IPhone 7 Anyar nganggo Kaméra Ganda sareng Desain Inovatif pikeun iPhone 5e (Konsép)

nu konsép anu némbongan kumaha terminal Apple salajengna tiasa Aranjeunna seueur. Nyatana, hal anu sami kajadian unggal taun. Nalika tanggal presentasi caket, langkung seueur desainer sareng pangguna didorong pikeun ngabayangkeun kumaha bakal generasi anyar iPhone idéal. Tangtosna, yén urang tiasa ngimpikeun berkah konsép ieu henteu nunjukkeun yén dina kasus apel aranjeunna bakal tumut kana ide-ide ieu. Éta moal janten pertama kalina urang miélingkeun yén konsép iPhone anu pasti, sanaos réngsé kumaha ogé, moal tiasa janten kanyataan ku filsafat Apple. Dinten ieu kami nyarioskeun perkawis iPhone 7 sareng iPhone 5e.

Tapi dinten ieu kami henteu paduli kana naon anu diémut ku Apple, tapi ngimpikeun iPhone kapayunna. Dina pidéo anu anjeun parantos tiasa tingali dina garis ieu anjeun tiasa mendakan naon anu janten iPhone 7 anu sigana bakal ngagelarkeun sadaya jalma anu parantos lami ngiringan kaméra terminalna. Kaméra ganda bakal méréskeun seueur masalah sareng bakal tiasa janten aksésori anu sampurna pikeun fotografer amatir komo propésional. Sanaos sanés janten anu pangpayunna kéngingkeun tujuan iPhone tina generasi sateuacanna.

Di sisi anu sanésna, henteu ngan ukur iPhone 7 anu janten objék anu aya ngabayangkeun konsép iPhone anyar, tapi anu dikenal dugi ka ayeuna iPhone 5e ogé bakal mawa berita. Anu mimiti diantarana bakal berorientasi kana warna pink anu narik perhatian pisan dina paméran iPhone 6s sareng anu ayeuna bakal dirobih janten fuchsia tanpa bérés logam. Naha Apple leres-leres badé ngahijikeun tonality ieu kana rentang na sacara permanen? Saolah-olah éta henteu cekap, anu teu sono kana stasion tiasa kaget ku generasi anyar anu dirancang pikeun modél Plus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo Aparicio cenahna

    Aya titik dimana desainerna kaleungitan tangkepanana: Naha nempatkeun garis bodas upami henteu perlu? Aranjeunna ngan awon.