IPhone 14 tiasa ngalebetkeun 8 GB RAM sareng modul kaméra 48 MP

Apple iPhone 14

Laporan Haitong International Securities panganyarna ditandatanganan ku analis Jeff Pu, sareng anu MacRumors guys ngagaduhan aksés, Pu negeskeun yén dua modél anu bagian tina rentang Pro bakal ngalebetkeun sistem kaméra pungkur triple, dugi ka ayeuna, tapi lénsa sudut lega bakal boga resolusi 48 MP.

Sésa lénsa, sudut ultra lega sareng telephoto masih bakal gaduh resolusi 12 MP. Inpormasi ieu negeskeun anu diterbitkeun sababaraha minggu ka tukang ku Ming-Kuo, anu ogé nyatakeun yén berkat lensa 48 MP anyar ieu, iPhone 14 Pro bakal gaduh kamampuan ngarékam pidéo dina résolusi 8k.

Tapi, salian ti éta, Pu ogé ngaku dina rentang Pro, eta bakal junun kalawan 8 GB memori RAM, 2 GB leuwih ti ayeuna boga rentang iPhone 13 Pro. Duanana kamungkinan yén sénsor utama ngahontal resolusi 48 MP sarta yén jumlah memori RAM ngaronjat, mangrupakeun pilihan masuk akal.

Nanging, dina laporan anu sami, ogé ngaklaim sakabéh rentang iPhone 14 bakal boga tampilan 120HzHal ieu kacida teu mungkin nimbangkeun yén Ross Young, analis pikeun industri panel sélulér, nyatakeun yén iPhone 14 sareng iPhone 14 Max bakal terus gaduh tampilan 60 Hz.

Apple ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun 4 modél iPhone 14, ngonci model mini sareng ngagentos modél énggal ku layar anu langkung ageung:

  • 14 inci iPhone 6,1
  • 14 inci iPhone 6,7 Max
  • 14 inci iPhone 6,1 Pro
  • 14 inci iPhone 6,7 Max

Nalika dua analis anu béda ngaku hal anu sami, sapertos dina modul kaméra 48 MP, paling dipikaresep eta tungtungna bakal kaeusi, Salami masalah suplai meunang dinormalisasi ku tengah taun, waktu nu Apple dimimitian produksi rentang iPhone anyar pikeun taun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.