iPod ngagungkeun 20 taun sareng ieu mangrupikeun salah sahiji prototipe generasi ka-1

Prototipe iPod generasi ka-1

Kamari aya dua puluh taun iPod, salah sahiji produk andalannya ti Apple ti saprak diadegkeun. Sakabéh desain sareng produksi iPod gaduh nami rumah tangga. Salaku conto, desain éta dilakukeun ku tim Jony Ive, salah sahiji désainer pangpentingna di Apple, anu ninggalkeun perusahaan di 2019. Sababaraha jam ka pengker éta diterbitkeun prototipe anu teu dileupaskeun tina generasi ka-1 iPod anu ningali cahaya dina 23 Oktober 2001. Prototipe ieu ageung pisan sareng sakumaha anu dikonfirmasi ku Fadell, ramana iPod, éta mangrupikeun cara pikeun nyegah desain akhir bocor dina waktos éta.

IPod ageung salaku prototipe ti generasi kahiji

Aya seueur model iPod anu urang tingali ku panon urang sorangan. Tina iPod klasik ka iPod Nano ngalangkungan Shuffle. Gerakan anu nyababkeun parobihan anu hébat dina réproduksi musik sareng anu ayeuna mangaruhan kana produk musik sareng jasa di panjuru dunya. Nanging, awalna sesah sareng khususna pikeun Apple nalika teu aya produk ieu dikomérsialkeun dina skala anu ageung.

Sababaraha jam ka pengker aranjeunna diterbitkeun dina bingung gambar tina salah sahiji prototipe munggaran iPod Klasik generasi ka-1. Alat ieu anu dipasihkeun ku Steve Jobs dina 23 Oktober 2001 di luhur panggung. Mimiti. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar, layar na leutik dibandingkeun sareng layar anu aranjeunna tungtungna dilebetkeun. Tombol di sisina ageung sareng henteu ngagambarkeun cara anu saé pikeun ngendalikeun playback. Sareng roda iPod anu terkenal dirobih janten sistem sirkular anu aya di belah kénca luhur.

Tulisan anu aya hubunganana:
16GB iPod Touch generasi ka lima henteu nampi deui dukungan resmi

Prototipe iPod generasi ka-1

Fadell, bapa pamaén, parantos ngeposkeun tweet anu mairan kana prototipe. Anjeunna mastikeun yén éta mangrupikeun prototipe anu dilakukeun ku aranjeunna gancang sareng éta tiasa dianggo tapi dimana aya seueur hawa. Éta leres sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar dina tulisan. Pedalaman prototipe ageung pisan dibandingkeun sareng bahan anu dikenalkeun pikeun operasina. Éta sanés salah sahiji cara pikeun nyobaan nyegah kabocoran produk anyar anu dina waktos éta teu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.