iPhone dikonci ku IMEI

Dina halaman ieu anjeun tiasa terang upami iPhone dikonci ku IMEI. ATAWAn iPhone tiasa dikonci ku IMEI sabab éta dipaling, parantos kaleungitan atanapi kusabab hutang sareng operator.

Pariksa naha aranjeunna ngajual iPhone anu dilaporkeun ka anjeun sateuacan mésér. IPEI anu dikonci IMEI henteu tiasa dianggo nganggo operator naon waé sareng dina kaseueuran kasus henteu tiasa dibuka konci.

IPhone dikonci atanapi dipaling?

Anggo formulir ieu pikeun milarian terang upami iPhone dikonci atanapi parantos dipaling:

Anjeun bakal nampi sadaya data iPhone dina email anu aya hubungan sareng akun Paypal anjeun atanapi email anu anjeun tulis upami anjeun mayar nganggo kartu kiridit. Biasana anjeun bakal nampi inpormasi dina 5 dugi ka 15 menit, tapi dina kasus anu khusus panginten tiasa aya panundaan dugi ka 6 jam.

Laporan anu anjeun bakal nampi bakal sami sareng ieu:

IMEI: 012345678901234
Nomer sérial: AB123ABAB12
Model: IPHONE 5 16GB HIDEUNG
IMEI ditandaan sakumaha dipaling / leungit dina database Apple: Henteu / Leres

Ogé upami anjeun kersa anjeun ogé tiasa parios naha éta dikonci ku iCloud, ti perusahaan mana iPhone anjeun, upami éta ngagaduhan kontrak permanén sareng upami tiasa muka konci ku IMEI Ku milih pilihan dina drop-down pamayaran, anjeun ngan ukur kedah mayar sakedik deui kanggo nambihan inpormasi ieu.

Kumaha terang upami iPhone dipaling

Penting pisan nalika mésér alat Apple iPhone kadua langsung urang sacara merenah terang upami iPhone ieu dikonci ku IMEI. Alesan utama naha perusahaan milih ngahalangan alat sélulér ngalangkungan kode IMEI na sabab anu bogana parantos nyalahkeun atanapi nyolong haram. Éta sababna urang kedah pastikeun ngeunaan validitas kode IMEI anu numbu ka alat, sahingga mastikeun yén asal usulna sah sacara sah.

Éta sababna jasa anu kami nyayogikeun bakal ngamungkinkeun anjeun mendakan sakedap naha iPhone anu anjeun badé mésér diblokir IMEI. Maka nyegah kemungkinan penipuan sareng akuisisi alat anu asalna henteu sah.

Naha anjeun tiasa muka konci iPhone anu dikonci ku IMEI?

Umumna, perusahaan telepon anu ngagaduhan kakuatan pikeun ngonci sareng muka konci alatna liwat kode IMEI. Éta sababna, upami urang hoyong muka konci iPhone anu sateuacanna dipeungpeuk ku IMEI, urang bade langsung ka perusahaan telepon anu bertanggung jawab pikeun blokade éta, pikeun mastikeun sacara resmi yén alat parantos dipulihkeun sareng aya dina panangan hukumna, contona, anjeun tiasa nganggo faktur pamésan anu aya kaitanana.

Éta pikeun anu di luhur, yén kami nawiskeun jasa ieu anu bakal masihan anjeun kamungkinan terang langsung upami iPhone anu anjeun badé mésér dikonci ngalangkungan IMEIKantun eusian inpormasi anu saluyu sareng kode IMEI alat anu anjeun badé mésér dina bentuk ieu, ogé email anu anjeun badé nampi laporan réspon anu anjeun bakal terang status blok IMEI. Ngan ku ngeusian data dina formulir anjeun bakal nampi email sareng laporan data anu dipénta sakitar lima belas menit (dina sababaraha kasus khusus éta tiasa ditunda dugi ka 6 jam).

bool (leres)