anu 8 pantes henteu ngimbangan kuring, kusabab éta kuring kéngingkeun iWatch anu énggal.

    Kuring ogé ngarti yén anu asalna ti iPhone 6s atanapi 7 henteu badé nembus kotak pikeun ngagaduhan desain anu sami, tapi mayar € 1160 kanggo iPhone X sigana sapertos perampokan bersenjata.

  3.   Elvin qiu cenahna

    Upami kuring henteu gaduh telepon iPhone, anu mana anu kuring kedah mésér 7 plus atanapi 8 plus?

    1.    louis padilla cenahna

      Pikeun harga 7GB 128 Plus anjeun gaduh 8GB 64 Plus. Kuring bakal milari headphone 8 Plus 64GB kecuali anu 128 penting pikeun anjeun sareng anjeun moal tiasa nyéépkeun tambahan éta

  4.   Cosme cenahna

    Halo, naha pantes tina iPhone 6s dugi ka 8 plus?

  5.   mario quesada cenahna

    Ayeuna iPhone 7 plus 128 harga anu saé pisan upami anjeun sumping tina iPhone 6 plus atanapi 6s plus
    Komo upami kuring gaduh 7 plus, kuring bakal tetep nganggo éta deui kusabab kaca deui iPhone 8 mahal pisan kanggo dipilampah.