iPhone SE Naon anu diarepkeun tina Apple 4 inci?

Kasus IPhone SE

Aya seueur rumor anu ngantisipasi naon anu parantos dikenal salaku iPhone SE. Ieu mangrupikeun hal anu paling énggal ti Apple sareng éta bakal datang pikeun milari deui 4 inci Steve Jobs anu dipikacinta sareng ukuran anu langkung alit tina seueur pangguna anu henteu resep épolusi terminal Apple. Nanging, justru ayeuna yén presentasi na dijadwalkeun. Sareng justru pikeun éta kami nyimpulkeun naon anu urang tiasa ngarepkeun tina iPhone SE.

Prosesor anu badé sumping sareng iPhone SE tiasa janten chip A9. Kanyataanna, sadaya rumor bet aya dina A8, tapi inpormasi pang anyarna nunjukkeun yén Apple tiasa nambihan pamutahiran menit terakhir anu saacanna dibocorkeun. Langkung seueur berita bakal sumping sareng kaméra kusabab prinsipna anu mawa iPhone SE bakal janten jalma anu sensor 12 MP, sapertos iPhone 6s. Malah sanaos lagu ieu, teu jelas yén éta identik sareng terminal anu paling luhur.

Di sisi anu sanésna, warna anu nganggo iPhone SE bakal dipidangkeun dina pasaran diharepkeun sami sareng anu urang parantos gaduh di pasar ayeuna nganggo iPhone 6s, kalebet warna pink. Ngeunaan tanggal sareng harga peluncuran, diperkirakeun yén upami ditepikeun dina 21 Maret, éta bakal sayogi, sahenteuna di Amérika Serikat dina waktos saminggu. Spanyol sigana bakal langkung lami dugi ka sumping. Harga na antara 400 sareng 500 dolar di Amérika Serikat, anu sakitar harga anu dijual iPhone 5s. Tangtosna, harga anu terakhir tina penampilan iPhone SE bakal turun janten $ 225.

Naha anjeun pikir éta kalayan sadayana ieu anu paling énggal ti Apple bakal janten nilai anu hadé pikeun artos atanapi éta bakal langkung saé cicing sareng salah sahiji nawar generasi saméméhna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Nami nguseup, iphonese. Abdi tiasa ngabayangkeun guyonan anu badé dikaluarkeun kalayan nami ...

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      hahahahaha Abdi parantos mikir hal anu sami saprak aranjeunna nyandak 5 xDD