Kaméra IPro: konsép pikeun kompetisi Apple's GoPro Hero 4

iPro 2 kaméra

Sanaos Apple ngagaduhan patén anu didaptarkeun dina namina dimana éta nyatakeun alat anu badé dilebetkeun kana kaméra olahraga sareng bakal pasanggiri langsung sareng GoPro, kanyataanna anu bakal kami tunjukkeun anjeun ayeuna mah ngan ukur hiji konsep. Tim desain melengkung tina naon gadget éta tiasa leres upami Apple angkat ti patén ka dunya nyata. Dina waktos ayeuna, teu aya bocor ngeunaan hal anu sami, tapi ku ngalamun, éta moal tetep.

Konsép kaméra ieu bakal nyandak Ngaran iProKuring ngabayangkeun yén ku nyebut GoPro, sareng sabagian kana "i" anu dugi ka ayeuna Cupertino ampir-ampiran disimpen dina gadget na. Sanaos ningali parobihan noménnatur anu apél nembé dilarapkeun, ogé bédana tina pasanggiri, saur kuring éta leres-leres bakal janten nami kaméra olahraga Apple. Sanaos kitu, sabab ieu ngan ukur skétsa, cukup urang ngantepkeun diri dibawa kabawa imajinasi sareng mikirkeun kumaha pasar bakal ngabagéakeun ideu sapertos kitu.

kaméra iPro

Perkawis kamekaran anu ngagaduhan dibayangkeun melengkung, sabab aranjeunna ampir-ampir merhatoskeun detil, sareng ngagabungkeun roda anu ayeuna terkenal di Apple Watch, anu dina hal ieu bakal dianggo pikeun ngalih antara tujuan anu kalebet; kalayan desain sareng warna tina rentang iPhone. Kaméra olahraga tiasa dikontrol duanana tina jam tangan sareng Apple mobile, sareng sabab éta bakal janten persaingan langsung tina GoPro Hero 4, éta bakal ngagaduhan sensor 4k alit tapi kuat kalayan kinerja FPS anu luhur. Kaméra éta nyalira bakal janten iSight sareng LED ogé bakal kalebet anu bakal ngémutan modeu anu anjeun lebet, sanaos tiasa ditinjau dina layar toél alit anu kalebet di tukang.

Naha anjeun hoyong konsép sapertos kieu janten nyata?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yass cenahna

    Sanaos Apple dicirikeun ku produksi alat-alat anu saé sareng kualitas luhur, sareng kaseueuran "penggemar" mésér sadayana anu aranjeunna dijual, kuring kagolong kana forum pangguna GoPro sareng kami satuju kana hal Ngeunaan kaméra olahraga ti Apple, éta moal tiasa ngéléhkeun GoPro.

    Kanggo ngamimitian, Apple ketat pisan upami ngeunaan aksésorisna, anu nunjukkeun yén pasti kabel anu bakal dipakéna bakal cocog sareng alat-alat Apple. Kamungkinan ogé mémori sareng batréna terpadu sareng sanés éksternal, hal anu urang sadayana anu kagungan GoPro moal satuju sareng éta. Ogé, kanyataan yén aranjeunna ketat sareng asesorisna, henteu sapertos GoPro, sadaya "gunung" anu aya dina GoPro, boh anu propésional boh anu buatanana, moal cocog sareng kaméra Apple.

    Anu pamungkas, GoPro parantos lami di pasar sareng mangrupikeun pamimpin pikeun kaméra olahraga ekstrim, seueur urang gaduh langkung ti hiji kaméra dina waktos ayeuna. Bagéa ku kualitas gambar sareng aspék fisik sareng kasar, sigana mah urang hoyong solokan GoPro ngan ukur kanggo gaduh kaméra Apple.

  2.   Yesss cenahna

    Anjeun ngémutan seueur hal bari henteu terang nanaon tentang kaméra apel, upami éta sumping sareng nyéépkeun gopro dina téknologi atanapi kualitas maka éta bakal ngagaleuh sareng voila

  3.   Yass cenahna

    Kuring henteu ngémutan waé, kuring masihan pendapat kuring. Sajauh ieu Apple ngan ukur gaduh hiji patén sareng aya sakedik rumor ngeunaan naon anu bakal dilakukeun na. Tapi salaku jalma anu ngagunakeun GoPro sapertos anu sanés (sapertos anu kuring tos disebatkeun di luhur), kami henteu ngagaduhan rencana pikeun angkat ti GoPro kana kaméra Apple ... Upami kuring mikir yén lamun Apple nawiskeun kaméra kalayan bingkai anu pikaseurieun per detik di 4K kalebet 1080p , Sababaraha anu nganggo GoPro tiasa janten tarik kana éta, tapi GoPro tetep ngaleupaskeun update firmware ningkatkeun GoPro 4 anyarna.

    Pokokna, sadayana ieu spekulasi kumargi henteu leres-leres terang naon anu bakal kajadian ka Apple sareng kaméra na.

  4.   Sapic cenahna

    Halo. Kusabab éta ngeunaan kaméra ... Patarosan kuring ngeunaan Aplikasi anu kuring milari. Éta mangrupikeun anu kuring gaduh tapi kuring henteu émut namina. Aplikasi masihan kuring inpormasi ngeunaan sadaya poto dina pilem kuring, iPhone atanapi iPad, éta bahkan ngawartoskeun ka kuring naha kaméra na iso atanapi col, naon waé hal éta, kuring henteu yakin tapi bahkan mérek mérek na .. Tina ieu kuring henteu yakin pisan. Nya, tanggal poto dipoto, data anu teu aya tungtungna, pangukuran, kualitas, jst.
    Abdi janten super bersyukur upami anjeun tiasa ngawartosan abdi App tina jenis ieu. Tanggal éta mangrupikeun hal anu kuring hoyong App kanggo masihan ka kuring. Abdi sanés hartosna tanggal kuring nampi poto éta tapi tanggal poto éta dicandak ku jalma anu ngadamel sababaraha dinten saterasna anjeunna ngirimkeun ka kuring .. Hahaha! Abdi hoyong némbak bohong pikeun sababaraha @ ... 😉
    Nya. Abdi parantos hatur ka saha waé anu ngabantosan kuring.
    Salam babaturan.

  5.   aaa cenahna

    sahingga hargana € 1000 sareng batréna henteu lami ...

  6.   elmike11 cenahna

    @sapic:
    Tingali di App Store pikeun App anu "exif"
    Éta anu milari «metadata»
    Tapi upami poto na aya dina Facebook atanapi Twitter, data na bakal dihapus.