IPhone SE kalayan layar 4,7 ″ sareng sadaya layar dina 2023

Gosip ngeunaan kiyeu sareng panyingkiran kamungkinan na tetep datang. Analis Apple anu kawéntar Ming-Chi Kuo nyarios éta moal aya iPhone anyar dina kulawarga SE dugi ka 2022 sareng yén ieu bakal nyandak layar 4,7 inci. Ku 2023 analis ieu ngingetkeun yén perusahaan bakal ngaluncurkeun iPhone SE tanpa kiyeu, kalayan liang dina layar pikeun kaméra.

Kadatangan 5G kalayan Sub-6 GHz ogé bakal janten salah sahiji novelitas tina alat ieu. Pondokna, anu diarepkeun nyaéta iPhone anu pang murahna bakal ngahontal tingkat modél sanésna dina hal layar sareng sababaraha manpaatna sapertos konéktipitas.

Sakedik sakedik iPhone ieu ayeuna sigana siap kaleungitan, tapi ieu mangrupikeun hal anu bakal datang ka hareup, henteu sigana iPhone taun ayeuna bakal janten anu munggaran. Di sisi séjén aya ogé Rumor anu parantos lami ngeunaan perobahan desain anu langkung radikal pikeun 2023. Apple tiasa ngagarap versi 6.1 inci tina ‌iPhone SE‌ tapi kanggo ayeuna ieu kedah dicandak nganggo séréal uyah kumargi masih seueur waktos deui sareng jalur anu pasti anu tiasa dicandak ku model Apple "murah" ieu nyaéta teu dikenal.

Urang kedah waspada kana épolusi khususna kiyeu dina iPhone ieu kumargi sigana mangrupikeun pusat sadaya rumor ngeunaan parobihan iPhone kapayunna. Sacara pribadi kuring tiasa nyarios yén hiji bakal biasa kana kiyeu sareng tungtungna anjeun boro-boro ningali éta, écés kuring resep ngaleungit tapi henteu dina harga naon waé ... Pabrikan modél Android ngalaksanakeun téma layar sadayana dina alat-alatna lumayan leres tapi aranjeunna henteu ngagaduhan tingkat kaamanan anu ditawarkeun ku Face ID dina kaseueuran kasus jadi ieu titik pikeun ningkatkeun pikeun Apple sareng Pasti upami anjeun ngaleungitkeun kiyeu anjeun bakal ngagaduhan alternatif anu dipercaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.