IPod anu munggaran cocog sareng versi iTunes 12.1 anu pang anyarna

Pasti seueur anu nyangka yén Apple henteu masihan cekap dukungan pikeun produkna anu lami. Nyatana, ku iPhone 6 ayeuna, seueur anu janten pangguna anu parantos nunjukkeun keluhan ngeunaan perlakuan anu ditampi ka iPhone 4, sanaos mangtaun-taun parantos kalangkung ti saprak diluncurkeun. Nyatana, teu tiasa dihindari yén sababaraha terminal kedah janten luntur dina hal sistem operasi, sabab upami henteu, kamajuan ka anu langkung anyar bakal dicegah. Tapi sigana mah dina kasus iPod sabalikna, saprak Generasi ka 12.1 sapinuhna cocog sareng iTunes XNUMX.

Naon anu anjeun tiasa tingali dina pidéo samemehna nyaéta tepatna papanggihan anu dilakukeun ku youtuber Matthew Pearce, anu saleresna parantos kaget ningali kumaha iPhone na ti 2001, anu mangrupikeun taun dimana generasi mimiti pamaén digital, éta damel sampurna sareng iTunes 12.1. Nya, saleresna pikeun kéngingkeunana, anjeun kedah gaduh séri adaptor, janten konektorna henteu sami deui, tapi kajantenan éta, tiasa disebatkeun Apple nyayogikeun dukungan anu paling diénggalan iPod generasi kahiji Endah, leres?

Khususna, upami anjeun hoyong sambungkeun iPod kana komputer anu sami perusahaan Dina raraga ngalaksanakeun pamasangan iTunes 12.1, anu anjeun peryogikeun nyaéta adaptor Firewire 400 dugi ka 800. Sareng upami komputer anjeun mangrupikeun salah sahiji anu énggal, maka anu anjeun peryogikeun nyaéta adaptor Firewire 800 ka Thunderbolt. Sanaos sacara logis seueur anu ngantep iPod generasi kahiji di loténg, panginten berita ieu, sanaos aya watesanna, tiasa ngahirupkeun aranjeunna deui. Dina ahir poé, saatos 14 taun di pasar, sareng terang kawijakan pembaruan, kuring pikir éta mangrupikeun salah sahiji kaunggulan pikeun dimangpaatkeun. Tong dipikir

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sapic cenahna

    Halo. Kuring henteu ngartos pisan yén vérsi iTunes ieu henteu ngadukung lawan 4. Kuring gaduh iPhone 4 anu disimpen bisi aya kajadian anu ka 5 nyaéta anu kuring anggo. Kuring henteu acan nyobian naha vérsi intim iTunes ieu ngakuan atanapi dipasang. Henteu aya deui iTunes ngadukung iPhone 4?
    Salam sareng hatur nuhun kanggo ngaréspon sateuacanna.

    1.    platinum cenahna

      Warta henteu nyarios iraha waé ogé yén Apple parantos teu cocog sareng iPhone 4 sareng iTunes….