Kéngingkeun 6GB iPhone 16 Plus gratis sareng Yaap Money sareng iPhone Aktualitas (réngsé)

IPhone 6 Plus Giveaway

Naha anjeun hoyong iPhone 6 Plus gratis? Warta IPhone masihan anjeun hadiah pikeun iPhone 6 GB 16 Plus gawé bareng aplikasi Yaap Money.

Pikeun ilubiung dina raffle pikeun iPhone 6 Plus Anjeun gaduh dugi ka 28 Pébruari 2015. Naha anjeun hoyong terang kumaha ilubiung dina kontes? Ieu sababaraha léngkah anu anjeun kedah lakukeun pikeun milih meunang Apple mobile anu dipikahoyong ayeuna.

Ilubiung dina raffle pikeun 6GB iPhone 16 Plus ku nuturkeun léngkah ieu:

lengkah 1: Unduh aplikasi na suksés ngadaptar di Yaap Money, saatos nampi pesen téks validasi.

lengkah 2: Tuturkeun @Yaapmoney sareng @A_iPhone dina Twitter. Ieu sababaraha tombol anu bakal ngajantenkeun léngkah ieu langkung gampang pikeun anjeun:



lengkah 3: Kirimkeun tweet ieu nganggo akun pangguna anjeun pikeun nunjukkeun yén anjeun ilubiung dina raffle pikeun menangkeun iPhone 6 Plus gratis:


Émut yén penting pikeun ngalaksanakeun tilu léngkah pikeun partisipasi dina raffle janten valid. Anjeun gaduh dugi ka 28 Pébruari 2015 pikeun ngiringan nguntungkeun sadayana.

Raffle ditujukeun ka jalma umur 18 taun langkung anu cicing di Spanyol. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan promosi, anjeun tiasa maca dasar hukum di dieu.

Ngeunaan Yaap Money:

Yaap Money mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun mayar sareng nyungkeun artos ti réréncangan anjeun nganggo iPhone. Mangrupikeun cara anyar pikeun mindahkeun tanpa kedah terang nomer rekeningna, hal anu merenah pikeun ngirim atanapi nyungkeun artos tina kontak sélulér urang, Facebook atanapi Twitter.

Yaap Artos

Dina sababaraha detik, Yaap Money bakal ngijinkeun anjeun ngalaksanakeun transaksi ieu tina telepon sélulér anjeun, haratis, aman sareng henteu paduli bank anjeun aya.

Tinjauan IPhone 6 Plus:

Upami anjeun masih henteu terang iPhone 6 PlusTeras anjeun gaduh analisis pidéo di mana kami nyorot mangpaat Apple mobile ku layar 5,5 inci sareng anjeun tiasa kéngingkeun gratis upami anjeun juara raffle kami.

update: urang parantos ngagaduhan juara dina 6 GB iPhone 16 Plus. Dina hal ieu, anu untung nyaéta @evadlarosa janten ayeuna hayu urang nikmati. Kanggo sésana, hatur nuhun pisan kana anu atos ngiringan sareng atos ngantosan raffles payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Moya cenahna

    Pikeun ilubiung teras !!!!

  2.   Scl cenahna

    Raffle henteu kunanaon tapi anjeun kedah masihan nomer kartu kiridit anu aya hubunganana sareng akun anu badé didamel…. Panginten sanés waktos.

    1.    Alberto cenahna

      henteu, anjeun tiasa ngalangkungan léngkah éta

  3.   albertocarlier cenahna

    Abdi gaduh artos yaap salami lami sareng kuring sering nganggona. tapi ... kumaha anjeun terang yén akun anu kuring anggo di dinya sami sareng akun twitter? ngalangkungan email?

  4.   Tetix cenahna

    Anjeun ogé kedah angkat tilu péngkolan ka kénca dua ka katuhu nyahihan lilin sareng nyanyi lagu, draw henteu tiasa dilakukeun tanpa seueur komplikasi pikeun penggemar AI

  5.   uff cenahna

    Maka ati-ati ku tagihan operator. jet draw. hébat pikeun anu teu waspada

  6.   Javier cenahna

    Kuring miharep kuring meunang kontes, kuring butuh telepon sélulér anyar kusabab iPhone 4s parantos luntur

  7.   SansoM Sanchez cenahna

    Hatur nuhun pikeun hadiah ieu

  8.   Raul cenahna

    Abdi parantos nganggo Yaap salami waktos na tiasa dianggo pisan. Iraha kuring kaluar sareng kolega, saurang mayar éta sareng sésana ngalangkungan Yaap. Abdi resep ngatur perjalanan sapertos kieu ...

  9.   Freddy Gualteros cenahna

    Camilo Vicente Cardenas Arias katingali

  10.   Josechal cenahna

    Sing salamet !! Madremia, iPhone 6 Plus!
    Gambar sapotong

  11.   Asdfgh cenahna

    Kuring henteu terang naha sigana kuring henteu perlu nuturkeun akun blog, éta ngajantenkeun kuring mikir yén raffle langsung tina aplikasi sareng di dieu aranjeunna ngagantung

    1.    Nacho cenahna

      Halo, kuring ngajak anjeun maca dasar hukum kontes sahingga anjeun nyalira tiasa méréskeun keraguan anjeun. Pikeun ilubiung kedah nuturkeun sadaya léngkah anu urang nunjukkeun dina pos tapi sakumaha anu kuring bébéja, anjeun gaduh dasar hukum pikeun memverifikasi éta. Sing salamet

  12.   Miki De la Rosa cenahna

    Nya, sadaya léngkah parantos réngsé sareng ngan kedah ngantosan, hatur nuhun kanggo raffle.

  13.   Ucing Liar cenahna

    Janten 16 GB upami sistem operasi ngamungkinkeun anjeun KO.

  14.   Toni Cano cenahna

    Aaa tujuanna!

  15.   josue cenahna

    siap ilubiung

  16.   Fran cenahna

    Sareng naon anu lumangsung pikeun urang anu parantos didaptarkeun dina artos yaap? Kami ogé nuliskeun draw atanapi henteu?

  17.   Beatriz cenahna

    siapooooooooooo

  18.   Panangan Nauzet cenahna

    Calakan !! Good luck ka sadayana, tapi anu pang luhurna hatur nuhun kana iPhone Aktualidad. Anjeun masih anu pangsaéna perkawis ios sareng musuh. Salam.

  19.   José Martínez Corbalán cenahna

    kontes saé pisan kuring parantos ngiringan ngiringan urang untung

  20.   Juan José cenahna

    Rengse! 😉

  21.   Iñaki cenahna

    Kumaha kuring terang upami kuring parantos menang? Kuring parantos ngadaptar sareng facebook di yaapmoney, maka, naha aranjeunna bakal ngabéjaan kuring ku facebook atanapi dimana upami kuring meunang?

  22.   Carles cenahna

    wilujeng tepang sareng abdi 🙂

  23.   A3ldr cenahna

    wilujeung sadayana! Abdi peryogi telepon, ayeuna kuring henteu nganggo ninguno

  24.   Emmanuel cenahna

    Éta ngajantenkeun kuring seuri kumaha jalma humandeuar, di Mexico kami nyarios, buluan sareng kutu !!!!

  25.   Rafa cenahna

    Sareng kuring nyarios, naha sih jalma-jalma ngeluh? Aranjeunna masihan urang kasempetan kéngingkeun smartphone 799 € ku mencét 3 tombol ...
    Kuring nyarios ieu kusabab jalma anu nyarioskeun ngeunaan lampu lilin sareng anu ngadu'a yén éta 16GB ...

    Atoh, aya kirang terang anu meunang.
    Wilujeng ka sadayana = D

  26.   Felipe Javier cenahna

    Punten Abdi peryogi pisan Abdi peryogi

  27.   Luis Angel cenahna

    Abdi hoyong telepon 6 plus sapertos anu kuring kéngingkeunana

  28.   farima cenahna

    Punten kuring hoyong iPhone 6 plus kuring hoyong pisan 2 atanapi 3 sapertos anu kuring lakukeun, punten jawab kuring

  29.   Ximena cenahna

    Halo Abdi hoyong ngiringan gaduh iphone 6 plus tapi anjeun tiasa sumping di antofagasta sabab kuring sanés ti Spanyol nenjo ti antofagasta anjeun tiasa nyandak hapé ka antofagasta

  30.   aina cenahna

    Punten abdi peryogi pisan

  31.   Vania cenahna

    Halo, kumaha anjeun terang naon anu kajantenan? Kuring dina Facebook sareng kuring mencét aplikasi sareng pesen nembongan ngiringan dina iPhone 6s yén ponsel kuring milik kuring sareng pikeun nguji kuring dipenta pikeun ngajawab sababaraha patarosan, anu 4. Aranjeunna nyarios pesen anu sanés yén telepon Chili aranjeunna ngahaturkeun nuhun parantos ngabales sareng di handap kuring ayeuna bakal ngaku iPhone 6 anjeun sareng kuring és éta tapi kuring henteu terang naon deui anu kuring peryogi rpta hatur nuhun

  32.   yamila cenahna

    Halo, kuring diurut pikeun nyobaan tapi éta nyungkeun kuring nempatkeun pin kuring, anu bakal janten hatur nuhun

  33.   nayla271199 cenahna

    Abdi parantos sumping sareng ayeuna naon anu kuring lakukeun?

  34.   Antonio cenahna

    Nya, kanyataanna, kuring peryogi sareng kuring henteu ngagaduhan nanaon sareng kuring yuswa 15 taun, punten wartoskeun ka kuring

  35.   henteu aya namina cenahna

    Halo, entong lebetkeun pariwara ieu, éta palsu, naha saur anjeun yén batur dina wéb anu tiasa janten scammer atanapi scammer badé masihan anjeun iPhone 6?! Ah ampun, hayu urang janten naif pisan, nganggo sirah anjeun sareng lirénkeun ilubiung dina ieu anu bohong. Anjeun jalma bajingan.

    1.    Nayeli cenahna

      Abdi sanés scammer, anjeun umur na umur 15 taun. Janten sareng kuring henteu

  36.   Nayeli cenahna

    Abdi peryogi salah, kuring henteu kantos gaduh sareng kuring resep kana IPHONE sareng dinten ayeuna kuring yuswa 15 taun

  37.   Nayeli cenahna

    Punten, kuring hoyong IPHONE 6 sareng kuring peryogi pisan sareng kuring henteu kantos ngalaman hiji sareng dinten ayeuna kuring bakal yuswa 15 taun

  38.   gilsonn cenahna

    EEI anu aya di dinya kuring peryogi IPHONE 7 mmmm pliss