IPhone 8 kalayan layar OLED transparan mangrupikeun konsép sanés anu ngahontal jaringan

Ngeunaan konsépna, teu kedah netepkeun wates sareng dina hal ieu sacara pribadi nyarios kuring teu aya watesan naon waé dina rendering ieu atanapi konsép iPhone 8 anu didamel ku Georgy Pashkov, sakumaha paribasa dina kasus ieu: pikeun ngalamun teu aya ... Layar melengkung didamel tina OLED, layar TFT melengkung, ngecas nirkabel kalayan ngecas gancang, gelas dina dua sisi (payun sareng tukang) atanapi ngajadikeun dinten ieu mangrupikeun sababaraha rumor anu urang tingali di bulan-bulan ieu. Jelas dina kasus layar ieu urang tiasa nyarios yén éta sacara praktis teu mungkin ningali taun ieu dina iPhone, tapi pamustunganana rumor, patén sareng imajinasi tiasa nyayogikeun ideu sareng éta Apél parantos dipaténkeun di kantor rékaman Amérika Serikat layar anu sami sareng ieu atanapi langkungna téknologi layar transparan.

Dina hal ieu, Pashkov parantos ngararancang tampilan bagian luar iPhone sareng leres yén teu aya anu teu tiasa dilakukeun, tapi dina hal ieu anu urang yakin yén teu mungkin yén jalma-jalma ti Cupertino gaduh alat anu mirip sareng ieu pikeun taun ayeuna, panginten kahareupna enya, tapi henteu pikeun iPhone 8 atanapi engké.

Bisi naon waé, utiliti anu tiasa dipasihkeun ka iPhone ku layar anu transparan atanapi sami sareng anu urang gaduh dina konsép ieu henteu ngagaduhan kagunaan sadidinten, sabab sanaos leres sacara visual éta tiasa mangaruhan, dina prakték. meureun aya gunana. Bagian tukang sareng tempat dimana anjeun kedah nempatkeun batréna, kaméra, RAM sareng komponén internal sanésna konsép ieu saé pisan, tapi sacara praktis henteu tiasa dianggo pikeun dianggo. Naon anu sigana langkung caket kuring dina rendering ieu nyaéta sensor sidik jari di handapeun layar, hal anu urang tiasa tingali langkung gancang tibatan engké. Kumaha saur anjeun ngeunaan konsép iPhone transparan ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.