iWork diperbarui ku nambihan fitur kolaborasi real-time anyar

iWork-2

Salah sahiji kabaruan anu ditepikeun ogé ku Apple salami nota konci terakhir anu nampilkeun modél iPhone anyar, Apple Watch Series 2 sareng AirPods, mangrupikeun pembaruan anu penting tina suite kantor perusahaan anu ngamungkinkeun pangguna ngadamel dokumén babarengan. Fitur ieu parantos sayogi di Kantor ti saprak édisi 2013, ngamungkinkeun urang nganggo alat naon waé dumasar kana ios atanapi OS X pikeun nyiptakeun sareng ngarobih dokumén dina waktos anu sami henteu paduli dimana urang ayana. Suite ieu nembé nampi pembaruan énggal nambihan fungsi énggal ieu dina vérsi béta, janten sigana bakal masihan kami sababaraha masalah sanés nalika ngajalankeun aplikasi.

Naon anu énggal dina versi 3.0 tina Halaman

  • Kolaborasi sareng jalma sanés sacara real time (fitur béta).
    • Ngédit dokumén Kaca dina waktos anu sami sareng jalma sanés dina Mac, iPad, sareng iPhone anjeun, ogé dina iCloud.com.
    • Kamungkinan ngabagi dokumén sareng saha waé atanapi ngan ukur pikeun jalma anu anjeun pilih.
    • Kamampuh ningali saha deui anu nga-aksés dokumén.
    • Tampilan kursor kolaborator nalika ngédit dokumén.
  • Panel format anyar ngamangpaatkeun layar iPad Pro 12,9 inci.
  • Ningkat unduhan: Halaman ayeuna ngan ukur ngaunduh dokumén tina iCloud nalika anjeun siap ngalaksanakeunana.
  • Kamampuhan pikeun muka sareng ngédit dokumén Kaca '05.
  • Dukungan gambar gamut warna lega.
  • Ningkatna navigasi kibor sareng jalan pintas keyboard énggal.
Halaman (Link AppStore)
kacabebas

Naon anu énggal dina versi 3.0 tina Nomer

  • Kolaborasi sareng jalma sanés sacara real time (fitur béta).
    • Ngédit spreadsheet Angka dina waktos anu sami sareng jalma sanés dina Mac, iPad, sareng iPhone anjeun, ogé dina iCloud.com.
    • Kamampuh ngabagi spreadsheet sareng saha waé atanapi ngan ukur anu anjeun pilih.
    • Kamampuh ningali saha deui anu ngaksés spreadsheet.
    • Tampilan kursor kolaborator nalika ngédit spreadsheet.
  • Panel format anyar ngamangpaatkeun layar iPad Pro 12,9 inci.
  • Unduhan anu Ditingkatkeun: Angka ayeuna ngan ukur ngaunduh spreadsheet tina iCloud nalika anjeun siap ngalaksanakeunana.
  • Dukungan gambar gamut warna lega.
  • Ningkatna navigasi kibor sareng jalan pintas keyboard énggal.
Angka (Tautan AppStore)
nomerbebas

Naon anu énggal dina Keynote versi 3.0

  • Kolaborasi sareng jalma sanés sacara real time (fitur béta).
    • Edit presentasi Keynote dina waktos anu sami sareng jalma sanés dina Mac, iPad, sareng iPhone anjeun, ogé dina iCloud.com.
    • Kamampuh ngabagi presentasi sareng saha waé atanapi ngan ukur anu anjeun pilih.
    • Kamampuh ningali saha deui anu ngaksés presentasi.
    • Tampilan kursor kolaborator nalika ngédit presentasi.
  • Keynote Live ngamungkinkeun anjeun nampilkeun pintonan slaid anu tiasa dituturkeun pemirsa tina Mac, iPad, sareng iPhone, ogé ti iCloud.com.
  • Kamampuh nyorot naon anu anjeun pikahoyong ku Apple Pencil nalika anjeun masihan presentasi dina iPad Pro.
  • Panel format anyar ngamangpaatkeun layar iPad Pro 12,9 inci.
  • Ningkat unduhan: Keynote ayeuna ngan ukur ngaunduh presentasi ti iCloud nalika anjeun siap ngalaksanakeunana.
  • Kamampuhan pikeun muka sareng ngédit presentasi Keynote '05.
  • Dukungan gambar gamut warna lega.
  • Ningkatna navigasi kibor sareng jalan pintas keyboard énggal.
Keynote (AppStore Link)
Keynotebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.