The iTrapo pikeun € 25 mangrupikeun éksentrisitas Apple paling anyar, kumaha saur anjeun?

MacBook Pro énggal dipasang layar anyar Liquid Retina XDR layar kalayan kamampuan HDR, Dolby Atmos komo kiyeu, enya, anjeun maca anu leres, kiyeu saé dina MacBook anu jauh tina naon anu anjeun tiasa bayangkeun henteu nyumputkeun Wajah ID sareng anu bakal ngaidentipikasi anjeun, anu kénca kanggo vérsi salajengna. Nice sareng ageung layar 14,2 "sareng 16,2" dina MacBook Pro énggal, tapi tangtosna, sapertos sadaya layar di dunya, anu ieu ogé janten kotor.

Naha layar MacBook anjeun patri ku lebu, sidik atanapi kopi? Tong hariwang, Apple's iTrapo gaduh solusina ngan ukur € 25. Wétan "endah pisan»Produk anyar sareng inovatif ti perusahaan Cupertino bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Suede anyar ieu anu ayeuna sayogi di Toko Online Apple (Kami henteu ngariksa upami aranjeunna gaduh kamewahan cekap pikeun nempatkeunana di Apple Store) pikeun harga anu kawilang lumayan. Jauh tina naon anu anjeun tiasa bayangkeun, Apple henteu mutuskeun pikeun nyebatna "iTrapo" atanapi "iCamuza", dinten éta para ahli mérek telekomunikasi sahingga aranjeunna masihan nami anu parah pisan: Ngabersihan lawon.

Produk Apple anyar anu mengesankeun anu urang bakukeun garis ieu didamel tina bahan lemes sareng henteu kasar (Naon anu matak reuwas!) Sareng janji bakal ninggalkeun layar sadaya alat Apple anu murni, kaasup anu didamel tina gelas nanotextured. Kotak, sapertos anu diarepkeun, henteu kalebet kabel atanapi carjer.

Dina bagian kasaluyuan Apple parantos mutuskeun nambihan sadaya produk perusahaan anu henteu sacara harfiah diteruskeun, janten Éta tiasa sacara gampil janten produk anu paling serbaguna perusahaan Cupertino anu kantos diluncurkeun, éta pasti bakal pantes anu hadé "Hiji Deui Hal."

Éta panasaran, enya, kanyataan éta Apple parantos mutuskeun pikeun henteu ngémutan diménsi sareng beurat produk beberesih anu unik ieu, janten anjeun tiasa kéngingkeun chamois ukuranana dampal beurit, atanapi ukuran gelas beberesih klasik, anu bakal matak héran. Anu moal janten rusiah nyaéta kanyataan yén éta ngagaduhan logo Apple silkscreened dina hiji juru, ngan ukur pikeun éta parantos saé.

Alternatif pikeun lawon beberesih Apple

Sakumaha anjeun terang, kami resep nawiskeun pamiarsa urang, sakumna komunitas iPhone Aktualis umumna, kamungkinan gaduh alternatif anu ngamungkinkeun aranjeunna kéngingkeun nilai artos anu langkung saé, sadayana tanpa nolak perawatan anu hadé tina alatna, ngajaga éta tetep murni .

Kusabab kitu, kuring parantos mutuskeun daptar sababaraha jinis alternatif anu anjeun pikaresepeun bisi aya alesan aneh, anjeun terang yén lawon beberesih Apple mahal pisan:

  • Kaén multiguna Bosque Verde (Mercadona): Kami henteu tiasa sono kana Mercadona klasik urang ku nyandak chestnuts tina seuneu, kalayan harga sakitar 25 kali langkung handap, supermarket kami anu dipercaya masihan kami kasempetan pikeun ngajaga sadaya produk Apple kami bersih, kalebet anu didamel tina gelas nanotextured, anjeun tiasa ngagaleuh dina tautan ieu pikeun sakitar € 0,90.
  • Lawon konsép K & F: Upami anjeun hoyong kabur tina "béaya rendah" atanapi labél swasta, di Amazon kami gaduh alternatif K & P Konsép, ngan ngan € 19,99 urang gaduh 4 kaén pembersih XXL (link).

Apple terus nawiskeun produk anu mangrupikeun daging meme

Perusahaan teraskeun dina garis na, teu lami ka tukang kuring ngadamel tulisan ngeunaan jenis produk ieu yén Apple ngaluncurkeun harga anu absurdly mahal sareng anu urang henteu pati ngartos. Kami gaduh kasuksésan anu hébat dina pangalaman ieu, ieu sababaraha:

 

  • Kasus iPhone transparan sakitar 45 euro.
  • Kilat ka adaptor AUX 10 euro (saacanna kalebet kana kotak).
  • Tali silikon pikeun Apple Watch tina 59 euro.
  • Kit kabayang pikeun Mac Pro pikeun 849 euro

Sadayana bébas ngabébaskeun tabunganana nalika aranjeunna pasNanging, pangemutan ieu anu dipikaresep ku Apple sareng sikap merek méwah sareng téhnik pamasaranna (Kuring ngantepkeun anjeun pidéo Santiago Cosme dimana anjeunna ngajelaskeun kalayan hadé) sering ngantepkeun urang tempat anu salah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.