IPhone sareng prosesor Intel? Kuring ragu éta, éta ngan bakal hasil

intel-apel

Warta parantos muncul dina sababaraha dinten terakhir, sareng nyebar sapertos seuneu: Apple tiasa nganggo prosesor Intel dina alat sélulérna. Sabenerna judul ieu lepat, éta ngan saukur tarjamahan anu goréng atanapi salah tafsir tina berita awal, diterbitkeun ku MacRumors. IPhone moal ngagaduhan prosesor Intel, atanapi sahenteuna éta sanés anu dicarioskeun ku berita. Naon anu dilakukeun ku pabrik Amérika sareng éta sareng naha ayeuna aya hubunganana sareng Apple? Urang bakal nyaritakeun ngeunaan ieu di handap.

Intel nembé ngahontal perjanjian sareng ARM anu ngamungkinkeun pikeun ngadamel mikroprosesor dina arsitektur ARM, anu dianggo ku kalolobaan alat sélulér, kalebet iPhone. Kalayan perjanjian anyar ieu dina méja, perusahaan Cupertino parantos tiasa nyarios sareng Intel sahingga éta tanggung jawab ngadamel prosesorna, anu bakal terus didesain ku Apple, tapi aranjeunna bakal didamel nganggo kapasitas pabrikan anu ageung pisan ti Intel, tong hilap ngumumkeun prosesor 10nm na kanggo 2017. Prosesor ARM anu munggaran pikeun iPhone atanapi iPad anu didamel ku Intel moal dugi ka taun 2018, numutkeun para ahli, sareng moal pernah janten éksklusif, Sabalikna, éta bakal ngabagi kaistiméwaan éta sareng TSMC.

Naha Apple tiasa percanten ka Intel? Salaku tambahan kana pangalaman anu jelas sareng kapasitas pabrikna, penting yén éta mangrupikeun perusahaan Amérika, sareng kumargi kitu Apple tiasa nyangking bagian pembuatan komponén iPhone ka nagarana, hal anu bakal katingali saé pisan saatos kritik anu ditampi pikeun na kagiatan di luar negeri. Entong hilap ogé yén Intel nolak ngadamel prosésor munggaran pikeun iPhone., hal anu pastina bakal diakar dina haté perusahaan, sareng tiasa mangaruhan perjanjian kana tungtungna. Sanaos sadayana, urang kedah keukeuh: iPhone moal ngagaduhan prosesor Intel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   panco cenahna

    Sadaya "klarifikasi" ieu kirang difokuskeun, upami negosiasi lancar, iphone bakal ngagaduhan prosesor intel, tapi arsitéktur na bakal janten x86

    1.    louis padilla cenahna

      Gosip awal teu kamana. IPhone bakal neraskeun prosésor A12 atanapi A13 (atanapi naon waé anu keuna) ngan ukur anu dihasilkeun ku Intel.