iPhone Widescreen: konsép iPhone kalayan layar anu tiasa diperpanjang

layar-iphone

Lila pisan, kuring bakal nyarios yén saprak Samsung ngaluncurkeun Galaxy Note munggaran, yén aya perdebatan antara jalma-jalma anu resep layar anu langkung ageung pikeun tiasa ningali konténna langkung saé sareng anu resep layar anu langkung alit anu ngamungkinkeun urang nyandak alat sareng kanyamanan langkung ageung. Kuring tungtungna mutuskeun dina layar ageung, tapi kusabab iPhone X Plus ogé kalebet OIS sareng nawiskeun otonomi anu langkung ageung. Anu dipikahoyong mah janten iPhone 4 inci anu tiasa ngagedean layar na ku sababaraha cara sareng éta pisan anu dimaksud iPhone Lebar.

Kami parantos ningali seueur konsep iPhone, tapi seuseueurna ngan ukur nyayogikeun desain anyar, sapertos kasus anu nunjukkeun urang iPhone anu ipis sareng tanpa port jack 3.5mm anu sadayana sigana nunjukkeun yén éta bakal ngaleungit ku datangna iPhone 7 Tapi éta sanés masalahna sareng iPhone Widescreen, ciptaan Timothy Donald Cook anu ngamungkinkeun iPhone normal janten jinis tablet nalika manjangkeun layar anjeun.

iPhone Widescreen, hibrida antara tablet sareng smartphone

IPhone Widescreen, sajaba ti kaasup layar magis, ogé kalebet aspék sanés anu parantos dikabarkan, sapertos henteuna port jack 3.5mm. Di sisi anu sanésna, éta ogé ngagaduhan layar melengkung di gigirna sapertos Samsung's Galaxy X Edge, tapi kalayan niat anu bénten-bénten sanésna, anu teu sanés nyaéta pikeun ngalegaan layar.

Operasi Widescreen henteu tiasa disebatkeun saderhana teuing: nalika alatna aya, sebutkeun, modeu smartphone, interface na docked kana layar telepon. Nalika kami hoyong mukakeunana, kami mencét tombol teras ditampilkeun. Sakali dibuka, éta tombol polumeu aya dina kurva layar fléksibel.

Naha urang bakal ningali éta? Abdi leres-leres ragu. Pintonan anu fleksibel mangrupikeun waktos anu caket, tapi saur Apple henteu bakal ngaleupaskeun alat anu nganggo sistem anu sigana rapuh (aranjeunna bakal diajar pelajaran ku ayeuna sareng iPhone 6 Bendgate). Salaku tambahan, upami urang ngemutan yén "hal gedé anu bakal datang" bakal janten kanyataan virtual, kuring langkung condong mikir yén, upami diarepkeun bakal hasil ku alat anu layar na tuwuh, hal anu pangsaéna nyaéta pikeun ngaluncurkeun terminal kalayan jenis sorotansalami kualitas gambar na saé.

Kumaha saur anjeun ngeunaan iPhone Widescreen?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kylian cenahna

    Kuring nyangka yén ieu moal pernah sumping kusabab éta henteu ngagaduhan fungsi anu manpaat tina sudut pandang kuring, upami layar anu melengkung katingalina saé atanapi bahkan éta sadayana layar tapi kami bakal ningali ku naon anu Cupertino ngareuwaskeun urang ayeuna.

  2.   z26_macalo@hotmail.com cenahna

    Sigana mah sampah: 3 pisah, teras naon anu bakal iPad lakukeun ku hal éta?

  3.   Cesar Adrian cenahna

    Ngerakeun! Abdi hoyong pisan nyarios ka jalma anu ngarancang éta ... "Naha anjeun luhur?"

  4.   Fa cenahna

    Penemuan anu pangsaéna, raoseun, gampang dibawa, sareng saluhureun ukuran buku catetan! ideu paling caang abad ieu, sahenteuna dugi ka ayeuna, cemerlang! saha waé anu ngarancang éta jenius.