IPhone pikeun aturan sadayana, Crownstone atanapi kumaha ngendalikeun bumi anjeun tina smartphone anjeun?

SmartHome

Nalika kamajuan téknologi urang tiasa ningali kumaha naon karek 10 taun ka pengker teu kapikir ayeuna normal, salah sahiji bidang di mana téknologi sareng kamajuan lapar anu teu aya tungtungna nyaéta otomatisasi bumi, otomasi bumi.

Sanaos kamajuan anu saé, alat anu cocog sareng démo ngabutuhkeun adaptor anu mahal, aplikasi ti sababaraha pabrik, sareng pangorbanan anu sanés éta henteu sadayana berita anu goréng.

Tétéla yén perusahaan nelepon DoBots parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun proyék a éta ngan dina dua dinten parantos naékkeun € 40.000 sareng berkat anu urang tiasa ngontrol bumi urang kalayan biaya ékonomi pisan sareng kamungkinan anu teu aya tungtungna, sadayana sareng sakumpulan alat pinter anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun 5 hal, 5 pilar anu dumasar kana Crownstone.

Crownstone, bumi anjeun ngantosan anjeun

Makuta

Kalayan ngan hiji pakét Makuta imah urang bakal tiasa mikawanoh nalika urang ngalebetkeun atanapi ngantunkeunana, berkat téknologi BLE alat kami tiasa diaktipkeun atanapi pareum gumantung kana lokasi kami, tapi éta ngan ukur salah sahiji kamungkinan alat ieu nyayogikeun kami.

Salajengna kuring bakal nunjukkeun ka anjeun lima pilar ku alat ieu diatur:

Pangimeutan: Kalayan alat ieu, bumi urang bakal tiasa ngawas konsumsi listrik tina alat naon waé anu nyambung, ku cara ieu urang bakal terang naon anu janten tagihan listrik urang naék.

Jauh kadali: Hatur nuhun kana téknologi BLE dilebetkeun duanana dina alat ieu sareng smartphone ayeuna, urang sacara rutin tiasa ngahurungkeun sareng mareuman alat ieu tanpa kedah mencét saklarna.

Upami anjeun ngatur ngahontal € 500.000 éta bakal cocog sareng Apple HomeKit, anu bakal masihan kakuatan pikeun Siri pikeun ngendalikeun sagala aspek bumi urang bahkan henteu aya di jerona (sareng AppleTV 3 atanapi langkung luhur).

Automation: Ku alat ieu lampu urang tiasa pareum nalika urang angkat ti bumi atanapi hurung nalika urang balik deui ka dinya. Éta pasti bakal janten titik sareng sajauh dimana urang tiasa mopohokeun saklar anu kasohor anu sadayana diibing ku imah ayeuna

Kecerdasan: Atuh ku ngawasi konsumsi listrik alat éta tiasa mikawanoh alat mana anu nyambungkeunana, ku cara ieu urang henteu kedah ngalebetkeun data ngeunaan alat dina telepon urang supados sadayana diklasifikasikeun, ieu bakal dilakukeun sacara otomatis.

Hal ieu dimungkinkeun, contona, nalika urang angkat ka imah lampu sareng tipi urang dipareuman tapi sanés kulkas atanapi mesin cuci kami, sistemna bakal calakan ngatur alat mana anu henteu kedah dipareuman sanaos anjeun henteu di bumi.

kaamanan: Hatur nuhun kana alat-alat ieu urang tiasa jarak jauh ngaktipkeun atanapi lampu program sahingga anu paling panasaran yakin yén aya jalma di bumi upami urang nuju pakansi sareng urang bahkan tiasa terang naha urang parantos ngantepkeun atanapi upami aya konsumsi anu teu biasa.

Kit pikeun unggal kasempetan

DoBots mikiran saha waé, éta henteu kawatesanan pikeun uji coba sareng pasar Amérika Serikat tapi ogé ngaluncurkeun dirina di pasar Éropa, éta sababna urang ngagaduhan 3 modél anu urang tiasa ngagaleuh, anu mangrupikeun ieu:

plug-in_hd

Kit ReadyToGo (EU sareng AS)Sakumaha namina nunjukkeun, éta mangrupikeun kit anu tiasa urang anggo dimana waé urang indit, éta mangrupikeun adaptor kakuatan seumur hirup anu bakal nambihan kapasitas éta kana colokan mana waé anu dipasang, tiasa dicabut tanpa masalah sareng dipindahkeun tanpa kedah peryogi. ngabongkar naon.

pangguna-antarmuka

Sakumaha urang tiasa tingali, adaptor bakal jawab nyaring arus ti jero ka alat anu nyambung ka dinya, engké urang tiasa kontrol ti smartphone urang rupa-rupa parameter anu alat ieu ngamungkinkeun urang.

exploded_view

Masang Masang-Masang, kit instalasi anu langkung maju, upami anjeun terang kumaha maén dina jero stop kontak tanpa sieun sareng aman anjeun tiasa masang alat leutik ieu di jero sahingga Crownstone damel di bumi anjeun dina cara anu henteu katingali, alat ieu bakal nyaring arus ti jero, bagian négatip nyaéta Sanaos katingali langkung éstétis, langkung rumit pikeun mindahkeun éta sabab anjeun kedah muka colokan unggal waktos anjeun badé miceun atanapi nempatkeunana.

Sakumaha seueur anjeun mayar kanggo ngalengkepan bumi anjeun sareng kecerdasan?

Crownstone ayeuna aya di kampanye waragad Dina portal Kickstarter, pikeun kolaborasi dina proyék anjeun tiasa ngalaksanakeun éta ti € 1, upami anjeun hoyong mésér jinis adaptor ieu (anu lebet bungkus) anjeun tiasa ngalaksanakeunana ti € 69 kanggo 3 Kit Pasang Diri, harga anu paling murah anu pernah ditingali dina alat anu ngagaduhan ciri-ciri ieu, tanpa diragukeun upami imah anjeun leutik anjeun tiasa otomatis ngajadikeun sakitar € 100, sareng ku cara ngahémat artos éta dina tagihan listrik dina sababaraha bulan ka payun.

Kampanye narékahan naékkeun 200.000 €, inohong anu kuring yakin bakal ngahontal Kusabab ayeuna gaduh € 66.000 sareng masih aya 42 dinten deui kanggo terang naha éta dibiayaan atanapi henteu, kuring nyarankeun ngamangpaatkeun ayeuna kusabab tawaran "Manuk Awal" anu paling murah bakal dipungkas, jenis kampanye ieu seueur ngaji dina 22 terakhir dinten, tapi ku waktos éta anjeun bakal kaleungitan kasempetan pikeun ngamangpaatkeun tawaran, sareng salami kampanye henteu ngahontal tujuanana, anjeun moal ditagihkeun.

Kuring parantos parantos laksanakeun pikeun ngabantosan tim DoBots pikeun minuhan impianana, sareng anjeun, Naha anjeun hoyong ngajadikeun otomatis bumi anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ignacio cenahna

    alus,
    Koméntar ieu henteu kedah aya dina pos ieu tapi kuring henteu terang kumaha cara masihan ka anjeun. Ahira kuring gaduh iPhone 4S sareng ayeuna gagal kuring. Abdi hoyong mésér sélulér anyar anu henteu ngaganggu kuring salami 2-3 taun (sapertos anu ayeuna) tapi kuring henteu hoyong nyéépkeun seueur artos sareng kuring hoyong janten iPhone pikeun merenah. Naha anjeun nyarankeun 5S atanapi langkung saé upami kuring badé nanem modal, naha kuring nanem modal anu langkung saé?
    Gracias!

    1.    Juan Colilla cenahna

      Entong hariwang Ignacio, kami ngagaduhan halaman kontak pikeun mamang anu tiasa lumangsung sareng anjeun henteu tiasa mendakan solusi dina tulisan kami, waleran kuring mangrupikeun pendapat pribadi sareng "ahli" (tina pangalaman), upami anjeun badé nyandak iPhone sareng hoyong Anu awét Kuring masihan anjeun 2 modél pikeun dipilih, iPhone 5s bakal janten anu paling murah pikeun naon anu anjeun milari, tapi kuring bakal bet dina taun 6-an upami anjeun hoyong dugi ka 4 taun tanpa aya prestasi. masalah, di sisi anu sanés anjeun tiasa ngantosan naha tungtungna bulan ieu iPhone 6C énggal dileupaskeun saloba rumor anu nunjukkeun, sadayana aya dina panangan anjeun.

      Pikeun mulang ka tulisan ayeuna, tingali kana proyék éta, kuring yakin yén ideu masihan intél ka bumi anjeun bakal narik anjeun pisan 😀

  2.   panyiri cenahna

    Tapi ieu ngan ukur pikeun ngatur hal-hal anu nyambung kana alat éta nyalira? .. Kumaha cara anjeun ngadalikeun lampu siling atanapi portholes?

    1.    Juan Colilla cenahna

      Nganggo Kit Pasang Timer dina saklar éta bakal janten saklar jarak jauh / dimmer 😀

  3.   panyiri cenahna

    régulator jauh tina sadaya arus anu ngalangkungan koneksi éta, leres? Sigana menarik ..

    1.    Juan Colilla cenahna

      leres, sareng éta sumber terbuka, upami éta ngahontal cita-cita éta bakal cocog sareng Arduino sareng HomeKit, kuring parantos masihan sumbangan, upami anjeun resep ulah ragu ngalakukeun éta ogé ^^