IPhone 13 anu anyar ngagaduhan dukungan dual eSIM

Kami teraskeun henteu nyarioskeun berita ngeunaan kisaran anyar iPhone anu ditepikeun ku Apple dinten Salasa kamari. Sababaraha iPhone 13 anyar anu sanaos sigana aranjeunna modél kontinyu nyandak seueur paningkatan anu dibahas sareng sababaraha anu urang laun-laun mendakan. IPhone XR sareng XS anu langkung lami ngenalkeun dukungan pikeun eSIM, kartu virtual anu ngamungkinkeun urang nganggo dua nomer telepon sakaligus. Ayeuna iPhone anyar 13 nyandak urang kamungkinan ngagunakeun dua eSIM sakaligus. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

Sarta éta beuki seueur operator nawiskeun kami kamungkinan ngagunakeun eSIM tibatan SIM konvensional (atanapi fisik). Boh iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro (sareng versi Mini sareng Max) ayeuna ngamungkinkeun Dual SIM nganggo SIM normal sareng eSIM, sareng Dual eSIM sakumaha anu disebat Apple. Hal anu bakal ngamungkinkeun urang anggo dua eSIM sakaligus. Naon ieu hartosna? yén upami kami nganggo eSIM sareng alesan naon waé kami butuh nomer sanés sareng aranjeunna henteu masihan kamungkinan SIM normal, kami tiasa masang eSIM anu sanés dina iPhone kami.

Saperkara musareng mangpaat khususna nalika urang ngumbara sareng urang nyewa saluran telepon énggal. Kadang-kadang aranjeunna ngajantenkeun kami ngantosan nampi SIM sareng cara ieu sadayana bakal langkung gancang upami urang dina kaayaan parantos gaduh eSIM. Warta leutik anu sacara gembleng ngajantenkeun iPhone 13 hiji pilihan pikeun diperhatoskeun pikeun sadaya jalma anu mikirkeun parobihan. Émut yén pesenan pikeun iPhone 13 anyar ieu bakal dimimitian Jumaah ieu, 17 Séptémber sareng anjeun bakal mimiti nampiana dina 24 Séptémber. Sareng anjeun, naha anjeun ngaevaluasi parobihan kana iPhone 13? Kumaha saur anjeun ngeunaan warta yén Apple parantos lebetkeun kana iPhone 13?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.