Kitu ogé AirPods 3 anyar di jero

Airpods

saatos loba bulan rumor, Apple ngenalkeun AirPods generasi ka-3 dina acara panganyarna, hiji acara dimana rentang MacBook Pro anyar jeung pohara diantisipasi jeung prosesor M1 Max jeung M1 Pro anyar ogé nempo caang poé.

Airpods 3 generasi anyar Apple sumping sareng a desain diideuan ku AirPods Pro sareng ngabagikeun sababaraha fiturna sapertos Spatial Audio sareng Adaptive EQ. Ieu sababaraha kamiripan aranjeunna bagikeun, geus asup ka jero kalawan rada béda salaku guys ti 52audio némbongkeun urang dina video panungtungan aranjeunna dipasang dina internét.

52audio nyaéta a Saluran YouTube khusus dina headphone jeung pas aranjeunna gaduh generasi anyar ieu dina leungeun, aranjeunna geus sagemblengna disassembled ambéh maranéhanana bisa nyaho komponén maranéhna.

Hal kahiji anu katingali nyaéta, sapertos anu miheulaanna, ngabongkar éta sanés tugas anu gampang atanapi gancang, sabab lolobana bagian anu glued, nu hartina maranéhna teu bisa repaired.

Di jero wadah ngecas AirPods 3 aya a susunan magnét dipaké pikeun nyambungkeun kasus ka carjer MagSafe, modél ieu anu kahiji pikeun ngasupkeun éta.

Kasus ngawengku a pad pemanasan grafis pikeun nyegah alat tina panas nalika ngecas. Salaku tambahan, aya ogé konektor kilat, batré 345 mAh, (AirPods Pro gaduh dua batré mandiri) sareng dewan anu ngatur headphone.

Unggal headphone sorangan boga sensor deteksi kulit anyar, sensor nu teu matak fooled lamun datang kana kontak jeung surfaces séjén, a novelty dina rentang AirPods.

Sadaya komponén anu aya di jero AirPods dihubungkeun nganggo kabel FPC éta incorporates batré 0,133Wh, mikropon sareng spiker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.