iQi Mobile, carjer nirkabel pikeun iPhone

iQi-Mobile

Apple parantos ngagarap jalan ka ngeusi batre alat ios nganggo tanaga surya. Upami anjeun henteu hoyong ngantosan sareng milari metodeu alternatif pikeun aslina mérek, ieu tiasa janten produk anjeun, carjer nirkabel.

Mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ngeusi batre iPhone atanapi iPad anjeun (nganggo iQi Air), ayeuna nuju crowdfunding, tapi tujuanana pikeun ngalayanan produk dina 2014 $ 35, atanapi $ 25 upami anjeun ilubiung dina kampanye pembiayaan.

Téknologi na henteu énggal, nyaéta sistem mindahkeun induksi anu katelah Qi. «Sapanjang 2012 sareng 2013 ngecas nirkabel parantos janten populer"Saur Fonesalesman, perusahaan Inggris anu nyiptakeun produk éta. «Kalayan penyediaan solusi muatan pikeun alat Android, janten jelas yén aya lolongkrang di pasar pikeun barang anu saéSolusi ngecas nirkabel pikeun alat ios sapertos iPhone, iPod, iPad sareng iPad Mini. »

iQi Mobile langkung alit sareng langkung ipis tibatan kartu kiridit, ngan ukur 0,5 milimeter dina titik anu paling ipis. iQi Mobile ngagaduhan panarima nirkabel standar Qi anu nyambungkeun kana input konektor kilat ngalangkungan kabel pita ultra-fléksibel. Alat ieu disumputkeun dina jeroeun kasus pelindung. Sakali dipasang dina iPhone, éta tiasa ditagihkeun dina pad padalisan anu cocog sareng Qi.

Téknologi ieu ngamungkinkeun ngecas deui dina pad padalisan anu cocog sareng Qi. Hiji-hijina pikaresepeun nyaéta anjeun kedah gaduh iPhone nganggo sampul anu nyumputkeun iQi Mobile.

Inpormasi lengkep - Apple tiasa ngembangkeun carjer surya pikeun ios

Sumber - Fonesalesman


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Nya, kuring ningali kakurangan anu langkung penting dina ieu sareng, dugi ka ayeuna, sadaya alat ngecas nirkabel. Éta sigana henteu leres pisan pikeun kuring salami kuring gaduh katergantungan kana platform pengisian anu kedah dihubungkeun sareng KABEL kana port USB atanapi ka jaringan listrik. Éta ogé bodo sapertos tiasa surfing WiFi upami urang nempatkeun telepon atanapi tablet di luhur router. Bentuk mindahkeun listrik tiasa nirkabel, tapi tetep ngandelkeun kabel pikeun ngeusi batre (sami sareng sikat huntu listrik kuring)

    1.    fede cenahna

      Justru kasalahan anu sami anu kuring ningali, éta bakal janten dok anu henteu perlu pikeun nyambungkeunana, tapi upami anjeun ngadukungna, aya anu teu aya gunana sareng anu pasti naékkeun waktos loading, anu ngajantenkeun langkung henteu kapake ...

      1.    Carmen rodriguez cenahna

        Pasti, hiji-hijina kaunggulanna nyaéta kabel kilat henteu rusak, hanjakalna kuring parantos ningal jalma-jalma anu kusabab masalah fisik ngagaduhan masalah sareng klik anu diperyogikeun pikeun ngaitkeun sareng teu hoyong mesin sareng aranjeunna ngahargaan yén éta ngan ukur pikeun ngadukung terminal.
        Atoh sok aya jalma anu ngahargaan gadget leutik ieu.

        Nuhun kana koméntar!

  2.   scl cenahna

    Sakumaha anu kuring kantos baca, éta ngan ukur valid pikeun iphone 5 sareng anu langkung énggal sahingga pasarna dikirangan.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Éta dina pembiayaan, sigana mah aranjeunna bakal ngamutahirkeun vérsi upami éta tungtungna suksés, tapi éta tetep mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun anu ngagaduhan masalah mobilitas (pikeun nyambungkeun kabel kilat) atanapi ngan saukur pikeun anu resep jenis gadget ieu.
      Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun sareng bagi!

  3.    Hector Mejia cenahna

    Sigana bodo pikeun kuring yén aranjeunna nyebutna "nirkabel" sabab MASIH gumantung ka kabel "éndah" pikeun nyambungkeun kana sumber listrik ... Nyatana, langkung gampang pikeun nyandak kabel kilat tibatan leumpang kalayan éta "nirkabel "Carger ... Kuring keukeuh, kuring henteu ningali akal naon waé atanapi utiliti naon waé.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Ngecas nirkabel sanajan anjeun henteu resep nganggo kecap éta, éta dilakukeun ku induksi éléktronik, yén alat anu nyababkeun éta nyambung ka jaringan, henteu kunanaon, tapi ngeusi batre nyalira nyaéta nirkabel.

  4.   Mali cenahna

    Sareng teu aya anu perhatoskeun éta motong apel kana satengah, upami anjeun gaduh panutup perforated ngagolér di dinya éta pasti geulis.